Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ege,multa bafta!Asteptarea este grea.Eu am inceput sa elimin dopul cu o sapt inainte,si asteptam in fiecare noapte sa mi se rupa apa,dar nimic...mi-au rupt-o ei la spital.Te sfatuiesc sa te duci la dr daca ai dureri pt ca se poate sa te dilati daca ai dureri,dar nu este obligatoriu sa ti se rupa apa.Eu aveam dilatatie 2 cand am fost la control si mi-au rupt apa la dilatatie 3-4.E si nr meu pe adresa comuna,daca vrei poti sa ma anunti.(nu de alta dar ajunge mai repede sms ca suntem in acelasi oras )

Ma duc si eu la culcare ca Matei doarme deja de la ora 23 si se trezeste pe la ora 4,30 si eu ma simt foarte obosita.

la si

Irina si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, a sunat sotul Ginei (cred- pentru ca sotul meu era adormit si a inteles Tina in loc de Gina) si ne-a transmis ca Gina va fi la spital la ora 2 pentru a naste, pana acum este totul in regula.
Gina, Doamne-ajuta! Asteptam vesti de la tine, eu azi nu mai plec nicaieri. Uite acum cand scriam din cauza emotiei mi-a luat-o laptele suvoi in jos pe canapea, ca niciodata, deobicei curgea picatura dupa picatura.

ps: Stiri de ultima ora, scriind mesajul a sunat iar sotul Ginei, a nascut natural la ora 12, o minunatie de fetita 3.55 kg si 49.9 cm-sper sa fi inteles bine la telefon ca eram tare emotionata. Scor Apgar 9.99 (asa se da pe la noi pe aici cu virgula, bine ca nu si cu perioada). A nascut natural, fara dureri, totul a fost foarte bine, proaspata mamica si fetita se odihnesc acum.

Felicitari Gina, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si impreuna cu restul familiei sa va bucurati de ea.
Te asteptam acasa cat de repede(sotul a spus ca maine seara), refacere cat mai rapida, laptic mult si bun si sa ne povestesti si noua cum a fost.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

quote:

GINA FEICITARI!!!Sa~ti traiasca fetita,sa creasca mare si frumoasa si voi sa fiti fericiti cu totii.
Amalia 38 sapt

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Gina!!! Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta, sa va aduca numai bucurii!

Miflore, ne-au lipsit dansurile tale nocturne! Spune-ne, cum a fost operatia, la cat timp ai avut lapte, te mai doare ceva, d'-astea...

Ege, saraca de tine, nasol cu asteptarea asta, eu de pe acum nu am rabdare, trebuie sa ma calmez, sa o iau usor.

, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Raluca l-a nascut pe Radu, ieri dupa-amiaza, anestezie epidurala, travaliu lung. Toate-s bune, Radu are 3,800 si APG9. Mai multe amanunte cand va iesi din spital. Sper ca am postat unde trebuia. Razvan (sotul).

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gina felicitari pt fetita! Ma bucur ca sunteti bine si va asteptam printre noi! (se pare ca nu ai nascut la 3 cum am visat eu )

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Raluca felicitari pt Raducu!!! S-a terminat si asteptarea ta!Refacere rapida si un bb asa cum ti-l doresti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nanadana

Am niste intrebare la mamicile care au nascut prin cezariana :cum sa petrecut ?cind va-ti trezit dupa operatie ? si daca va durut cind va-ti trezit? va multumesc ,dar ma gindesc ca o sa imi faca si mie cezariana pt ca bebita nu vrea sa coboare de loc si in plus colul este inchis

dana 39+

Pai s-a petrecut pe scurt cam asa... Iti pune sonda (la mine nu a fost deloc neplacut fizic), apoi o perfuzie si hop la operatie (eu aveam toaleta facuta de acasa). Anestezia a fost totala, deci nu stiu nimic pana imediat dupa cand m-au adus la reanimare si m-au trezit. Si, da, doare la putin timp dupa ce te trezesti cand incepe sa treaca efectul anesteziei. In prima zi doare tare si continuu... A doua zi doare iar tare pt ca trebuie sa te dai jos si sa mergi (mie mi-a facut calmant sa ma pot misca). Dar de la a treia zi e mai bine. Doare mai ales cand te ridici si te asezi... Asadar doare destul de tare vreo 2 zile, apoi e din ce in ce mai bine. Chestia e ca pe moment mi s-a parut cumplit, dar acum am cam uitat... Nu mi se mai pare asa rau ca la momentul respectiv.

Ege ai cam ramas ultima!!! De la Mary inca nu am vesti. O sa-i scriu eu un sms in curand (ca poate doarme). Va zic cum aflu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

FELICITARI GINA ,FELICITARI RALUCA..SA VA TRAIASCA , SA FIE SANATOSI, NOROCOSI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Felicitari Gina si Raluca! Sa va traiasca bebelusii, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!

Multumesc de urarile de bun revenit. Cu avionul a fost bine, m-am crizat ca bb n-a supt la cele 2 decolari si aterizari (am facut escala la Bacau); eu m-am straduit sa o trezesc dar n-a vrut, a dormit ca valijoara.

Azi dau de baut, ca schimb prefixul: asa ca luati de-aici niste , un si multa .

Ioana & Miruna

Mergi la inceput