Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
mysweetest spune:
Antoanela23 cred ca esti pe aproape..tinem pumnii
!
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
karmenutza spune:
"Stiti cumva ce analize trebuie sa faca tata la venirea bebelui acasa cu mama?"
Ce analize? Nu am auzit pana acum. Stii tu ceva? ![]()
![]()
![]()
Tonnia spune:
Ce zi superba! Sper ca ati iesit si voi, mai ales ca se aude ca iar ploua de sambata.
Antoanela, nu stiu de dop dar zic si eu ca esti pe aproape si ai noroc ca te-ai mai dilatat asa cu timpul! Nu-ti fac inca galerie, ne tii tu la curent.
, 37
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor, Jadi, felicitari pentru printisor, sa-ti traiasca, sa se faca mare, frumos si destept, sa va bucure inimile.

Gina, Mary, Ege, tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine.
Marlena, Andrew a fost mai bine ieri, a dormit mai mult chiar si dupa-amiaza-vreo ora in patutul pliant din sufragerie, 45 de minute pe umarul lu mama(mama s-a lasat pe spate sprijinindu-se de pernele de pe canapea si a tras si ea un puisor de somn
) si aseara a dormit binisor, a avut un colic mic numai, s-a marait 2-3 minute, s-a concentrat (cand se concentreaza tuguie buzele si face ochii crucis), s-a rosit la fata si a facut un partz si... a trecut. S-a culcat pana a venit cumnata mea sa-i facem baie, nu se mai trezea.. il tot miscam, vorbeam cu el, deschidea ochii, se intindea si adormea laloc. Pana la urma i-am facut baie-de data asta eu ajutata de cumnata
, l-am infasat ca pe o sarmaluta si pana sa vin eu cu lapticul (aseara i-am dat formula dar a mancat f putin-tot sanul prefera) adormise. Din cauza ca era prea molesit si tot adormea la san a mancat in 3 reprize. a dormit numai 6 ore (el doarme noaptea fara pauze, somn intins-am intebat pediatrul si a zis ca e foarte bine, de obicei bebelusii isi fac programul asta dupa 2-3 luni, dar e cu atat mai bine pentru amandoi ca a inceput de acum). Dormea el mai mult dar a facut kk si nu-i place, s-a trezit sa-l schimb, l-am imbracat si in hainute ca era ca o saramuta infasurat Parerea mea e sa iei totusi o cutie mica de lapte praf-indicat de medic ce tip si daca ii dai o masa la 2-3 zile cand esti epuizata sau nu ai laptic nu e foc sa stii.Oricum daca pana acum a mancat la san a prins gustul si nu o sa renunte la san in favoarea sticlutei. Al meu a mancat destul formula la sticluta pana mi-a venit laptele si dupa aia i-am mai dat o masa sau jumate de masa-combinat cu san cand nu aveam suficient, sau il hranea tati cu formula cand ma datea pe usa afara sa ma duc sa ma relaxez la cumparaturi si ramanea el cu bebelusul cateva ore, si tot prefera sanul- asa ca sa nu-ti fie teama ca va refuza sanul in detrimentul sticlutei, sunt deja rodati suficient pe san. Medicul ne-a indicat si mie si sotului, o zi pe saptamana sa plecam undeva impreuna fara bebelus cateva ore, sa-l lasam cu cineva de incredere si noi sa ne destindem cateva ore. Sa speram ca ia mama viza si poate sa vina, dar pana atunci ma trimite singura-sau cu fratele si cumnata.![]()
Anto, esti si tu pe aproape, tinem pumnii sa fie bine totul. Pisicuta ce mai face? Dar puisorii? de obicei dopul se pierde dupa ce incepi sa te dilati.
Oana D &
Andrew
Foto
Ioana75 spune:
Salutare fetelor
!
jadi, felicitari!
Sa va traiasca Vlad, sa fie sanatos si mincacios si sa fiti fericiti cu totii!
Nastere usoara pentru Mary
, Gina
, ege
!
Eu de azi am net klumea, so I'm back in business
!
Oana, ce bine ca doarme Andrew mult noaptea. Si Miruna a avut citeva nopti in care a dormit 6 sau chiar 8 ore incontinuu, dar nu se intimpla decit accidental; de obicei se trezeste la 4 ore.
Ioana &
Miruna
oana0204 spune:
Da Ioana, si eu ma bucur ca doarme atat de mult noaptea. Somnul lui de noapte e undeva pe la 6-7-8 ore, fara intreurperi, mai rar 6 si 8 dar cel mai adesea 7 ore de somn neintrerupt. Am observat ca doarme 6 ore cand face kk si se scoala ca nu-i place sa stea murdarel.
Nora s-a acomodat la bunici? Ii place?
Oana D &
Andrew
Foto
codruta_grg spune:
Jadi
pentru bebe!
Chiar ca e bine de tine Oana, cu dormitul lui Andrew.
Si Petra doarme mai mult acuma noaptea (de la 21/22-01-02, apoi se scoala pe la 4-5 si adoarme tare greu), dar eu ma trezesc si ma duc la ea, ca o aud cum se foieste. De 2 nopti se cam foieste si la fel ziua. Cred ca acuma incep de fapt colicii la noi.
Azi nu prea a dormit si a mancat din 2 in 2 ore. Dar acuma doarme de ceva vreme (a papat la 3.30) ... deci e cazul de sculat.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
Ioana75 spune:
Acum sa mai raspund din urma
.
codruta, si eu mi-am luat solutie de sterilizat la rece de la Chicco si am folosit-o azi prima oara; noi avem incredere ca functioneaza, ca de verificat nu avem cum verifica
. Am observat ca ma foloseste pe post de suzeta Miruna, si am decis ca mai bine ii dau suzeta decit sa stea cu sinul meu in gura
.
irina, m-ai mai linistit cu ginguritul; eu citisem intr-o revista Mami; si Miruna trage cite un "moaaaa"
.
sofia, succes cu molozul
.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
oana, multumesc de intrebare, nora ta face binisor
. Se intelege foarte bine cu ai mei, ei o linistesc repede cind mai miriie sau plinge.
Eu ziua ii dau haleala cam la 2 ore, ca maninca mai putin acum, nush ce are; adica doar un sin.
Ioana &
Miruna