Copilasi de iulie-august 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

EMA - ce emotii am vut ... Lia, felicitari !
Lasa Ema, faci tu o fetita si aici ma anunt io prima, ca vreau si o finutaaa !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

scuze Carmen. in primele 3 luni o sa fac un contract doar ptr posturile locale (cred ca protv) - adecatelea in toate orasele mai putin bucuresti) ptr ca la central ma rupe la bani. dar va anunt eu cind il puteti viziona....nu e mare scofala dar ptr mine e ff important fiind primul proiect de acest gen.
Ricardo, sa iti traiasca nasica! Ema, bravo ptr modalitatea de alegere
Lia, e ff bine ca nu mai face febra si acum o sa aiba nevoie de ceva timp sa se refaca. lichide multe si mincare cit vrea el. supa de pui face minuni. bine ca a trecut!
Felicia, imi pare bine ca te simti ok acum. e f bine ca faci tratamentul 5 zile.
ma duc sa scot chiflele din cuptor ca m-a apucat nebunia si am copt paine....nu ma bagati in seama, m-apuca si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

haha, Ema...ce dragutz.Ricardo si-a ales o nasica pe cinste...bravo!

copilul meu doarme de 3 ore...cred ca foamea o trezeste ca n-a mai papat de la 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, sa-ti traiasca finutul, ema, sa va traiasca nasica. pupici la ambele parti

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Eu va multumesc tare mult tuturor,am fost onorata ca au vrut toate aceste scumpe sa-i fie nasica lui Ricardo,insa am considerat ca e cel mai corect si frumos in acelasi timp sa-l las pe el sa aleaga.
Daria,nu fi suparata,eu stiu ca tu-ti doreai tare .Orice ar fi Ric e tot ginerele tau.
stau cu el in brate va scriu mai tirziu.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata....vad ca ati ales si nasa..incepe distractia..Ricardo sa-ti traisca nasa...si invers...
Noua ne ies 4 maselute si nu 3 cum am crezut....
Roxi pupici lui Pat...
Carmen..cum este azi Ilinca...
Papa...azi cum stai la capitolul depresie...Eu toata sarcina..am avut numai vise oribile...mi-era si frica sa adorm....
Ina spor la condus:)..nici mie nu-mi place sa conduc...dar eu am motive:(...
Felicia inteleg ca deja esti mai bine...
Simona R..cum a fost la interviu? Aveti bona?
Pe restul mamicilor..va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata...:)))

Papadico ...inca odata felicitari!...Si sa iasa cu coite si la mine ca sa ne batem in burti...hehehe

Carmen, io's soferul in famelie si pe omu' l-am pus sa mearga in spate...e cel mai corect!...cand i se vede capul itindu-se ii zic ca nu mai vad bine prin luneta!...si gata....hehehe

Roxana, saptamana viitoare vrem sa ne facem vaccinul antigripal...(noi trei si ii facem si la femeia acre are grija de ea, ca e saraca si n-are de unde...)
Pentru noi luam influvac...pentru cupil sa iau tot d;asta?...Si trebe sa ii fac schema aia, juma' acu', juma' peste o luna sau merge unu simplu si gata?!
Ca nenea doctorul mi-a zis ca e bine oricum vreau...:)

O seara exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Olivia, pup si la voi si mai ales marmotei. saracu de el, 4 masele????? noi numa' 2 dinti juma avem....da io tot dintzoaca ii zic!
Monicule, anu trecut scosesera vaxigrip ptr copii. lasa-ma sa aflu daca si anu asta au, daca nu merge si doza intreaga. de schema cu juma-juma nu am auzit pana acu' dar promit sa ma documentez adanc! da nu cred ca il faceti sapt viitoare ptr ca informatiile sunt ca in jur de 10oct iese pe piata vaccinul de luna asta. oricum promit ca maine dau informatii detaliate ptr toti cei interesati.
Andreea, da, uite, vorbim, ca-s la schimbu' 3, doar am promis, nu? sper sa ma tina si netu' ca vad ca azi face mari figuri. ce mai face Pupi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutari si de la noi, de peste mari si tari. Poate ar fi trebuit sa spun oceane in loc de mari, dar merge si asa.
Papadicule hai capul sus. Gandeste-te ca-i faci un cadou frumos Catrinutei. Nu ne-ai spus cum a reactionat Ionu.
Carmen frumoasa, nu s-o lasa si la tine cu ochisori? Sa-i spun wellcome la bebe 3? Cum mai e Ilinca?
Simonica, ingeras blue, gata te-ai intalnit cu bona? Cum a fost? Ati cazut la pace?
Ina, tramvaile ca tramvaiele, dar sa vezi cand in trafic iti apare un colorat cu caruta cu magar sau cal, exact cand dai tu examen, atunci e atunci.
Monicuta, asa sa fie si la tine...cu doua liniute si cu 2 ousoare(si nu numai) la sfarsit. Aici antigrpalul la copii se face in mai multe etape, nu stiu cum e in Romania.
Ema felicitari lui Ricardo ptr noua nasica, si bineiteles felicitari ptr nasica.
Olivia, wow 4 masele odata? Dar recuperati nu gluma.

Va pup.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

monica, eu i-am facut programare lui pupi pt vaccinul antigripal si mi-au spus ca ii fac de 2 ori. o data in octombrie si inca o data peste o luna. nu stiu daca doar jumate...si nici nu stiu care vaccin.
rox, merci de intrebare, ce sa faca? ce nu face...tocmai ne-am intors din parc de la tobogan si era plin de nisip si-n pampers. asa ca l-am spalat putin si inapoi la joaca. face iar mofturele la mancare dar am invatat sa nu ma mai stresez. el papa in faze, cand are una buna ma sperie pur si simplu cat de mult poate manca. acu ciuguleste doar. ieri am lipsit vreo ora doua de-acasa si cand m-am intors numai la mine, cu capul pe picioarele mele, asa m-a impresionat...si eu care credeam ca nu contez. nu mai zice nici tata, singurul cuvant care a ramas, in afara japonezei, e ada care inseamna, evident, sa-i dau. de regula mancare. ei, ar mai fi multe de spus, stii cum e cu cioara, da' mi-e jena ca si=asa m-am intins....hehehe, acu si-a intins o patura pe covor si sta intins pe ea. ce face minunea cu ochi ca marea?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput