Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Ina, fii tare cu socrela, lasa-o in pace si ignor-o, stii tu, zici ca ea si faci ca tine!
Eu vreau sa o aduc pe mama cand face Emma 1 an, dar cu ea e super, asa ca mai te gandesti tu cand face si Rachel 1 an, sau vrei mai reepde la job inapoi!
Numai bine!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Mirela Anca spune:
Buna dimineata burtici.Locul 1 in topul primelor mamici ma sperie .Eu il cedez cu drag altei mamici care are bb-ul foarte bine dezvoltat.Riplei te tenteaza ?eu am devenit hotarita sa merg pina la 38 de saptamini asa ca sint sanse sa mi-o ia inainte mamica cu gemeni .
Ieri a fost o zi buna pentru mine .Am reusit sa-mi fac programare gratuita pentru urmatoarele 2 eco 3D.O gramada de bani scutiti pe care pot sa-i bag in tratament .Visam macar o eco gratis dar am optinut 2 .Prima este pe data de 6 si daca dr. e multumita de rezultat ,imi garanteaza inca o saptamina de sarcina si urmeaza o noua eco pe 13 .Eco le fac prin fundatia "Copii sanatosi "si sint 4 D.
35 +
Mirela
si
Cosmin 3 ani
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA burticutze!
INA, ce dulce ai fost…….am ras cu lacrimi “soacrela-acrela- cruella”
Dar incearca pe cat se poate sa stai calma…..
Stiu ce greu este si ce usor e sa dai sfaturi….cam asa o patesc si eu cu a mea. Bine nu o face intentionat, pur si simplu asa este ea de aiurita sau mai bine zis de imprastiata. Se trezeste dimineata de la 5.00, se plimba 3 ore prin bucatarie cu cate ceva(un fel de mancare sa zicem) apoi pein curte inca o vreo 2 ore si pe urma incepe sa se planga ca ce obosita este!!! Dar nu prea vezi nimic in urma ei, decat daca face ceva de mancare, in rest...la imprastie.
Dar daca o pui sa faca curat intr-o camera, sigur restul casei va fii VARZA TOCATA. Adica ia dintr-un loc si le duce in altul; le imprastie ce nu ai mai vazut. Si ca un ex recent, vin luni de la servici, cand colo al meu barbat pe balcon, cam suparat asa, dar ea fericita toata: “mama v-am facut o surpriza” ; chemase ea pe tipul care ne-a zugravit in sufragerie sa ne gletuiasca glafurile la balcon ca anul asta am pus “termopane, termopane” la balcon. Asta trebuia facut nu zic nu, darn u asa la graba. Noi vorbisem cu nenea ala sin e lua 700.000, ea ia dat 1.000.000 si nici nu a facut cum trebuia. Adica mi-a pus pe partea interioara faianta si eu nu aveam nevoie, pt ca o sa trebuiasca sa o scot!!! O sa izolez peretele cu rigips sin u are nici un rost sa facem asa o tiganie acolo !!!
Dar nu i-am zis nimic nici eu nici al meu (ii venea sa se arunce ) si doar e mamasa.
joy
+ bocanila
30+
joy04 spune:
Eu ma mai duc azi si maine (putin ca de control) la servici…..
Parca sunt asa si asa. Saptamana asta trebuia sa ma duc cu juma de norma, dar ieri am placat la 18.00 si alaltaieri la 18.40. Astazi cred ca-mi vine si mie camera foto. Am plans dupa ea….Seful meu cand a vazut ca otin mortis sa-mi iau caera foto, mi-a zis ca-mi da el una, un HP nou nouta cu 3.000.000(si este pe site la EMAG 4.500.000 la reducere). La inceput eram incantata, ca asta pe care o vroia al meu este 7.000.000. Dar am inceput sa caut pareri, sa intreb pe unii si pe altii si am ajuns la conluzia ca daca nu vrei super poze si vrei doar sa faci un pas de la aparatul cu film si mai ales la 3 mil este bine. Dar multi imi spuneau ca nu-I un lucru pa careo sa-l iau si la anul ca se merita sa dai niste bani in plus ca sa ai ceva mult mai bun…
Ma apuca iar groaza cand incep sa ma gandesc la bani!!!!
FETELE, abia asteptam poze de la intalneala!
Al meu aproape ca m-a luat la alergat aseara can i-am zis ca nu am mers la intalneala cu voi redau: "in loc sa te duci sa te relaxezi sa nu mai fii asa stresata(nu de alta dar ii face rau lui bocanila) tu stai aici in praful asta ca fraiera"

poate o mai pumeti de intalneala

joy
+ bocanila
30+
joy04 spune:
FETELE, sunt asa de dusa....Acum vad ca am trecut acolo 30+ saptamani cand de fapt avem 31+ si poimaine intram in saptamana 32.
joy
+ bocanila
31+
coralia76 spune:
Neatza!
Am fost si noi ieri la control,in mare e bine,mi-a dat sa iau fier(tardiferon),mi-a facut control si mi-a descoperit o mica eczema,trebuie sa iau un tratament dar nu foarte puternic..cica e de la sarcina si e foarta comuna pb asta printre gravide.
M-a intrebat daca mi-a zis data trecuta ce o sa am..si eu ca sa fiu sigura ca fetitzei mele nu i-a aparut ceva "dotari"intre timp i-am zis ca mi-a zis dar ca nu era sigur...si m-a vazut iar la eco...e tot fetitza..o papa mama pe ea
, e intoarsa cu capul in jos(data trecuta nu era) si e destul de maricica dupa cum zicea dr.M-am bucurat ca e totul ok,i-am spsu ca e cam hiperactiva,ca misca mai tot timpul si mi-a zis sa nu-mi fac griji ca asta e perioada cea mai "mishcacioasa" ca in ultima luna n-o sa mai aiba loc de tumbe prea multe
...
Ina...socrela ta e chiar culmea,a mea a venit o data pe nepusa masa chiar cand ne pregateam sa mergem la cursul de parinti..si s-a enervat dan de ziceai ca dintr-un moment in altul da cu ea pe geam..apoi sa ne faca ce ti-a facut tie...pai ai nervi buni daca o suporti,dar de fapt nici nu poti zice prea multe doar e maica-sa...Lasa ca trece timpul si pleaca si scapi.
Pacat fetelor care ati fost la intalnire ca nu ati facut poze
,abia asteptam sa intru de dimineatza sa va vad pe toate , sa va vad burticile.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
maria_alexia spune:
Neatza, fetelor !
Mare pacat ca n-ati facut si poze, de-abia asteptam si eu sa va admir burticile. Ce sa facem, va trebui sa va mai intalniti o data curand, pana nu faceti pozele cu carucioarele, ce ziceti ? ![]()
Coralia, fain ca e totul bine la voi si ca e tot fetita :)
Ai intrebat cumva si de contractii? Pe mine au inceput sa ma ingrijoreze rau de tot, aseara m-am culcat cu ele, am luat si un No-Spa, si azi-dimineata tot cu ele m-am trezit, nu stiu daca e chiar normal.
E drept ca am avut o sapt. haotica rau si nu m-am odihnit deloc...
Voi ce ziceti de asta, cum stati cu contractiile?
Maria
& bebik din burtik 
coralia76 spune:
Maria...am intrebat si de contractii,mi-a zis ca sunt normale pentru varsta asta a sarcinii si daca devin dureroase sa iau scobutil sau nospa.I-am spus ca sunt cateodata dureroase,dar mi-a zis ca nu e modificat colul deci sa nu-mi fac griji.Am intrebat-o daca o sa vina si mi-a zis ca da,mi-a dat nr de telefon sa o caut...mi-a insipirat incredere si merg pe mana ei.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
Morgano spune:
Salut fetele!
Ina, e de strans de gat soacra ta, zau ca eu ii dadeam viteza de cand am citit prima oara despre ea, si asta era demuuuuuuuuult.... Are dreptate Lavi, las-o in puii ei in pace si nu te enerva, iar faza cu pozele trimise cu crosetaturile ei e beton. Apoi in sac cu ele si la copii saraci. Oricum, asigura-te cu nu-i trece prin cap sa vina la voi de sarbatori sau sa te ajute cateva luni, discuta cu George neaparat! Sper ca are deja biletul de avion, vezi sa nu-l schimbe! E de rasu-plansu situatia ta, nu te invidiez deloc.
Fain cu intalneala voastra, si de data asta ati fost cele mai multe.
Mirela, tine-o tot asa cu vointa si optimism, si va fi bine.
Eu ma simt mai bine de vreo 2 zile, asa ca ma gandesc si sper sa nu nasc mai repede de 4 sapt, uite ce target mi-am tras, asa ca nu tintesc spre nici un loc in top 5 la primii bebelushi. Oricum la mine nu sunt probleme de sanatate, ci e copilul mare si nerabdator, asa ca medical nu am de ce sa nasc mai devreme. Totul tine de cand vrea fatuca sa dea nas in nas cu lumea exterioara, daca ar stii ce bine i-e la mine in burtica as naste ca magaritzele in sapt 43 :))
Oricum, am deja idei fixe: nu-mi iau de lucru decat ce pot termina in aceeasi zi, sau mai am max 2 ore de lucru acasa, am exclus lucrarile mari si mi-am pregatit clientii stabili sa vina cu ce au acuma, pt ca nu se stie cand ce si cum, insa nu-i las balta si revin cat pot de repede pe metereze. Dar nu stiu ce naiba se intampla de-si traduce lumea te miri ce si sunt intr-un vesnic concurs cu timpul, si acum am pe birou vreo 20 de acte promise pana la 4 azi :(( doar ca le iau metodic, bag viteza si nu ma stresez, ci ma zambesc cand da fata prin burtica si o intreb dc mai are chef de munca sau ne bagam picioarele si de luni chiar venim la birou 3 ore/zi cum am promis :)
Ripley, 34 fix
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
tania-z spune:
Uf ce dezamagita sunt ca n-ati facut poze!!! Mai ales ca voi sunteti cu buticile cele mai mari !
Lavi02 – durerile mele seamana tare mult cu ale tale: burta de sub sani (care nu prea e mare, dar cat e – si ma mai si mananca) si apasarea pe care o simt jos – mie tot mi se mai pare ca burta mea e coborata! Iar azi dimineata m-am trezit cu o durere pe partea dreapta, car enu stiu daca e vreun rinichi – ca data trecuta – sau altceva.
Tu cum stai cu invatatul? Nici nu stiu ce sa zic, dupa cum se arata lucrurile: mai intai nasti sau dai examenul??
Hai sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie, ca sa nu uitam sistemul in care lucram. A fost sedinta de senat si toata lumea a fost de acord ca ni s-a facut o magarie prin faptul ca, desi au expirat 45 de zile de la concursul pe post nu ni s-a dat nici un raspuns si, mai mult, din vina lor (ca erau multi plecati in povesti sau la o tigara in timpul votului anterior din senat) nu s-a intrunit cvorumul pentru validarea votului pentru posturi. No si – ca sa-si spele constiinta – au zis asa: ca ne angajeaza ca “suplinitori” pentru primul semestru, pe pozitiile pa care am dat concurs si pe urma mai dam odata concursul!
Pai cum vine asta: tu ai gresit si eu platesc????? Cam asa-i la noi, se pare ca nu putem comenta, dar habar n-am cand imi pune data concursului!!!
INA – sa stii ca am dormit suprinzator de bine! Am adormit pe la 12, care e ora mea obisnuita si am dormit pana la 9 fara intreruperi!
Coralia – ma bucur ca ai ramas tot la verdictul “fetita”! Sa vedem cum intregesc si eu echipa noastra luni. felicitari pentru vestile bune de la dr.!
Ripley – sa inteleg ca apartamentul va fi gata inainte de 4 saptamani – deadline-ul pe care ti l-ai stabilit?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 29+
Varsta Punctuletz
Poze