Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, io-s isterica de fel si tare ranchiunoasa cind mi se pune pata. Socrii mei sint ingeri pe linga ce povestesti tu si tot am pata pe ei ca vin prea des, ca atunci cind vin stau si-si trag pirturile pe-aici si ma irita numa' cind ii vad. Deci te inteleg perfect, mai ales ca socrela ta e ... o nesimtita.

Daca poti, te rog mult incearca sa o ignori. Gindeste-te ca nu-ti face bine tie si nici copilului sa te nervezi aiurea. Ti-a pus vasele la loc? Ei si ce daca? Fa-te ca nu ai vazut. Iti da sfaturi sa nu tai copacul? Ei si ce daca? Zimbeste si taie-l, n-are ce sa faca; doar esti la tine acasa; ii croseteaza copilului chestii oribile? Zi merci ca pleaca, o imbraci pe Rachel in ele, ii faci vreo 20 de poze, i le trimiti ei dupa care schimbarea in lucrurile frumoase. Si toata lumea-i fericita. Bashca, te vei uita peste ani la pozele cu tricotajele si o sa muriti de ris cu totii.

Hai nu te mai stresa. Bine ca te intelege George. Asta-i cel mai important.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina ma tem ca la intrebarea ta cu somnul nu-ti voi putea raspunde decat maine cand voi stii daca am putut sa dorm noaptea. Asta pt ca nu mi s-a mai intamplat sa dorm de amiaza de vreo 2 luni! asa ca nu stiu ce efect va avea.

Si uite ca mai sunt 2 ore (pe ora Romaniei, ca pare mai optimista) si AMR-ul tau se face de 32 de zile

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 29+

Varsta Punctuletz
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uite ca eu sunt prima care intru dupa intalnire.

Mie mi-a placut, dar eu am mai fost si pana acum
Mare dezamagire mare - nu a avut nimeni aparat de fotografiat la ea, asa ca nu avem poze

Au fost asa: Dordia, Dienuta, Noki Lara, Felicia74, Corap, Lavi, Evusor, Lavi02 si Silviuc. Fetitele dupa o mica haraiala la inceput, la sfarsit nu se mai desparteau.

Mirabilis mi-a zis prin sms ca vine, dar n-a mai venit.

Avem burtici una mai mare ca alta, in top fiind Corap si cu mine. Dar si Lavi a evoulat spectaculos de la ultima intalnire.

Coralia si eu vreau retete de-ale tale! Hai mai bine pune-le pe forum, bine?
Ina trebuie sa pun niste poze si cu Silvia pe net. Nu vreau sa le pun aici pe site. o sa gasesc o metoda.
Te inteleg perfect: fiecare chestie din asta nu e mare luata singura, dar pe total.... ajungi la o frustrare cat casa. Nu te mai simti acasa la tine acasa. Probleme din astea aveam si eu cu taica-meu, mai ales in perioada cand statea 2-3 saptamani la noi, cand era Silvia mica. Ce zic eu ca gresesti e ca nu esti suficient de deschisa in problema asta fata de sotul tau. Ar trebui sa-i zici ca nu te streseaza soacra in sine, ca persoana ci unele gesturi ale ei. Si ca ar putea veni la voi, dar sa-si limiteze sejururile la 1 luna de exemplu. Nici sa-l izolezi definitiv de mama lui nu merge, dar ce-i prea mult, strica. Tu vrei sa fie bine pt toata lumea sacrificandu-te pe tine. Dar fara sa vrei, daca tu esti cu nervii ghem, ii afectezi pe ceilalti, afectezi atmosfera din casa.

Dar tu esti o persoana muuuult mai matura si mai stapanita decat mine, eu imediat zic ce nu-mi convine si fac scandal. De ex de Pasti, v-am povestit eu atunci, cand mi-a facut taica-meu Pastele iad de simteam nevoia sa ma odihnesc cand s-a terminat sarbatoarea!

Taniuca cum zmeului.... uite asa am cazut: au fost 3 factori:
1. Pantofii mei relativ noi, cu toc ortopedic de vreo 3-4 cm, in care ma simt f bine (ma doare spatele daca sunt perf plati) dar uneori ma destabilizez pe ei si calc stramb
2. Coboram niste scari (3-4 trepte)
3. Intre timp aranjam cumparaturile in plasa. Eram cu un ochi la scari si cu altul la plasa.
La ultima treapta - buf!

Am cazut si la Silvia, pe gheata. Atunci a fost f nasol pentru ca din cauza burticii si a infofolelii nu ma mai puteam ridica. Eram in curtea facultatii, treceau n studenti pe langa mine si NICI UNUL nu mi-a dat o mana. M-am tarat prin alunecare pana la o bara de protectie (nu era mai departe de jumate de metru de mana mea) si asa am reusit sa revin la pozitia bipeda.

burticutele, Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la intrebarea cu pantofii... ultimele doua luni mergeam si la spital in slapi, iar cand am venit toamna, am constatat ca am un nr in plus la pantofi.... daca si acum o tin asa, o sa port 40

Ina, io zic sa te tii pe pozitie, pt ca la anul o iei de la capat cu povestea. ori vb clar cu tati ca esti de acord sa vina, dar o luna dupa parerea mea e suficient. stiu cae greu sa decizi tu ceva ce lui clar nu-i face placere, dar nici sa-ti faci tu un car de nervi nu merita. adica sa inteleaa si el ca nu-s mofturi de sarcina, si ca vrei ca vizitele sa se scurteze drastic.

Cristina 31+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Cristinaaa imi pare rau ca nu ai venit! S-a tot intrebat de tine, oare vine - nu vine Cristina? Adevarul e ca pe la 19.30 s-a cam plecat. Eu as mai fi stat, ca eu am intarziat putin din cauza mofturilor silviutesti care in ultimul moment s-a trezit ca nu vrea cu pantalonii aia, vrea cu rochita!

Mergi la inceput

Mie nu mi-a crescut absolut deloc marimea pantofului, mi-am luat toamna asta 2 perechi de pantofi si una de adidasi si am tot 36 cat aveam si inainte. De fapt nici picioarele nu s-au umflat deloc.

Dar ma doare pielea de pe burtaaaa in partea de sus, sub sani, ma doare spetel si ma apasa bebita asta in jos....!!! Noroc ca n-am contractii, ca daca as avea cred ca colul s-ar labarta unu-doi, iar cum bebita mai are distanta mica de parcurs...

Oare cine o sa nasca prima? Catindate:
1. Mirela Anca
2. Lavi02
3. Monet
4. Bic
5. Ripley

Se mai inscrie cineva? Care crede ca naste prima? Nu e un concurs, e un contra-concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pai si eu am sanse sa nasc printre primele.Am DPN-ul pe 2 nov,asa ca inca nu se stie!Doctorul la eco a zis ca +;- doua saptamani.Eu as vrea tot noiembrie ca pe 3 e sotul meu!Si ar fi un cadou frumos pentru el.Catutza 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ce pacat ca nu ati facut poze, sa va vedem burticile!

Va pup si va spun noapte buna sau dupa amiaza placuta ( eu o sa imi pun un episod din serialul Desperate Housewives care imi place fff mult - sunt la episodul 7 - nu stiu daca l-ati vazut, cred ca fetele de peste ocean sigur - si asa poate pot sa adorm si eu, daca nu, asta e, inca o noapte alba cu fataituri pe toate partile )

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Bicule asa am facut mai tot timpul…ca nu vad si nu aud…am lasat de la mine doar ca sa fie bine. Am facut pe surda si muta si am strins carute de nervi si stres, dar uite ca acum dau pe dinafara ( ca tiganu’ la mal…).Da' nesimtirea e mare, mare, mare , mare!!!
Tania sa ai un somn bun la noapte!
Lavi02 deci tu te-ai gindit la noi sa ne dai un semn de viata de la intilneala, ca sintem atitea care asteptam vestile ( hihihi …ma simt ca o babutza curioasa “si cum fu’ si ce facurati, si ce-ati vorbit???”
“Matura si stapinita” ehe Lavi, daca as fi asa nu m-as plinge atita…nu sint, din pacate. Cind eram mica, tata ma incuraja asa – atunci cind aveam temeri- “eh, pai ce fel de leu esti tu, ca semeni cu o pisica zgribulita ! “ si muream de ras si “ma faceam” puternica…desi aici nu este vorba de putere fizica, ci de puterea psihica…fiindca eu una nu accepta sa ma inteleg cu vecinii,rudele, prietenii, strainii de pe strada , vanzatoarele, etc. si nu ma pot intelege cu mama sotului meu…confuzie totala!
Cristina anul viitor nu va mai veni, asta-i sigur, ca altfel, imi iau lumea in cap! Am tot facut compromisuri, am tot zis “lasa, o sa fie bine de data asta..” dar intotdeauna iese nasol in ceea ce ma priveste, dupa ce pleca am nevoie de o luna la sanatoriu…stateam si ma gindeam ca este mai bine ptr. bebelina sa fie crescuta vreun an de soacra-mea, atunci cind voi incepe serviciul, decit sa o dau pe maini straine, dar va trebui sa o sacrific, saracutza, nu am incotro, desi stiu ca soacra-mea s-ar ocupa bine de ea, ca-i buna cu copii. Ideea de a o vedea si anul viitor ptr. inca un an imi da fiori pe sira spinarii!!!! Pe aici asa procedeaza toti romanii, isi aduc parintii sau socrii ptr. un an – doi, sa stea cu pruncii….
Va multumesc la toate ca sinteti - ca de obicei! - alaturi de mine.

Lavi02 eu una anticipez astfel:
1.Mirela Anca
2.Monet
3.Lavi02
4.Ripley
5.Bic
…sa nu dati cu rosii, fetelor!

Cora – ghicitoarea –sefa, tu ce zici, care-i clasamentul?

Ina si buburuza cea cumintica 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina iubesc serialul acela!!!
Noapte buna tuturor, plec si eu de la servici acum, trebuie sa ridic husa ptr. fotoliul lui Rachel si apoi mai zabovesc prin oras ca sa ajung acasa cat mai tarziu posibil.

Pupicei,
Ina

Mergi la inceput