Copilasi de iulie-august 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
neatza neatza
Ema, sunt sigura ca iti sta bine freza....asa ca asteptam poze in care sa te vedem!
Caro, au adormit mandrele intr-un final? intr-adevr distractie mare acolo....
Carmen, da, macar la asta nu am ce comenta, Pat la 8 e la nani. asta e programul pe care si l-a facut de cind era mic si vad ca se tine de el cu sfintenie, mie imi convine oricum!
o zi frumoasa va doresc tuturor!
papadie spune:
carmencita mie nu mai mi-e greata (ceea ce nu stiu cum s-o iau, teoretic la mine e semn rau). o fi venit toata la tine?! cand ai avut UM![]()
vad ca sunteti cam puturoase azi...deh v-o fi ajuns oboseala la cat ati dat ieri din taste:-))))
lia ce mai face danutz?
vrabiuta sa-ti traiasca finutul! ema felicitari pt nasika
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima
cristalina spune:
Neata!
Io sper sa ne iasa masele ca-s capie de somn...cica sunt la servici..:)))...dorm pe mine!
Urlete din ora-n ora...iar la 7 dimineata cand era somnu' mai dulce s-a trezit definitiv...dupa 2 ore era deja adormita pe jumate.
Trebuie sa plec cu masina la mama, vreo 3 ore de condus...sa vaz cum ma descurc ca pic de somn..:)
M-a distrat cu Daria si kkrile din lift...Noi o dezghiocam pe mandra de pampers fix inainte sa o bagam in cadita seara, ca se pune pe un colt de covor ca un catzel si isi marcheaza teritoriul...:)))))
Papadicule, ba ie semn bun, inseamna ca o sa fie o sarcina mai usoara ca la Katrina, la mai mare!....:)
Pupam voios, o zi exceptionala sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
ANDREEABANICA spune:
'neata!
pe la 12 asa...![]()
Ema si Ricardo sa va traiasca nasicile,Marcela si Lia sa va traiasca finutii...sa va spun drept,mie mi-au dat lacrimile cand am vizionat pozicile,super,felicitari.Ema si eu cred ca-ti sta bine cu freza cea noua...tu esti frumoasa oricum
.
Felicia,ma bucur ca te simti mai bine
.
Papadicule,
,da la doctorel ai fost?....poate te mai linisteste un pic...zic si io...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
roxanaz spune:
hihi chiar ca e liniste azi aici, tocmai cind am si eu o zi mai lejera.
Monic, drum bun si sa va iasa repede maselele!
szivarvany spune:
Buna ziua si de la noi.
Io`s rupta. Giulia la 12 inca se trantea pe mine si radea ca o caprita. In somn ... zici ca alearga, nu stiu cand se odihneste ea ... ca io nu pot.
Roxana - iti tin io companie ca bantui pe aici si eu . Ce mai face Patrick ?
Ema - poze, poze, pozeeeeeee !!!
Papadie - cum sy=unteti ??? Ce a zis doctorul ?
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
cristalina spune:
Multumim....:)
Roxana, cand afli ceva de vaccin sa nu ne uiti...:)
Weekend placut, insorit si linistit va doresc!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
ANDREEABANICA spune:
Da,Roxa,sa nu uiti de vaccin si pe mine ma intereseaza....iu promis
.
Monica,inca somn sau ti-ai revenit?Drum bun,ai grija cu volanul!
Daria,pupicei...la-s ca vine we si te odihnesti si tu
.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze vechi
szivarvany spune:
Cristalina - drum bun si de la noi si vreme insorita !
Despre ce vaccin vorbeati voi ?
Chiar, faceti antigripalul ??? E recomandat ??? Detalii pls ...
Ceau AndreeaB
cum sunteti ?
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
ANDREEABANICA spune:
Daria,despre antigripal vorbim si Roxa ne-a spus ca se intereseaza,cum se face(o singura data,de doua ori...),daca exista special pt copii,cand incep vaccinarile...etc...
...da noi vrem sa-l facem...
...sunte bine,aseara s-a trezit plangand pe la 11.30,am crezut ca se potoleste,dar a inceput sa tipe,nu s-a potolit decat cu analgezic....cred ca ceva masele....acu am pus-o in pat,dar e mare distractie,nici vorba sa adoarma,n-a vrut sa-si bea laptele....casa mea e cu curu-n sus,zici ca-i la nebuni,toate aruncate,dar n-am kef sa fac nik...macar sa adoarma,ca sa nu stau cu ea printre picioare...
Voi,ce faceti?Cum e Giulia cu mersul,a prins curaj?
poze vechi