Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neata la burtoase si foste burtoase !
Gina, bafta, tinem pumnii !
Daniela, multumesc pt. raspuns, am spalat ´chestiile´
de pe carucior, arata bine, cred ca nu au intrat la apa....acuma sa vad daca ma pricep sa le pun la loc.
Pupici la toate fetele,

Carmi 36++ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata, dragute gravidute si mamicute!
TOCMAI AM ELIMINAT DOPUL!!!!! este exact asa cum mi-ati descris voi pe aici, o gelatina transparenta cu firisoare de sange maronii si rosii. ma asteptam sa fie mai putin da, de unde, ditamai dopul fetelor.
azi noapte am dormit bine, fara dureri de burta si fara alte scurgeri sau secretii, nimic, nimic. dimineata m-am trezit tot asa foarte bine, si am mancat ceva, si m-a luat deodata o durere de burta, am fugit la baie, si pe hartia igienica....surpriza!!!
acuma vad ca nu ma mai doare nimic, nici contractii, nimic.
ma intreb oare cat o mai dura..... probabil nu mai ajung maine la cezariana, nu? voi ce ziceti cat poate sa mai dureze?
am uitat sa va zic, maine e ziua mea de nastere! tati zice ca bebe vrea sa vine cadou de ziua mea! sa vedem daca mai sta pana maine!
acum stau ca pe ghimpi si astept.....
va pupic pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
va tin la curent oricum!
Irina, in caz de ceva m-am gandit sa te SMS-esc pe tine sa le anunti pe fete! sper sa te lase Vladut sa intri pe net!
mary 40+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetele, tocmai am sunat dr. si zice sa ma duc la spital sa ma interneze ca sa fiu sub observatie, ca ar cam trebui sa nasc! deci gata cu cezariana!
a zis ca mai dureaza dar probabil in cursul noptii se va intampla!
ma duc repede la un dus si am fugit la spital, ca mi-e sa nu mi se rupa apa!
va pup pe toate, si sa ne revedem cu bine pe forum!
aveti grija de voi si de bebici!
mary 40+ 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bafta multa, Mary!
Gandeste-te in curand vei fi mamica

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mary, daca dr. zice ca diseara se poate intampla, poate se intampla chiar dupa 12 noaptea, chiar de ziua ta. Succes! Iti tinem pumnnii sa nasti repede si usor! La multi ani pentru maine! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, refacere rapida si un bebe asa cum il vrei: sanatos,cuminte, mancacios si fara colici!
Fetele care au nascut, am o intrebare la voi: se poate face externarea din spital fara sa fi declarat copilul la primarie? Adica fara certificat de nastere? Pe vremea mea, adica a lui fii-miuu nu se putea. Cand aduceai ceferticatu' treceau seria in catastif si dupa aceea se facea externarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Mary!!!! La Multi Ani! pentru miine si nastere usoaraaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

HAIDE MARY, HAIDE MARY!!!!
LA multi ani si tie si bbului!
Va tinem pumnii tuturor care nasc live: GIna, Ege si cine se mai anunta!!

Am primit un mail de la o graviduta de septembrie octombrie careia ii e rusine sa intre pe forum ca zice ca ne tulbura....
Hai sa o incurajam: Hai Ana Maria!!! Sa ne zici datele tale si intri in gasca. Sa stii ca nu se termina tot in sept-octombrie deoarece o sa trecem la clubul scutecelor de septembri octombrie si o sa ramanem o gasca atata vreme cat o sa ne creasca copiii. Si la fel cum am gasit informatii folositoare pe forum cat eram gravide, asa o sa aflam si ca mamici.

Te asteptam.

Sofia - mai stie cae saptamana ....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

salutare fetelor..vezi Sofia ca mi-am facut curaj? Noi suntem in 34+ si o sa fim baietel iar dct ne-a programat la cezariana pe 26 Octombrie..CFR , dct Margaritescu Mihaela. Eco in 4 D la Sanador,c inregistrare video este 3 milioane. La tine nu se pune problema de inreg.pt ca bb este destul de mare. Imi doresc din tot sufletul sa va cunosc mai bine pe toate viitoarele mamici si pe cele care deja sunt cu BB in brate.."fericitele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

M-am obosit.
Am spalat geamul si am sters praful ca era de 2 degete in dormitor...de unde naiba atata praf?
Acum am papat un mar si repaos...
trebuie sa ne si miscam,nu?
Eu ma simt foarte grea. Nu stiu ce voii face daca ma duc pana la 40 de sapt!
Ma dor bratele ingrozitor si am zis hai sa ma misc. Ce naiba sa fac?
Sunt obsedata de curatenie acum...sa ramana totul curat pe cand plec la spital.

Vero
37

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pofteste Ana Maria cu incredere

Vero
37

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput