Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
pisoi3 spune:
Irina, total de acord, la ce arsuri am avut ar trebui ca bebe sa fie acoperit de par din cap pana in picioare! un adevarat ursulet, ce mai!
Ralu, bine ca ai rezolvat-o cu termopanele, mama lor de hoti aia de la firma! Nici eu nu prea stiu ce vreau sa mananc, trebuie sa ma gandesc bine inainte si daca am noroc imi vine vreo idee!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
irinadum spune:
Da chiar apropo de asta cum se manifesta arsurile astea si cam incepand de cand? Pai dc ar fi de la par inseamna ca al meu copil e chel pana acum
.
Irina 27+
dana_ene spune:
Stati linistite, fetelor, cu arsurile astea ca n-au legatura cu parul bebelusului. Asta e folclor.
Eu la Oana n-am avut deloc arsuri si am nascut-o cu ditamai claia de par negru.
M-am uitat pe pozele Oanei din prima luna si am gasit cateva care m-au emotionat rau de tot.
Uite, am pus cateva si in album, ca sa le vedeti si voi:
Prima zi cu Oana in maternitate
Oana la 2 zile, in maternitate
Raluca si eu am tot asa o stare permanenta de grata si nasul plin, cum spunea si Iuli.
Ce stare nasoala !
Daniela
(20+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ralirali spune:
Ce mult mi-au placut pozele, Dana. E chiar impresionant, cat de micuta era. Dar de ochioasa, la fel a ramas![]()
Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
irinadum spune:
Dana ce frumoase sunt pozele nici nu imi vine sa cred ce mica era si cum e acum. Cred ca ce frumos trebuie sa fie la voi acum cand stiti ca vine si al doilea . Cand vad poze de astea de abia astept sa vina Craciunul( cred ca in capul meu sec copilul vine sub pom probabil).
Irina 27+
Giova spune:
Foarte frumoase pozele Dana!!!
Asa vor fi si ai nostri de micuti. Iar ma sperie gandul, ca, cum ne vom descurca noi cu o mogaldeata din aia.
Dar, cel putin prima sapt. vine mama la noi, mai vedem pe urma, daca ne suportam reciproc, ca la cat ma stiu eu de crizata, saraca, ii va veni sa-si ia campii.
Irina si eu rad pe tema arsurilor, si zic ca bebele va semana cu socru-mio, adica chel, ca nu am defel arsuri.
Bunica-mia mi-a zis ca se poate sa n-am arsuri si bebele sa aiba par, asa ca sa stau linistita.
Ce fain !! 25 dec. 2005. Voi chiar il puteti pune sub brad.
Si noi am fi vrut, dar tot nu scot bradul pana vine Marco, si tot ii fac o poza sub brad in cosulet.
M-i s-a pus mie un pitic cu faza asta.
Bine ca s-a rezolvat Ralu, cu termopanele alea.Atatea ganduri pt. nimic.
Eu vorbesc, care de ieri plang numai cand ma gandesc ca pe 15 oct. facem cununia, si nu am nici o tragere. Nu stiu de ce, dar zici ca merg la moarte.
Ma asteptam, ca, Clau sa dea inapoi si nu eu, dar nu stiu de ce.
Saracul, a zis ca facem totul la anul, numai sa nu ma mai vada asa necajita si plansa.
poze
gio
si bb Marco 25+
LunaNoua spune:
Dana, ce papusica scumpa ai !!!!!!!
Mi-au dat lacrimile la gandul fericit ca o sa am si eu una
. Eu inca nu m-am obisnuit cu gandul ca o sa am fetita. Atat de mult imi doream fetita, si nu stiu ce a fost in mintea mea de credeam ca o sa fie baiat. Cred ca mi se parea ca nu merit :) Abia pe 20 oct o sa ajung si eu la eco morfologica. Numar zilele pana atunci de nerabdare sa o vad din nou.
Pana atunci, am fost la o dr pentru a vorbi de pbl cu tensiunea. A vrut sa ascurte bataile cordului??? fetal. (cred ca asta e) Mi-a pus o palnie pe burtica cu care asculta. Ca in evul mediu. Si apasa asa tare de imi venea sa ma dau jos de pe masa de durere. Sper ca bebe nu a patit nimic de la apasarile alea, ca eu de atunci tot am mici dureri sub burtica. Intepaturi. Dar nu ma mai prind macelarii astia pe masa :( Ma mai duc la ecografie si la nastere. Pana la urma, nu ma mai simt asa rau de la tensiune, asa ca s-ar putea sa fi fost doar temporara problema.
Astazi am stat pe net toata ziua cautand rochite :) Vreau sa gasesc cat mai multe modele, si sa incep sa ii fac bebitei rochite multe, multe, multe, colorate si frumoase 
Pupici, Deea 23
Giova spune:
Uitati ce am gasit la mamici denov.- dec. 2005.
Lista cu cele necesare pt. spital:
Pentru mamica: - vata (2 pachete mari!)
- garmastan – unguent pr. Desfundarea canalelor lapte
– Bephanten si crema galbenele - pentru eventuale rani la sani
- carpicon unguent
- sabsimplex pentru colici
- supozitoare glicerina
- servetele nas - batistute
- sapun
- periuta de dinti
- pasta de dinti
- pieptan
- crema de fata si de maini - eventual gel de dus, sampon, burete
- lapte de corp
– tampoane (cezariana) sau vata ( nastere naturala)
- strugurel de buze - obligatoriu!
- hartie igienica
- elastice de prins parul, clame
- bila de cauciuc - sau ceva de strans in mana in timpul travaliului si a nasterii- facultativ
- aparat foto - o sa vrei poze in fiecare secunda! / camera
- carte de citit usurica pentru dupa - cine poate!
- chiloti bumbac (2/zi)
- burtiera (foarte necesara dupa cezariana)
- sutiene de alaptat
- tampoane de sani
- pompa de muls
- mameloane de cauciuc - sterilizate de acasa!
– prosop corp +prosop fata + prosop moale pentru sani - sanii trebuie stersi bine cu apa curata inainte de fiecare alaptare!
- sosete - 3 perechi
- camasi de noapte cu nasturi in fata - 3 bucati si o bucata pijama cu nasturi (poate e voie totusi)
- halat
- papuci de casa si slapi pt. dus
- bani pentru asistente - bancnote de 100000, 50000...
Pentru bebelus: - body
- pantalonas
- caciulita
- salopeta cu maneci
- botosei
- paturica
– pampers new born
- prosopel moale
- servetele umede
- ulei de corp
- forfecuta unghii bebe (cu varfuri rotunjite) – trebuie taiate unghiile din prima zi caci se zgarie pe fata
- manusi fara degete din bumbac antizgariere
- cosulet sau landou pt. cand il scoateti din spital (nu trebuie din prima zi)
Acte: - Buletin (copie si original)
- adeverinta de salariat
- dosar de analize din perioada sarcinii
- carnetul gravidei
Altele: - telefon mobil
- incarcator
- cartela telefon public
- cutit, furculita, lingurita, farfurie plastic
- apa, suc
– mancare
- camera foto/video
poze
gio
si bb Marco 25+
marchplayer spune:
Buna dragele mele...am lipsit cam multicel dar nu din vina mea, am avut placa de retea arsa din cauza fulgerelor.
N-am citit inca ce ati scris in lipsa mea dar abia astept!
Giova trece si la mine un carucior roz ca am si eu o fetita!!!!
Fetelor am si eu o intrebare?? Cat a durat la voi ecografia morfologica? La mine a durat o ora si jumatate de nu mai puteam sa ma misc dupa aceea. A masurat bebelusa din cap pana in picioare. toate oasele craniului, creierul, i-a vozualizat profilul, buza superioara, toate oasele, toate organele interne...asa a facut si la voi?
daniela 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos