Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina, tragi comica expunerea ta, si...chiar nu am sugestii decat sa o faci pachet si sa o trimiti acasa! Apropos, cand pleaca? De soacra-mea pot sa zic ca e un pic invers decat a ta, si reusesc cu greu sa raman diplomata. A mea e genul care cand vine la mine incepe: Pot te rog frumos sa imi iau un pahar?Pot te rog frumos sa pun tacamurile la masa? Dar pot te rog frumos sa deschid sertarul sa le iau? ...si tot asa. Dupa ce ii spun mieros ca sa se simta ca acasa, sa ia ce vrea si cand vrea, iar incepe cu pot te rog frumos sa iau un servetel....mor cand o aud. Mi se pare cam teatru, ca deh, cica nu vrea sa se bage in viata noastra...insa mie mi-ar placea sa fie mai naturala! Dar deh, e femeie buna in rest, si nu vreau sa ma plang.

Ripley, hai curaj ca nu mai e mult si se termina... eute inteleg ca asa eram si noi prin iulie- august de am crezut ca nu mai vad terminate lucrarile!

Paula, zici ca ne citesti insa mai zi-ne si despre voi, cum mai sunteti, daca bb Paul e bine si se joaca in burtica ta!

Voua vi s-a parut ca ni se cere mult la spital sa aducem pt bb? Ca parca asa zicea cineva, iar eu chiar credeam ca e prea putin. Si da, Ina, eu auzisem ca se sta cam 3 zile ( si costa de numa' camera pe zi, de fapt e in regim de hotel, chiar mi-a venit sa rad cand receptionera de la spital m-a intrebat daca vreau facilitati gen tv, vedere spre mare, eu ma uit intrebator la sotior care foarte galant raspunde in locul meu: "bineinteles " - oricum totul e rambursat de asigurarea complementara, asa ca ce ne-am zis, daca tot platim de ne uscam tot anul, macar sa beneficiem de ceva ca lumea:))

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

te rog sa ma ierti, ina, dar am citit pasajele tale ca pe niste bucati dintr-un roman si nu viata ta reala! vai, vai, cu ce te confrunti tu, draga de tine.... cit mai sta soacra-ta la voi? nu pleaca? daca sta pina dupa ce vine bebe, profita de ea si nu o baga in seama cu nimic ce te deranjeaza. of, saracuta de tine. eu cred ca as fi 'facut' ceva 'rau' demult:).

ceaiuri si tinctura am baut DUPA ce s-a nascut bebe. aici (in america:)) nimeni nu recomanda stimulari pre-nascut. nici tzitze stoarse, nici ceaiuri din ierburi cu diferite grade de stimulare a lactatiei. singurul recomandat e ceaiul de frunze de zmeura daca ai depasit termenul de 40 de saptamini: stimuleaza si induce contractiile uterului.
da, da-i cu apa, dar si cu mincare bunutza de tot imediat dupa ce se naste iubita voastra. o sa vezi ca, din cauza lipsei de somn, o sa ai tendinta sa 'sari' mesele. mare greseala. la mine, asa am facut, mi-a intrat organismul intr-o deprivare de hrana avansata si productia de lapte a scazut: asta la vreo 2-3 saptamini de la nastere. plus ca plingeam ca o isterica din te miri ce, ca sa nu mai vorbesc de ranile de la sini/sfircuri pe care mi le facuse lia mica (micuta monstruleatza, ii ziceam:)).
noa, hai, c-o sa fie toate bine!

va pup. am o sedinta dupa alta, e un domn aici in vizita la universitate din jermania si io tre' sa-i tin de companie. buna priveliste de burtoi gravid!:)

pupici!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (35+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama, mama da ati scris ceva azi! Asteptam povestiri despre cum a fost la intalneala....ca tare am fi venit si noi, da daca nu putem
Sper ca v-ati distrat bine!
Eu azi am fost sa-mi iau rezultatele de la analize ( ca trebuie sa fac examen de secretie din doua in doua saptamani) si am facut si streptococul de grup B si au iesit ok. Asa ca am scapat cu bine si de asta. Dar m-au enervat prostii aia de la Medicover ca mi-au contaminat proba pentru urocultura si nici macar nu au dat un telefon sa vin sa o repet. Mi-au dat azi rezultatul : proba posibil contaminata. Si uite asa s-au dus pe apa sambetei si banii dati si timpul pe care l-am pierdut asteptand. Una peste alta mai stie cineva unde as putea sa ma duc sa fac o urocultura sa-mi dea rezultatul mai repede de o saptamana? Ca sumarul de urina il fac la Medsana ca mi-l da in aceeasi zi.
Pupici

Madau si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Ina, cum stateai cu AMR-ul ala?? parca nu mai e mult si pleaca... o luna?? cat a mai ramas.
acum sincer, nu ai prea mult de ales. la mine soacra-mea vine rar si putin, dupa putina observatie s-a cam prins femeia ca prefer sa ma descurc singura si nu ma streseaza. dar daca o rog sa faca ceva, e cea mai bucuroasa.
in schimb, am mama... care numai cum vrea ea face. ceea ce m-a hotarat, nu va sti cand nasc. cu cat mai tarziu afla, cu atat mai bine. tati sustine ca nu se poate, cum sa nu-i dea tf s-o anunte... ei bine, uite-asa! nu vreau si pace. nu stiu cum o sa fie cu 2 bb, cu casa si mancare, o sa gatesc cate ceva si bag la congelator, macar cu andrei, o sa trag aer in piept si-o sa ma descurc singura la spital...
dar decat sa vina si sa-mi conduca ea viata, mai bine sa ma slabeasca. chiar ma gandeam, daca pitica nu plange, cand da ea tf, si daca am noroc sa nu -si faca drum la bucuresti, poate reusesc macar o saptamana sa ma lase in pace. nu de alta, dar se comporta ca si cum eu sunt "mama surogat", suna si intreaba ce face fetita ei, fiind vorba de iris, in nici un caz de mine...

hai ca ma calmez.. abia astept sa vina fetele, poate pun repede si poze de la intalnire, sa vedem si noi cum a fost!!!

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina de cate ori citesc postarile tale ... ma duc sa-mi fac ceva de mancare.. Si eu sunt la fel de pofticioasa ca tine asa ca ne-am intalnit: doua gurmande!

Lavi02 cu zmeu' ai reusit sa aterizezi pe jos? Da' chiar ca-mi esti sora si ai ales acum cu febra invatatului - te inteles PERFECT. Eu n-am mai intrat pe net ca am dormiiiiit si tare bine mi-a prins!

Diana ce catel superb! Sa-ti traiasca!

Fetelor abia astept sa vad pozele de la intalneala voastra!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 29+

Varsta Punctuletz
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina, Mona, Cristina, AMR: 33 zile si 4 ore pina pleaca.Of-of, sper sa treaca zilele mai repede…

Soacra-mea si-a pus probabil in gind sa ma pregateasca psihic ptr. nastere, de-aia imi face atitea figuri iar eu nu apreciez!!
Mona m-ai facut sa rad cu “burtoiul gravid”
Cristina te inteleg perfect…da’ parca pe mama o mai poti trimite de unde a venit, insa pe soacra – poama- acra mai greu..zice ca ai ceva personal cu ea.

Si eu de abia astept comentariile – si poze- de la intilnire!!

Ina si buburuza cea cumintica 30+

Mergi la inceput

Tania sper sa-mi treaca poftele astea dupa ce nasc...
destul ca mi s-a schimbat marimea la picior cu un nr. si jumatate, daca este sa-mi mai schimb si garderoba ajung la faliment sigur!!

Diana am vazut si eu piticul tau si e tare nostim.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina acum am reusit sa ajung si la subiectul "socroshenie". Doamne, femeia aia nu e constienta sau e atat de rea ca o face inadins? Eu zic sa faci un exercitiu de imaginatie si sa-i dai cat poti de mult de lucru: sa faca botosei in culorile curcubeului, sa impleteasca mii de snururi, sa numere firele de iarba din gradina, ma intelegi orice chestie care ia mult timp, nu-ti strica tie din lucruri si o tine OCUPATA! Ce daca Rachel n-o sa poarte ce-i face ea. Zi si tu ca sunt tare dragute si ca mai vrei o duzina, ca doar n-o sa te verifice dupa ce pleaca, nu?

Monet ma tot intrebam cum e pe ultima suta de metri... Imi dau seama ca nu e tocmai usor. Dar si cand vei intra pe forum si ne vei povesti aventurile de mamica de-a 2-a va fi interesant! Hai ca la tine chiar nu mai e mult ...

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 29+

Varsta Punctuletz
Poze

Mergi la inceput

Tania daca dormi dupa-amiaza mai poti sa dormi noaptea?

Ina

Mergi la inceput

Tania zau daca nu mi-am pus aceeasi intrebare de o mie de ori...dar daca e' sa ma iau dupa ultimele incidente sint sigura ca o face ca sa ma scoata din circuit de tot...picatura chinezeasca...
m-am distrat citind sugestiile tale; asa ar trebui sa procedez!

Ina

Mergi la inceput