Copilasi de iulie-august 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
am promis gagici si ma tin de promisiune. dar deocamdata ai mei zic ca a aparut vaxigripul, ca al pediatric nu-l au, samd. si de influvac nu stie nimeni nimic. oricum cica copiii pana in 6 ani sunt in programul de vaccinare al medicilor de familie. trebuie sa ma uit pe licitatii sa vad daca totusi s-a terminat licitatia internationala....ca aici vesti nu-s si nu se da nimic la medici de familie pana nu se incheie licitatia....cam asa e mersul lucrurilor. cand am informatii concrete scriu, nu va ingrijorati!
ANDREEABANICA spune:
Ok,multamim frumos....asteptam,
.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Roxana - multumim de informatii !!!
Tu lui Patrick inafara de ce se face pe plan national, ii mai faci si alte vaccinari suplimentare ? Am citit acum pe parintii intreaba de vreo 3 vaccinari in + ...
Io am o ce am cu vaccinurile ... de la Bcg mi s-a facut cicatricea cheloida si de atunci io tot fac la ele daca sunt taiata ... vreau ca Giulia sa faca ce trebuie sa fie bine si fara accidente
deci daca ziceti ca ceva e bine de facut in materie de vaccinari, astept sfaturi !!! Eu una nu ma pricep deloc ... 
Si sa nu uit: nu am facut nici o boala a copilariei, deci vaccinurile functioneaza la unii mai bine decat bine 
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
ema spune:
Buna,fetelor.
Poze vreti?las ca va trece,sa ajung de risul vostru!!!cind m-ai creste putin fac si poze.Dimineata cind m-am trezit direct cu fata in oglinda si m-am bagat inapoi cu capul sub patura ca sa-mi revin.eu stiu ca voi sunteti tare dragute si bine crescute si nu ati ride asa pe fata,dar totusi.e de ajuns ca astia pufnesc in ris pe aici pe linga mine,Mario cica daca te machiezi zici ca esti travestit.Vai ce rau imi pare ca m-am lasat pe mina homosexualului ala nenorocit.
Ema si Ricardo
roxanaz spune:
Daria, , cicatricea cheloida nu are legatura cu BCG-ul ci cu materialul clinetuli!
acu scuze, dar e adeva r in ceea ce zic, urmeaza explicatia: modul de formare al tesutului si implicit al unei cicatrici este in directa legatura cu procentul de colagen existent in celulele dermice ale fiecarei persoane. (e alabimcat de explicat, sper ca m-am faut inteleasa). acest scarr tissue (tesut amorf, care se formeaza imediat dupa o rana) este format din celule tari, cu o cantitate mare de colagen. este modul urgent al organismului de a umple un gol si de vindecare imediata. concluzia ar fi ca unii oameni au predispozitie genetica sa dezvolte cheloizi. 'ntelesu-m-ai?
acu despre vaccinari....io zic ca-s optionale dintr-un motiv. daca cineva zice "io nu vreau sa intep copilu, las sa faca ceva boli ale copilariei", nu le face. daca vrea sa il fereasca cit mai mult (daca sta des in colectivitati, merge la gradi, etc), le face si gata. asa ca....e la latitudinea ta. cere sfaturi medicului.
PS: am inteles io prost sau tu NU ai facut bolile copilariei? atunci ai mare grija, mai ales daca nu ai facut vaccinurile, ptr ca orice face Giulia sunt sanse 80% sa faci si tu.
szivarvany spune:
Ema - lasa ca si io ma tund. Numa` sa nasim pe 15, ca dup`aia gataaa, scap de claia de par, abia astept.
Io`s cu nervi ... la noi ploua de azi dimineata, asa ca azi ne vom plimba in cizmele de cauciic si impermeabil ... asa ca diseara ne vom distra iarasi ... io de oboseala Giulia de energie
Si inca suntem doar noi doua.
Lia - ce mai face Danut ?

_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
ema spune:
Eu am alta problema cu dormitul lui Ricardo.Seara pe la 9.30 adoarme si pina dimineata la 9.30 nici nu-l aud sa se foiasca.oameni buni,asa puturos n-am vazut,cu exceptia lu ta`su.Dormea el si pina acum pe rupte toata noaptea da se trezea si el la 8,asa mai ca oamenii.De cind merge insa doarme ca valizele.Abia ce s-a trezit si la 12 iar a adormit pe jos in living(eu i-am pus perne pe jos si cind vrea sa doarma,incaleca pe una si somn de voie.)acum o sa doarma vreo 2 ore si pe urma gata cu somnul pina diseara.
Acuma,eu sunt tare bucuroasa ca dorme,dar la noi se maninca cind nu doarme adica prima masa e la 10 dimineata si ala e laptele.Si uite asa s-au decalat toate mesele,adica legumele vin pe la 6 seara.Bolnav nu-i de doarme pe el ca abia ce l-am puricat la analize,si apoi el dintodeauna le doarme pe rupte.Dar cu atita somn nu mai are timp sa manince la timp.
Ema si Ricardo
ema spune:
daria,eu habar nu am de vaccinuri.Ce stiu sigur ca aici la farmacie nu-ti da decit paracetamol si ceva vitamine asa ca vrei tu sa cumperi.Restul cu reteta de la doctor.Asa ca daca as vrea ceva vaccinuri ma trimit astia direct afara din farmacie,iar la doctor e schema lor general valabila pentru toata lumea pe care trebuie s-o respecti si altceva nimic.Oricm Ricardo a facut si rubeola si pojar pina acum.
Roxana zici ca 80 la suta e contagios?Pai Serban de ce nu a luat de la Ricardo nici una,si el n-a avut nici o boala a copilariei?Acuma sa stii ca nu-mi amintesc daca mic fiind l-am vaccinat,s-ar putea ca alta explicatie nu am de ce nu a luat si el.
Ema si Ricardo
carmenp spune:
salutic.
ina, drum bun!
papadiq, ultima menstruatie, hmmmm, 11 septembrie, ma faci sa merg sa-mi iau barza de la farmacie![]()
mey, io-s mai catir, dar nu mi-as vaccina copii contra bolilor copilariei, io zic ca-i mai bine sa le faca, parerea mea, nu dati cu pietre.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
szivarvany spune:
Roxana - mii de multumiri ca-ti faci timp de explicatii !!! Io ziceam ca de atunci mi se manifestau belelile ... ca pan`atunci nu am avut nimic, da` dupa vaccin mi-a aparut un buboc, pe care l-am operat de vreo 3 ori degeaba ... sper sa nu se mosteneasca, la noi numa`io am asa ceva. Si cu bolile ... am fost carata si tinuta langa verii mei bolnavi si nu s-a lipit, nici la gradi, nici la scoala, asa ca sunt in asteptari. As putea face ceva in acest sens ? Ufff, sper ca Giulia sa nu mosteneasac raul de la mineee 
Ioi da` ce material defect am io, Rox, de se formeaza asa ... doctoru` mi-a zis ca am organismu` agresiv ![]()
![]()
![]()
Ema - bucura-te, Doamne, bucura-teee, ioi, facem schimb de copil ??? Cat as putea dormi si io cat ar dormi Ricardo 
Ceau Carmen, ce fac copiii ? Ai pauza ? ![]()
Si inca ceva, tot de la cheloidele mele ... operatia de cezariana e crima, e lunga, groasa si rosie, adica e nashpaaa, da` rau de tot. Amu` ma intreb la o epiziotomie cum as sta io`n cur ? Si oare se facu si pe uter cicatricea asta ???
Si eu sunt pro - vaccnari !!! !!! !!! Stiu io de ce 
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)