Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
dani_flor spune:
Buna dimineatza mamicutze si burticutze!
Cineva a trecut-o pe jadi, ca a nascut pe 28 Octombrie !!! 
Haideti, curaj, intirziatele, nici azi, nimic, nimic??
Daniela 37s+3z
nanadana spune:
salutari fetelor
azi mergem la dr sa vedem a mai coborat bebita ?? sa mai deschis colul?? si sa ne faca tanti monitoringul sa vedem pe unde sintem 
dana
nanadana spune:
Tonnia port bebe este marsupi (ca un saculet care se pune in fata pe burtica si bebe inauntru se foloseste cind este micut bebele )
uitate la magazinul buburuza ca au si ei
dana
b_irina_c spune:
Gina suntem alaturi de tine!
pt tine sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Mary poata vine bb!! Cred ca nu mai ai rabdare deloc... 

de data asta pt bb sa-si ia inima in dinti si sa iasa afara
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
'Neatza fetelor,
multumim Sofia pentru mutare
.
Tinem pumnii Gina, Mary!
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Oana ce face Andrew?
La mine e tot la fel ..oare cat tine criza de crestere?
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
cge spune:
Neata fetele!
Eu dorm pe mine, azi noapte Ancuta s-a culcat la 2.30.
Am scapat de constipatie si ne-au luat colicii
Acuma doarme mititica.
Ieri a fost o zi plina de evenimente: ne-am pus cerceii de aur, ne-a vazut tanti dr si ne-am plimbat vreo 30-45 min pe afara cu caruciorul.
Cand vom avea timp, va aratam si ceva poze.
Bafta multa la gravidutele care sunt pe ultima suta de metri: Gina, Mary, Ege. Va tinem pumnii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mihaela_e spune:
Buna dimineata,
Jadi,
felicitari pentru baietel
....sa-ti traiasca si sa fiti amandoi sanatosi si sa veniti repejor acasa.
Gina si Mary....deja facem galerie
...mai e putin si va veti tine minunile in brate
...mult a fost putin a mai ramas
Noi am fost la
luni care s-a minunat cat am crescut in burtica in ultimele 3 saptamani, desi in greutate nu am prea luat. Asa ca a estimat ca daca vom naste la termen 39-40s va avea peste 4 kg si muuuuuulti centimetrii...ca tatal...ceea ce inseamna cezariana
Asta e, nu-mi place, dar ce sa fac.
De cateva zile ma confrunt cu o problema groaznica....
- si zau ca pana acum nu am avut probleme...si asa mi-am amintit de Miflore care avea aceeasi problema si eu ii dadeam sfaturi si nu intelegeam cum de nu-si rezolva problema cu constipatia...asa ca m-a pleznit si pe mine si zau ca nu stiu ce sa mai fac: beau un litru de lapte in timp ce mananc prune, struguri, piersici si nimic, desi in mod normal ar fi trebuit sa explodeze burta....voi aveti vreo sugestie? .....
Ieri am fost la Constanta am plecat dimineata si ne-am intors seara....si nu s-a intamplat nimic...ma asteptam sa am niste contractii, ceva, ceva....nu m-a durut decat putintel spatele, in schimb nimic.
Cat despre pregatire, pt. bb este totul luat: patut (am primit patutul de la seful nostru, din lemn de mahon, este foarte frumos si rezistent...dar parca prea serios); cumnatele mele ne-au trimis din Grecia: carucior sport, cosulet cu suport (este parca desprins din basm si ma uit la el si am impresia ca urmeaza sa ma joc cu o papusa nu sa cresc un copil adevarat), carusel cu telecomanda, sterilizator, costumase de nu mai am unde sa le pun, o paturica mai groasa, adidasi???,bouncer, suport suzi - pt 2 - stil cosulet; de la expo baby am luat gentuta pt bb, sac de dormit, lenjerie cu aparatoare, inca un set de lenjerie, cadita; alte achizitii: cosmetice nivea - de detoate, pampersi marimea 2 - un pachet mare pt acasa si unul mic pt spital, servetele umede, perie si pieptan, 3 bibe - unul mare, unul mijlociu si unul mic, 2 suzete, un set de hainute cu detoate pt nou nascut, 1 costumas stil ursulet (pufos), muuulte costumase, sosetele, botesei, la caciulite stam cam prost pt ca nu m-am gandit la ele..... si cam asta este, cred ca are tot ce-i trebuie, acum asteptam sa se hotarasca sa vina pe lume
. Pt mine mai trebuie sa iau o camasa de noapte si o pompa de san si cam gata.
Azi dimineata am facut si plicurile cu bani> 200 euro pt doctor (in caz de cezariana, daca totusi va fi nastere normala vor fi doar 100 euro), cate 1 mil. anestezist si neonatolog, 500.000 moasa, cate 250.000 pt 2 asistente si un plic cu marunt de 10.000 si 50.000 lei pt asistente la toaleta, la copil, infirmiere etc.
Deci cam totul este ok...mai am saptamana viitoare sa pregatesc comoda pe post de dulap pt bb si cam atat....il astept cu bratele deschise, cu cat mai repede cu atat mai bine ca poate nastem normal si scapam de cezariana![]()
Si daca drumul de ieri de la Constanta nu a ajutat cu nimic la declansarea sarcinii acum ma apuc de impachetat dosare etc...pt mutatul biroului, caci ne mutam sediul...poate, poate....si apropos de ce ne spusese Jadi ca metoda naturala de declansat nasterea...
incercam, dar nimic deocamdata.....
Gata, ca am scris romane.....Ce-o face Ioana, ne-a uitat????
Mihaela 37 fix
karmenutza spune:
Buna, fetele grasane si foste grasane!
Mary nu ne-a scris nimic azi, poate naste. 
Raluca Costiurin nu ne-a scris nici ieri (parca) nimic, poate naste si ea.
Ege, sa ne anunti cand pleci la spital. Mult nu cred ca mai ai. 

Si mai ramanem noi, astea mai de la urma. (Cica urma scapa turma...
) Asa ziceam cand eram mici si jucam ascunselea.