Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Neatza burtici!!! Eu acuma m-am trezit ca... de de la un timp dorm ca valiza in gara! Scuze ca nu am intrat aseara sa va dau vesti de la intalnire dar am avut un pic de treaba si nu am apucat sa scriu nimik!

A fost super la intalnire(avand in vedere ca eu am fost prima oara) am discutat, am mancat ne-am distrat si ne-am relaxat dar nu am facut poze!! S-a nimerit sa nu aiba nimeni aparatul de foto asa ca propun ca peste o sapt (10-14 oct) sa ne mai intalnim o data si sa facem si poze!! Ce ziceti? Nu ar fi super???

Astept raspunsurile voastre
Va pup 33+

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !!!
a fost frumos la intalneala ... am papat pizza, si am vorbit mai mult despre nasteri ...
mai naspa a fost cand am ajuns acasa, ca era meci pe giulesti si abea mai aveam loc sa trecem cu masinile pe langa pod, de parcat nici nu poate fi vorba ... eh, l-am chemat pe tati si am abandonat "corabia" in mijlocul strazii pana a venit el ...
cand va aud cu atatea renovari, imi vine sa ma felicit rau de tot ca ne-am apucat cand eram in luna a 5-a ... am fost cei mai destepti; nu cred ca eram acum in stare de asa ceva.
parca pe zi ce trece mie imi este mai greu... abea astept sa se nasca puiutul, si noi mai avem mult, nu gluma ...

amr 64 zile

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

dordia, sa stii ca mie mi se pare foarte buna ideea; chiar ma gandeam cu nostalgie ca ar putea fi ultima intalnire, si nu era corect, ca uite noi mai avem aproape 2 luni pana nastem ...
chestia e ca trebuie anuntata din timp lumea - le ia tare greu la fete sa se mobilizeze, nu stiu zau care e problema ...
joy04, vezi ca ti-am trimis un pm...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Tania, casa trebe sa fie gata sapt viitoare la sfarsit dpdv al meseriasilor. Si apoi cam 1 sapt minimum dureaza curatenia (eu comand doar, si finisez) si pusul lucrurilor la loc. Deja stau cu toate in saci si cutii din 25 mai de cand ne-am mutat :((

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joymare dreptate a avut sotul tau!
Diana si Dienuta si eu votez pt inca o intalnire, sper sa si apuc sa vin. Cu poze!

Fetelor, am avut o noapte de cosmar azi noapte. La Pizza hut am mancat ca disperatu' pt ca am luat o salata mica si o pizza mica, fiind eu cu forte duble - cu Silviuta dupa mine. Silvia a mancat niste castraveti de prin salata si 3 fire de sfecla si a ciupilit de pe piza 3 bucatele de ceva si cu asta basta. Si pt ca eu sunt mare fan pizza si imi era si foame, salata buna, pizza buna... am balotat TOT. La Pizza hut am luat apa pt ca daca luam suc, Silvia isi umplea burtica cu el urgent si nu mai manca nimic (nu ca asa a mancat...) dar fetele astea fara copii pe afara beau suc asa ca ajunsa acasa mi-am luat de la colt un nectar Prigat de piersici la cutie de 1 litru si am baut cre'ca mai bine de jumate din el.

Dupa ce m-am bagat in pat am avut:
-Arsuri ingrozitoare (de la prea multa mancare si suc)
-Dureri ingrozitoare de piele pe burta (din acelasi motiv)
-Bebita ma apasa pe col, ma simteam de parca as fi stat calare pe o teava timp de o ora, si asta in pozitia culcat - asa ca nici gand sa ma pot ridica in fund ca sa-mi treaca arsurile, ca ma apasa bebita de credeam ca o nasc
-Tremuram si de frig si de frica ca o sa nasc si cand tremuram imi strangeam involuntar burta.

Apoi am adormit si am visat ca am nascut UN BAIETEL!!! de 1.800kg. M-am trezit (era ora 3) si am constatat ca am febra si ca deci cand tremuram erau frisoane. 37.8. Am luat un paracetamol si pana la urma am adormit iar.

De dimineata a facut si Silvia febra, 38, probabil avem o viroza, ne doare si gatul. Asa ca a ramas acasa cu mine si a scos untul din mine pana am reusit s-o fac sa manance.

Acum am mustrari MAXIME de constiinta ca am fost ieri la intalnire si poate v-am molipsit si pe voi. Zau ca ieri nu aveam nici un semn, am facut temperatura azi noapte. Acum stau cu gheata in spate sa nu fi luat si voi!

Ina ba esti, muuult mai matura si calma decat mine cel putin! Nu-ti dai tu seama! Eu faceam ca toti dracii dupa 2 saptamani cred.

Taniuca deci suntem surori si in senzatii, nazoala treaba. Cu invatatul ... prost. Virgil se intereseaza cand putem sa dam examen eu si referat el. Am mai vorbit noi doua si ti-am zis ca e cam nasoala treaba.

Aia mi se par absolut, dar absolut nesimtiti! Cum adica sa mai dati o data concursul???? Dar stiu ca poti da concursul si daca esti in CIC, asa a dat o colega de a mea.

Va pup si imi pare tare, tare, tare rau cu viroza!
Lavi02 maine fac 34 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola

Vad ca multa lume de p-aici lumea are probleme cu socrelele. Si eu am avut, dar cu mult timp in urma. Avantajul meu a fost ca sotzul era foarte independent de maica-sa, asha incat, in momentul in care eu am pus punct relatziei cu soacra (asta dupa nenumarate razboaie), el a fost de partea mea. Finalul: nu ne-am mai vorbit timp de vreo 2 ani (eu cu ea, ofcors...sotzu' era liber sa faca ce voia), dupa care am gasit o solutzie de compromis: o vizitam o data pe an - vara - in rest: pauza. Nu are voie sa stea la noi (avem doar o camera de altfel, deci n-au ce cauta nici cei din partea mea)iar in alte privintze, o ajutam daca putem. Daca nu, asta e.
Dat fiind ca sunt o fire glaciala si scandalagioaica cand sunt calcata pe coada, sunt de obicei lasata in pace. Ceea ce-mi prinde fooooarte bine: in fond, nu tzin sa ma iubeasca soacra asha incat, cu cât sta mai departe de noi, cu atât mai bine. Iar de bârfele din spate, mi se rupe de-a dreptul. Atâta timp cât ma detesta (chiar daca nu mi-o spune in fatza) e bine: nu da peste noi.

Revenind la probleme mai concrete acum: am tot citit despre cat de important este ca mama sa alapteze si sa nu renuntze la acest lucru atât "gratzie" sfaturilor unor "priceputzi" medici care, daca vad ca bebele a scazut in greutate in primele saptamani (chestie absolut fireasca, de altfel)te pun sa-i dai lapte praf, cât si unei anumite frici a mamei cŕ n-are lapte indeajuns astfel incât hotarashte sa nu se mai chinuie asha ca-l trece direct pe formula, chestie care ucide din fasha alaptatul.
Am citit pe nenumarate forumuri despre mamici care au renuntzat sa mai alapteze chiar din prima luna pe motiv ca bebe e flamand si ca ele n-au lapte indeajuns. Cred ca si cumpararea biberoanelor anterioara nashterii e un semn ca viitoarea mama nu se va chinui prea tare sa alapteze.
Nu stiu cum va fi cazul meu/nostru. Sper sa am indeajunsa rabdare si incredere ca voi alapta si sa nu-mi trec micutza pe formule, la cel mai mic semn ca sufera de foame. Am vazut multe mamici care au cedat acestei spaime si care au intzarcat devreme vrand-nevrand, dupa care si-au dat cu pumnii-n cap ca nu s-au straduit mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lordra, exact asta a fost si "versiunea oficiala" care ni s-a promovat la cursul de mamici...
Plus indicatia ca trebuie sa fim foarte stapane pe noi si pe ceva principii de cresterea copilului (pe care sa le invatam inca de dinainte) astfel incat sa nu fim influentate de parerile tuturor binevoitorilor care ne vor vizita...
Suna de bun-simt chestia asta, o sa incerc cu siguranta sa o aplic, sa speram ca va si tine.

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi 02 stai linistita ca noi nu cred ca am luat de la tine nici o viroza!!! Si daca se intampla sa racim se putea lua de la oricine de pe strada si nu neaparat de la tine ! Asta e viata, nu ai ce face!!! Sanatate maxima si sa te faci bine pana sapt viitoare pentru urmatoarea intalnire!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

lavi02, eu sigur nasc pe 3 nov...
Peste 5 sapt pe la ora asta, Andrei Ciprian va fi deja nascut...
Deabia astept!!!!!

IrinucaR 33 sapt si 3 zile... AMR 34 zile

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

lordra, uite: eu am cumparat biberoane inainte de a naste, dar mi-am luat si ceai de stimulare a lactatiei... deci voi face absolut tot ce imi sta in putere sa imi alaptez copilul pana la 6 luni.
Eu am cateva pareri clare referitoare la bebel:
1. sigur nu il voi infasa acasa
2. nu ii voi tine pe cei care vin in vizita departe de el, dar am pretentia sa se spele pe maini si sa se descalte cand intra la pui in camera
3. il voi alapta exclusiv la san pana voi pica pe jos de oboseala si de durere de sani (sper sa nu fie cazul)
4. sunt sigura ca eu si tati stim ce e mai bine pentru el din toata lumea de pe pamant... suntem deschisi la sugestii, dar odata luata o decizie, ramane batuta in cuie.

Sunteti deacord cu mine!?

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput