Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, stiu ca nu primesti nimic din spital. Si eu o sa-mi iau cu mine multa vata.
In privinta mobilei pentru Marco mi se pare convenabil pretul, mai ales ca trebuie sa fie ceva deosebit si solid daca-s facute cu simt de raspundere.

Daniela (20+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la Burtici si un la fiecare!

Giova ,imi pare rau ca ploua la voi, la noi e inca ok, chiar soare , dar ne asteptam in urmatoarele zile la tot ce e mai nasol!
Alina , eu nu am urechile infundate, in schimb nu reusesc sa desfund nasul, desi nu e vorba de raceala...

Mi-ati facut pofta cu vinetele, eu sunt moarta dupa salata de vinete coapte cu ceapa

Pe mine ma incearca de cateva zile o durere intre picioare, ca si cand as fi prestat nonstop o zi intreaga...am citit ca mai sunt burticute pe care le incearca aceleasi dureri!!!
La sarcina trecuta nu am avut asa dureri...o fi batranetea ?
Oricum azi dupa amiaza merg la eco morfologica si sper sa se vada acolo ce si cum...poate aflu si ce bebe voi avea, daca sta in pozitie!

pupicei

iulia 21+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineata burtici
Cristina ,merci de PM ,pupici
Alina ,unde ai vazut camasute din acelea cu buzunare ,am mai auzit dar nu am vazut nicaieri asa ceva ,doar sutien special pentru alaptat.Eu la garderoba am pus 2 vestute calduroase ,una care mi-e buna acum si una sigur pana in ultima luna ,acum ma gandesc ce haina de iarna imi va trebui ,ca pe aici vine iarna mai repejor dectat in restul tarii.La pantaloni nu m-am gandit ,si sigur nu am sa gasesc mai nimik ,am 2 variante ,ori ma duc la un croitor cu materialu' la mine ori am sa imi fac o fusta petrecuta dar din stofa groasa si asa nu o sa am probleme toata iarna ..ca daca folosesc blue jeans nu imi place nimic pe dedesupt ,dar cu fusta o sa imi permit ciorapi din aceia grosi .
IuliIuli multa bafta la echo ,iti tinem pumnii sa fie ce va doriti voi .
Ralu bafta cu termopanele ,cand am pus noi astia nu au reusit sa le scoata intregi dar nici nu am cerut asa ,ca nu ne-am gandit sa le dam cuiva ca erau intr-o stare deplorabila .Si noi am avut probleme cu intarzierile , am dat un acont si am crezut ca vin mai repede ,da de unde neseriosii au venit tot cand au avut ei chef,sa nu le dai o mama de bataie .
Ursoaica ,tare dulci matzii tai ...se vde ca sunt iubiti
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Asteryaro buna dimineata si tie!
Ralu poate in sfarsit azi terminati si voi cu termopanele voastre ca acusica vin eiarna si apoi...
Giova ai noroc ca iti cumpara nasii mobilierul , sora hainutze , ce mai... esti norocoasa.
Iuliiuli se pare ca e ceva normal in sarcian durerea respectiva. Poate intri si ne spui ce ai gacut la morfo si ce este.
Irina 27+

Mergi la inceput

Iuli, bafta la echo. Abia astept sa ne povestesti cum a fost.

Si la Buzau e vreme buna...inca.
Dar ce sa mai asteptam, fetelor, ca a venit toamna?!
Lasa... vorba Ioanei (parca!)... se apropie momentul marii intalniri daca a trecut vara, nu ?

Asteryaro, ai ajuns la magazin ?

Noi maine mergem la petrecere. Sāc ! Face Luca, prietenul Oanei, 2 anisori.
Abia astept !

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina, am noroc, dar iti dai seama cate mai trebuiesc cumparate: cantar, sterilizator,fierbator, scaun masina, si astea costa.
Hainutele le consider nimicuri.
Si pana acum numai sora mea mi-a cumparat, si ei ii mai trimit bani pe ele. Nu pe toate, dar e nasol sa fii studenta in strainatate.

Geaca groasa nu-mi voi lua.
Daca ma cuprind alea ale mele bine, daca nu ies, doar prin apropierea locuintei, cu ea mai mult descheiata.
si am un cojoc, care nu are nasturi, numai cordon. Ma gandesc cum voi arata in ala cu cordonul pe sub sani. de rasul lumii.
Dar o scot eu la capat.
Mi-am luat cateva pluovere cu fermoar, care le pot purta si pe urma, cu pantalonii e mai naspa, dar am 2 perechi.
Salopeta de blugi nu am gasit, ce am vazut erau groaznice.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ziua buna, burticute,
Dana, lasa maica, ca nu esti babeta, uite ce fetita frumoasa ai, pai as fi vrut si eu sa am varsta ta si o fetita ca Oana. Mama mea zicea mereu ca varsta nu conteaza, sufletul sa fie tanar.
Ralu, imi pare rau de ametitii aia cu termopane, vezi, uite de asta nu progreseaza tara asta, ce e plina de oameni neseriosi care nu dau doi bani pe cuvantul dat! Iar pana om ajunge noi la gradul de civilizatie din Franta si Canada o sa mai treaca 100 de ani, daca nu mai mult. Nici macar nu merita sa mai vorbesc despre asta, ca ma apuca nervii si ii fac rau lui bebe!
Dana, ma gandeam si eu ca vine toamna, nici nu stiu cand a trecut vara, ma gandeam si ca nu mai e mult pana nasc si ma intrebam cand a trecut tot timpul asta. Peste cateva luni ne vom tine puiutii in brate!
Fetelor, voua va e somn mai mult ca de obicei? Eu vad ca am revenit la perioada de dinainte de sarcina, cand imi era somn tot timpul, adica as dormi iar non stop.
Mai nou, vad ca au inceput sa imi treaca arsurile, ca aseara nu am avut. I-o fi crescut lui bebe parul de tot? Chiar asa, o fi adevarata faza asta cu arsurile corelate cu cresterea lui bebe?
Fug la treaba, intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 26+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisoi3

Ziua buna, burticute,
Mama mea zicea mereu ca varsta nu conteaza, sufletul sa fie tanar.

Anda si bebe Mark 26+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Este si parerea mea.

In privinta hainelor de iarna, eu ma gandesc ca un pantalon e usor de purtat si cu pulovere mai largutze (dar nu neaparat) si cu diverse camasi.
Eu am si salopeta de blugi de la prietena mea, si o s-o folosesc si pe aceea.

Raluca, ai gasit rochitza de ocazie pentru nunta ?

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu nu cred ca arsurile sunt de la crescutul parului la bebe. Stiu ca am citit undeva o explicatie pe cazul asta si continui sa cred ca e tot o vorba din popor. Acum sa le vedem pe cele care au arsuri dc vor avea copii cu par sau cu mai putin par.
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. Deja rad la fiecare buba care apare. M-am gandit ca nu are sens s o chinui pe bebita cu nervi . Partea buna e ca am rezolvat si cu geamul lipsa si se face azi tot molozul. Irina, sa stii ca ne-am gandit si noi ca vine iarna, dar eu sper sa terminam intr-o luna si cu zugravitul si cu tot... eu mai mult cu indicatiile.
Rochita ma gasit ceva dragut, dar nu mi-am cumpart pentru ca nu imi intra pe . Eu de la cupa B am ajuns la D si cred ca in curand si mai mult... Mai trec spatamana viitoare ca mi-a promis tanti de la magazin ca mai aduce ceva dragut, eu vreau neaparat culori deschise. Va tin la curent si va pun si poze.

Giova, mie mi se pare super pretul pentru mobilier, mai ales daca e si calitate buna. Abia astept sa vad poze.
Anda, e ma bucur ca nu mai ai arsuri. Eu ci asa ceva din fericire nu ma pot lauda, doar cu stare generala de greata(dar nu rau) si nu am chef sa mamanc nimic.
Dana, distractie maxima maine la petrecere si sa aveti grija de cei mici pentru ca de pe acum se infiripa cate ceva .

Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput