Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Va multumesc pentru primirea facuta,iar Sofiei pt.ca m-a inscris in listuta de mamici sept-oct. Ma minunez cat de harnice sunteti voi la cate saptamani aveti.O sa mai dureze un pic pana o sa ma obisnuiesc cu forumul,chiar daca va urmaresc din primele luni de sarcina. Si cred ca o sa ma alatur gravidutelor care se vaita de insomnii,poate mai umplem timpul noaptea dupa ce vizionam toate filmele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mary, nastere usoara si La Multi Ani !
Ce frumos ar fi sa vina bebe de ziua ta....tinem pumnii !

Carmi 36++ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mary,Ege,Gina va tin pumnii sa aveti parte de nasteri usoare si refaceri rapide!

Karmenutza,noi nu am avut nevoie de certificat in spital.Pe baza C.I,am declarat copilul in spital si dupa ce am isit din spital s-a dus sotul pt certificat.Trebuie scos in 14 sau 19 zile(nu mai retin exact).

Tonia,sutiene de alaptat si pompa pt san ,eu am avut in spital.Tampoanele pt san le-am folosit cand am venit acasa. Prosop pt bb nu am luat la spital,am folosit scutecele din finet,acasa folosim 2 prosoape.De obicei,in spital e cald.Dar oricum,ami vezi pe parcurs ce iti trebuie si ti se aduce de acasa.Multa bafta!

Irina si Matei Cristian (azi,4 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Mai este cineva care va naste in perioada aceea(26 oct) la CFR? Sa stii Mary ca si eu iti tin pumnii,sa fie usor,sa fiti sanatosi si sa ne scrii cat mai repede cum este sa fi mamica. Mai este vreo graviduta care are parte de sport din partea lui BB,aproape non-stop? Spuneti-mi va rog ca cele care ati trecut de 34 saptamani stiti ce inseamna asta... Va rog..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary astept SMS-ul tau!!!

Am dormit putin odata cu bb si acum ma apuc de citit si ce sa vezi...
!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ana Maria curaj!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

deci trebuie sa luam si pentru bebe prosop de acasa? mamicilor, voi ati luat si cosmetice pentru bb la spital? adica sampon, lotiune de corp etc? si biberon?

bebe alex la purtator
36 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mary tinem pumnii !
Curaj Ana Maria!
Tocmai am fost la o plimbae de 50 min. ca sa ne vada si pe noi soarele ..e asa frumos afara..dar bb a inceput sa planga iarasi de foame si a trebuit sa venim acasa iar sus deja dormea iar dar in 6 min s-a trezit si papa iar..am senzatia nu se satura sau ca laptele meu nu ii tine de foame de cateva zile...o sa mai am rabdare pana luni sa vedem daca a luat in gretate si sa vorbesc cu pediatra..nu ii dau deocamdata lapte praf ca sa nu influenteze greutatea. Lapte am in continuare si cuuurge....desi papa ziua la 1-2 ore dar nu o fi consistent.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mary tinem pumnii

Fetelor eu am sosit de la dr, si putica al meu este bine la caldura nici nu se gindeste sa coboare mai jos decit este acuma plus ca colul este inchis asa ca mai am de asteptat,pina atunci

Eu am pus de toate in bagaj si prosoape si cosmetici si... etc etc ,vorba lui nu stiu care mamica care a spus ca pleaca in vacanta nu la maternitate

dana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mary tinem pumnii
si eu astept de acteva zile bune si asteptarea asta ma omoara.asa ca iti urez de pe acum la multi ani si poate bb vine cadou de ziua lui mami
irina sa-ti traiasca matei
va pup va tin la curent

ege

Mergi la inceput