Copilasi de iulie-august 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simo ai avut noroc..prima MP ..primul interviu si gata! Sper sa fie bine...dar pina-n ianuarie ..ea o sa stea cu voi opt ore pe zi...ca eu nu am inteles.
Ina...drum bun....dar sint tramvaie la Severin?
Carmen...ce fun aveti voi acolo...ca si Daria ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ah ce chef aveam si eu de-o vorba cu voi..dar imi merge netul oribil ..am scris 3 mesaje pana acum care au zburat aiurea !!!sper macar asta sa ajunga ..oricum l-am salvat ..dar va citesc
Ema ,felicitari pentru nasica aleasa pentru Ricardo intr-un fel atat de deosebit ..dar ne inviti si pe noi la botez , nu?
Felicitari si pentru fericita nasica !!!sa-ti traiasca finutzul !!!

Simo , ce bine ca v-ati inteles ...o sa-ti vina greu la inceput dar trece ..eu am inceput prin a-I trimite afara impreuna ..am fost eu in prima zi cu ea ..i-am aratat pe unde-l plimb eu , in ce leagan prefera sa se dea , etc ..apoi au inceput sa-si faca de cap impreuna ..de luni o voi implica mai mult in problema ..si da , ideea cu scrisul in agenda e minunata ..

Aoleuu, si eu ma apuc de scoala de soferi de sapt viitoare ...am carnet dar nu am mai condus de 7 ani ..si nu in Bucuresti ...recunsoc ca am emotii!!!
Hai sa incerc sa trimit measjul asta ..si dc merge mai vb

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Irina , drum bun ! nu te-am vazut azi pe ymsn !!!
Sa aveti vreme frumoasa si wknd fain !!!plecati cu Raducu?
Olivia , ti-am trimis mail ..dar nu stiu cand va ajunge ..cu netul asta

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Simo...primit ..raspuns...deci merge netul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Mey, ce ma oftic ca am ratat competitia de nasit...si cand te gandesti ca era si potriveala: noi suntem catolici si am inteles ca doreati un botez in rit catolic...oricum, Ricardo a stiut ce face si a ales o super nasa (apropo, Ema, super ideea cu biletelele)...Felicitari ambelor parti si asteptam sa ne spuneti si noua cand si unde va avea loc evenimentul , daca e in Buc. poate aparem si noi la biserica...

Ca tot vorbeati de copii care nu vor sa sa doarma...sa va spun cum e la noi : avem una bucata copil de gradinita pe care maica-sa se chinuie sa-l culce la o ora rezonabila (cel tarziu 10) si care oricum nu are somn la acea ora, cu toate ca nu doarme nici la pranz PLUS una bucata copil mai mic care, nu numai ca nu vrea sa doarma, dar nici pe celalalt nu il lasa: daca o las in alta camera cu tati striga (cat o tin plamanii) dupa mine sau dupa Felicia si cere la nani, daca o pun in patut se ridica si tipa sa o pun langa Feli, daca o pun langa Feli se catara pe ea, o trage de par, ii baga degetele in ochi sau in gura, o gadila ...iar capra aia mare abia asteapta si se pun pe ras amandoua ...Problema e ca Felicia trebuie sa se trezeasca dimineata devreme pentru a merge la gradi, pe cand caprita cea mica doarme cat are chef...Asa ca, dupa cum vedeti, se poate si mai rau ...Carmen, la voi cum e, tot asa, ori la noi e casa de nebuni ?

Simona, bafta cu bona...Ina, drum bun...

Oliv, n-avea grija, voi sa veniti in Ro, ca noi organizam o petrecere special pentru voi si tot ne vedem, nu ratam ocazia

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am adormit plodarimea si-am venit.
Marcela,daca-ti spun ce-mi tremurau mainile cind desfaceam biletelul de la Ricardo!!! Doamne,ce mai placut faza,si el era asa de aerian!Sper ca ai citit mesajul meu cu botezul catolic,no acum nu stiu ce biserici sunt prin Bucuresti si nici nu stiu ce reguli sunt la catolici.Dar din ce mi-a spus soacra-mea e foarte simplu.Noi venim in Ro nu stiu exact cind dar oricum te anunt inainte cu 2-3 saptamani.Eu nu sunt din Bucuresti dar intotdeauna trec pe acolo ca sa-mi vad sora.Asa ca nu cred ca e vreo problema.
despre detalii tehnice,stai linistita,nu vreau decit sa-l botezi la biserica ,sper sa nu fie ca la ortodoxi cu hainute si toate alea,ca are copchilul de toate,ba chiar prea multe.Eu vreau doar sa fie crestin sa-i pot pune si eu o cruciulita deasupra capului la patut si sa fiu impacata cu gindul ca e in rind cu lumea.
Daca ai timp poti sa intrebi l-a vreo biserica catolica daca-l boteaza(el are certificat de nastere olandez) noi am vrea sa venim la iarna,dupa sarbatori.
No,asta-i buna,cum sa nu va invit?pai doar asa sa va cunosc si eu!
Daria,sa stii ca intai trec in vizita pe la tine,ca doar asa am promis.Stii citi km sunt de la arad la Oradea?

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Carolina..mi-a placut ce se intimpla la voi noaptea....stiu ca din afara pare amuzant...nu ma certa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am uitat sa va spun de ce am intirziat cu tragerea la sorti.A venit la firma unu care tunde si aranjeaza nume mari in moda pe la prezentari.Mario mi-a spus ca e tare de tot,cica are un onorariu de cazi jos.Bun,nu ma tunde si pe mine,ca am o claie in cap parca-i matura mumei padurii?Ma duc jos un aiurit dupa aspect,al mai intreb o data pe Mario,Bai ma dau pe mana luŽ asta?pai ai si tu ocazia sa te frizeze un beton si tu te indoiesti?Mai fetelor,si ma dau pe mana lu beton.Vai de mama si de mamaia mea ce mi-a facut!!!!!Nu mi-am masurat firul de par da n-are mai mult de 2 cm.Sa dea naiba daca se mai atinge vreu beton de capu mea de acuma.Si mi-a lasat si niste floace mai lungi la spate cica e fashion.Lual-ar fashionul masii sa-l i-a,ce i-am facut si lui Mario,pina si Ricardo ridea de mine.Serban cica parca ai 15 ani de la spate.Ptiu,ce mi-a zis-o!!!Maine nu le fac mancare,sa lesine pe aici de foame,nerecunoscatori ce sunt ei!!!

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

po-ze! po-ze!
Si acum serios, Ema,sunt convinsa ca nu iti sta rau.te-am vazut in pozici si ai mutrita frumoasa foc! iar faza cu 15 ani...suna a compliment:)pupici
Papadicule ,sarcina usoara!veste mare ne-ai dat!
Olivia ,poate in we ne surprindem seara un pic pe chat ptr pozici..nu am uitat, dar nu am timp sa stau sa le atasez ..insa in direct e rapid...
MOnica(Dna Bibi), un mare pupic de la noi si probabil o sa ne vedem la anul:)
Restul mandrelor, va pup cu mare drag

Mergi la inceput