Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
paula2003 spune:
Multumesc de urari. Bb e bine, se misca si nu-mi da pace deloc. Se joaca toata ziua si deja ma uit dupa haine, alti bb....de parca ar fi primul. Am mai uitat de cand a fost Alexa mica.
Vreau si eu sa stiu daca voua va da dr. de fam ceva gratuit sau compensat. Eu am aproape 7 luni si nu am primit nici o reteta gratis sau comp. Am cerut si azi si mi-a raspuns ca nu se da la gravide nimic. Voi ce faceti? Eu tot cumpar maternal si am aflat la targul de beby ca e gratis....
Multumesc.
Paula
cu Paul 25+
siAlexandra 
paula2003 spune:
La unele spitale se cere ca adeverinta sa fie stampilata si de CSAS a bucurestiului, pt. a avea un control ca s-au virat banii la ei.
Paula
cu Paul 25+
siAlexandra 
iuliiuli spune:
Paula , eu am cerut la medicul de familie Materna compensat, a zis ca nu se da... De altceva compensat nu am beneficiat...doar de analize gratuite ptr gravidute!
Marchplayer, merg eu la eco morfologica in seara asta...dar sper sa nu dureze asa de mult, ca si asa programarea e facuta tarziu, pe la 19,30!
Uffff, mi s-a pus un nod in capul pieptului...ma credeam mai curajoasa...dar ma tot gandesc cum o sa fie si daca e totul ok cu bebe!
pupicei si vorbim luni
iulia
21+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
miha29 spune:
Paula,intr-adevar, Materna se da gratuit; mie, una, doctorita de familie imi completeaza in fiecare luna reteta gratuita; asta plus Duphaston-ul, care e destul de scump, altfel. De la farmacie mi-au zis ca o gravida are dreptul la o singura reteta gratuita pe luna.Sper sa mai stiti si voi cate ceva despre asta, poate mai aflam astfel noutati.
Pupici la toate burticile!
miha
20+
Giova spune:
Marchplayer felicitari pt.
!!!
rectific imediat.
O prietena de-a mea din Alba si-a facut analizele gratuit si vitaminele le ia gratuite.
Eu analizele le-am platit ca nu erau fonduri si nu puteam astepta, vitaminele le cumpar lunar, ce sa mai zic?
Dr. imi da retete, dar nu stau la cozile de la farmacii in zilele care se dau gratuit. Sanatosi sa fim, restul nu mai conteaza.
poze
gio
si bb Marco 25+
marchplayer spune:
Multumesc mult pt felicitari Giova!
Nu mai inteleg nimic cu eco morfologica!!!!
Eu am stat 1 ora si jumatate, spunea dr. ca asa este normal, ca-i trebuie destul de mult sa analizeze functionalitatea fiecarui organ in parte, fiecare osicior sa fie masurat, s-a uitat inclusiv la buza superioara sa vada daca este linia continua, am avut niste emotii mama, mama!!! Si inca mai am, ca m-a mai chemat si peste 2 saptamani ca nu gasea o pozitie favorabila sa vizualizeze inima si oricum zice ea ca este prea mica la 21 saptamani ca sa-si poata face o parere! Mi-e o frica...sper ca nu este nimic in neregula cu iubita mea bebelusa!
daniela
si
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
MIHAELA CRI spune:
GIOVA te rog trece si la mine
si medic GHINDA EMILIA maternitatea BUCUR, si modifica te rog DPN 23.01.2006.
irinadum spune:
Daniela ai noroc ca ai stat atat ( apropos la ce doctor mergi?) pentru ca de obicei nu se sta atat si asta din lipsa de timp ba chiar si din superficialitatea unor doctori as zice eu , mai ales avand in vedere ca e ecografia cea mai importanta din sarcina unde trebuie masurat totul , absolut totul. Deci a fost normal ca ai stat atat si foarte bine a facut ca a masurat tottul de ar face toti la fel nu s-ar maiintampla atatea cazuri. Asa ca nu te mai mira ci fii multumita ca ai un doctor bun.
Felicitari pentru fetita.
Irina 27+
maraki spune:
Marchplayer felicitari pt. fetita

![]()
![]()
Asa cum a scris si Irina, sa fii fericita ca ai dat peste un dr. atat de interesat
Pe mine m-au tinut aici cam o ora la eco morfo, tot la 21 sapt. am fost si eu si au vizualizat inimioara cu cele 4 camere, nu te stresa ca daca ar fi fost ceva, Doamne fereste, ar fi spus dr., nu te-ar fi chemat din nou peste doua sapt. Important e ca toate masuratorile au iesit bine la bebelina
Dana inca mai ai greturi? Astea cat tin??? Eu credeam ca sant un caz rar
Mi-au placut si mie foarte mult pozele cu Oana bebelus
A fost frumoasa de cand s-a nascut![]()
Fetelor in final am copt alea( nu mai scriu ce ) pe gratar electric.Stau si ma gandesc ca fara ceapa nu ies bune dar si ceapa imi face foarte rau
Astazi ma gandeam ca o sa ajung sa mananc mancare pt. bebelusi din aia la borcan
Poate ca pe astea o sa le suport, cine stie....Imi e si rusine sa mai scriu cum ma simt
Pup fetele si va doresc un We frumos
24fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Buna fetelor.
Ce mai faceti?
Am intrat doar sa va salut.
Ma bucur atat de mult ca vine weekendul........sa pot sa ma odihnesc ca am avut o saptamana ingrozitoare si mai urmeaza inca doua

.
Imi lipsiti tare mult.
Am inteles ca, Catalina e in spital...
Da, ce probleme a avut?
I s-a micsorat colul atat de mult?
Toanca si bebe Matei Alexandru 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos