Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna Fetelor!

In cele din urma am reusit sa intru putin pe net si sa va vad, dar nu am reusit sa va citesc.
La toate fetele care sunt in prag de nastere, va urez succes si fie ca Domnul sa fie cu voi in toate cele care urmeaza.

Doar pe scurt cum a fost cu nasterea. Astazi implinim si noi 8 zile de cind ne-am cunoscut, Eu si cu Maia.

Totul a inceput Miercurea trecuta dis de dimineata, cam pe la ora 6.30. Toata ziua am fost la plimbare, supa cum bine stiti ca v-am scris. Seara am avut niste "contractii", pe care eu nu le consideram contrastii, dar mama mea m-a sfatuit ca ar fi bine sa mergem la spital ca acolo toata lumea stie ce e de facut. Pe drum au inceput contractiile cam din 5 in 5 min. Mi-au facut internarea, mi-au luat singe din mina, apoi mi-a facut injectia pentru dilatare. La ora 1,30 eram in sala de asteptari pentru travaliu. Iar la ora 3,25 Maia s-a nascut natural. Totul a fost foarte repede si Moasa a fost foarte de treaba, m-a ajutat foarte mult si m-a indrumat.

Totul a costat mai putin decit m-am pregatit si asteptarile mele fata de spital au fost intrecute, in bine .

Multumesc cge si jadi pentru incurajari, mi-au prins tare bine.
Merg ca trebuie sa imi fac datoria de mamica.

Va pup dulce pe toate si va transmit multa sanatate si numai bine.

Simona8004 si Maia (22 septembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, iti dai seama ca o sa stau cu compu' deschis toata ziua, sa recuperez internetu' pierdut.

Miruna doarme acum in patut nou, am reusit ieri sa luam un baby care (daca in buc nu ne-am hotarit ce sa luam ca erau prea multe modele, aici sint prea putine, a fost foarte usor sa luam decizia). E interesata de jucarii care zornaie, i le tot plimb prin fata okilor, si mai da cu mina in ele.

Eu nu ma mai inscriu in concursul cu kg, ca daca stau la mama ... va dati seama cam cit maninc. Mi-am luat cintarul cu mine, in caz ca devine prea interesant concursul ma bag din nou.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Inca nu am nici un semn de la Mary. Ma duc sa ma culc, daca e ceva va anunt...

Somn usor si o zi buna fetelor de peste balta.

P.S. Gina am visat ca ai nascut pe la 3 dupa masa . Succes!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am niste intrebare la mamicile care au nascut prin cezariana :cum sa petrecut ?cind va-ti trezit dupa operatie ? si daca va durut cind va-ti trezit? va multumesc ,dar ma gindesc ca o sa imi faca si mie cezariana pt ca bebita nu vrea sa coboare de loc si in plus colul este inchis

dana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna mamici, pitici si burtici

Am fost azil la Giulesti la gimnastica si am vizitat-o pe Jadi. Era ok, o durea burta dar s-a plimbat pe hol, la mergea la "rama" ei (asa i-a zis ea) sa-i dea sa suga ...ce nu are inca (un pic de colostru). Cu moralul statea bine, a trecut si doctorita pe la ea si i-a zis ca din punctul ei de vedere poate pleca acasa oricand, doar sa-i dea drumu' de la copil. Am aflat ca marti a nascut si Agri si ar fi in regula, dar nu am mai multe amanunte. Imi pare rau ca eram ff grabita si nu am trecut si pe la ea macar 5 minute.

Cat despre mine... copilul a coborat, colul e scurtat dar nu e deschis inca, asa ca ramane de vazut daca nasc marti cum ziceam... daca intarzie prea mult va fi prea mare...

Pupici,

38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana rebun venit ,pupici si lui Mirunica

Antonela curaj si tinem pumnii

Oana asa minune de copilas sa tot ai

dana39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

inca sunt acasa,nu am nascut!
pana acum ma durea mijlocul (doar partea stanga),acum ma doare si burta.cred ca sunt contractii.deocamdata astept sunt cam neregulate,ma mai lasa iar ma ia.....
asteptarea asta ma omoara.ma gandeam daca mai am dureri asa dimineata sa ma duc la spital sa ma vada dr.asta daca nu ma apuca durerile rau de tot sa-l deranjez in noaptea asta.
dopul poate sa curga mai multe zile??azi iar am avut scurgerea aia gelatinoasa maronie
sa nu va mai spun ca sunt constipata.mi-am luat supozitoare cu glicerina dar degeaba
daca nu semnez condica maine,inseamna ca am nascut sau nasc
miflore ce ai facut cu gaurile pt.cercei??
noapte buna!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Mersi frumos de incurajari, multi.
Sa va spun cinstit, desi noptile sunt destul de grele ca nu resusesc sa dorm mai mult de o ora fara intreruperi, parca nu m-as supara daca bebe ar mai astepta cateva zile, eu nu ma simt pregatita de eveniment inca.
Dar stiu ca asta conteaza prea putin, bebe va sosi cand crede el de cuviinta.
Oricum maine ma duc la doctor, sa vedem ce mai zice dumnealui.

Ioana, bine ai revenit printre noi, nu ne-ai spus cum a fost calatoria cu avionul.

Pupici la fete si somn usor,
Anto, 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Anto,colul are 2 orificii.Cand se deschide cel extern spunem ca s-a deschis colul,iar dupa ce se deschide si cel intern incepem sa eliminam dopul.Eu am avut colul deschis din sapt 34 si am eliminat dopul in sapt 37,deci e posibil sa mai ai de asteptat.

Hildegard,,imi place cum gandesti.Sa nu-ti fie teama deloc de nasterea naturala si daca ai curaj si incredere va fi usor.Multa bafta!

Jadi,felicitari pentru puiut!

Ioana,welcome back!

Simona,felicitari pt Maia si pt travaliul usor!

Irina si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!!! Un dans, ceva?
Am inceput sa citesc si eu din urma dar timpul meu s-a dus cu totul!!! Intr-adevar, toate zilele s-au umplut deodata!!! Si ce frumos e!!! Sunt niste senzatii minunate si care merita traite!!!
Am si eu multe de zis, recuperez eu in cateva zile;
Felicitari noilor mamici, Jadi, tu esti cea mai proaspata!!! Refacere grabnica si bebelusi cuminti si mancaciosi!!!
Eu azi am fost sa-mi scoata firele si stateam numai cu ochii pe ceas!
Ana e cumintica, eu asa zic, mananca bine, doarme, mai plange cate un pic dar in general cu motiv, ori trebuie schimbata, ori ii e foame; am senzatia ca seamana cu mami a ei la capitolul asta, e fomista mare! Cred c-ar hali si o friptura daca i-as aduce!!!
Maine vine preotul pentru molifta de 8 zile, totul este aranjat si dupa aceea pot iesi afara cu cupilul, la plimbare; ca tot am auzit ca ploua in week-wend-ul asta!
Am deja de intrebat si de povestit gramada!
Va multumesc inca o data pentru mesaje, am citit si acum cate ceva din urma si mi s-a umplut sufletul de bucurie! Mi se pare extraordinara legatura dintre noi!!!
Va pup pe toate!!!

Mihaela si Ana Maria

Mergi la inceput