Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 2
ege spune:
gina nastere usoara si un bb sanatos!!
mie mi s-au umflat gambele tare de tot.nu stiu de ce??
noapte buna!
ege
Antoanela23 spune:
Gina, bafta multa si nastere usoara, asteptam vesti.
Somn usor, frumoaselor,
Anto, 38
kristinutza spune:
ramona (tangerine), mai intra mamico pe forum si mai povesteste-ne de tine. pai cum se poate sa tii minte nasterea ca pe cel mai traumatizant moment din viata ta? neeeh, nu lasam noi asa. (chiar daca o fi fost...). si de ce te acomodezi greu cu noul statut? mai da-ne amanunte, ca de aia ne-am gasit atatea gravide la un loc... sa ne povestim, sa ne plangem, sa ne lamentam un pic, dar mai ales sa ne sfatuim si sa ne ajutam. curaj!
mai povesteste-ne cate ceva cand intri pe net! 
cred ca nu povestim numai de bune si frumoase, nu-i asa fetelor? cred ca suntem toate constiente ca a fi mamica inseamna si oboseala, greutati, temeri. si mie cel putin imi prinde bine sa aflu ce ma asteapta, fara povesti ideale sau idealizate.
s-o fi inteles ce-am vrut sa zic?...
crsitina 39+
poze
kristinutza spune:
of, of, mai, mai... dansez de una singura. ![]()
hai ca mai fac o incercare de somn... ca mi-e ca acushik o sa-mi amintesc cum stateam sa-mi omor timpul la tv sau pe net. 
cristina 39+
poze
ege spune:
buna dimineata!!
a mai trecut o noapte fara sa nasc!am mai avut dureri azi noapte dar dimineata m-au trezit din somn.nu am mai luat pastile,sa vedem ce se intampla.asta este a 4 a zi de cand a inceput sa curga dopul.oare mai stau??ca in fiecare nopate ma ganndesc ca o sa nasc.ieri nici din casa nu am iesit de frica sa nu ma apuce durerile pe strada.
o zi buna!!
gina tinem pumnii!!!
ege
Tonnia spune:
Gina, 

Mary, ege, 

Ce ma enerveaza astia cu controlul lor manual dupa care se lasa cu sangerari si dureri!!!!!
Sofia, cum mai stai cu santierul?
Pentru mamici: ce nu v-a trebuit din bagaj? Ca parca ma pregatesc de mare, nu de nascut...De ex v-au trebuit: pompa, tampoane san, sutiene alaptat etc, pentru bb cate prosoape? E cald acolo, trebuie si paturica?
Karmenutza, buna idee a avut sotul tau!
Sa-i bagam pana la majorat...
Fetelor, eu nici acum nu stiu ce-i ala port bebe, scoica e scaunul de masina dar port bebe ce mai e?
, 37 fix 

Hildegard spune:
Neata,
am avut o nopate tare grea. Simteam ca intinsa nu am aer, ma dor mainile si amortesc rau de tot noaptea. Sper ca acuma sa ma odihnesc ceva......pana pe la vreo 11.
Ma simt ca un tanc la burtica....din ce in ce mai greu este.
EGE.....cred ca ai emotii. Oare cand? Nu?
La mine nu stiu cum o fi. Oare cand?
Vero
37
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Tonnia spune:
Chiar, jadi e in top cu inaltimea, la egalitate cu Ioana!
Miflore, hai ma, zi-ne si noua cate ceva!
Hildegard spune:
GINA si MARY multa rabdare si sa fie asa cum va doriti.

Vero
37
http://community.webshots.com/user/hildegard122