mamici din Pitesti....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

Salut mamici din Pitesti,
Se incalzeste vremea, nu mai da nimeni nici un
semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Salutare... zi si mie, ca-s taaare curioasa: ce-s alea biberoane gerber??? Ca io n-am mai auzit...
Pup, si poate totusi se face frunmos, sa ne intalnim... desi pana in Travale cu burtica si Bogdan e cam greu (eu stau in Craiovei)...

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ana Maria,

Gerber e firma producatoare de biberoane si nu numai....toate cele bune voua si bebelusilor vostri.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Am si eu un biberon Gerber din canada dar nu e diferit de celelalte;e pur si simplu un biberon normal;
Hai ca vremea intre timp s-a si racit si nu ne-am mai vazut!!Acuma sa se mai incalzeasca iar....ca ficamea o tine numai in antibiotice de la cresa aia ...offf o duc eu bine lunea si miercuri,joi deja da semne de raceala;le-am tot zis si la infirmierele alea sa ii izoleze pe copiii care sunt bolnaviori ca ii imbolnavesc pe toti dar nu am cu cine sa ma inteleg!! Va pup dragi mamici,mai ales din Pitesti si...sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

salut,
si eu am stat in trivale 18 ani, dar din pacate m-am mutat in bucurestiul asta mizerabil si agitat.
Am stat la complexul 1 (la piata)

alinuche

Mergi la inceput

de ma intereseaza biberoanele Gerbar, deoarece sunt diferite de celelalte pentru ca cu timpul nu se sterge gradatia de pe biberon.

Daca stiti alte firme de biberoane care le-ati testat si in timp nu sa sters gradatia va rog spunetim si mie, eu sunt interesata sa cumpar astfel de biberoane.Cum pe la noi prin Pitesti nu am mai gasit de firma Gerbar, poate ma ajutati intr-un fel.
Vremea este tot rece, speram sa se incalzeasca.

Va multumesc.

Mergi la inceput

ce mai faceti?
Vremea nu tine deloc cu noi, acum este cald si drumos, acum se face frig.
Ce mai fac bbii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Noi ne-am impacat foarte bine cu biberoanele Nuk si Chicco, cu tetine de-alea ortodontice, acum au deja vreo 2 ani si nu s-a sters gradatia, sunt de plastic... e drept ca in timpul asta nu le-am fiert!
Abia acum am vazut, ma intrebasei cu cine si unde nasc, am ramas datoare... deci e vorba de Dr Pletea, la Sp Judetean, cu el am nascut si prima data si am fost foarte multumita, mai ales ca am nascut prematur nu mai ajungeam probabil pana la Bucuresti... acum mai am vreo 2 luni, daca nu intervbine ceva. Tu cand nasti?

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Salut fetele!Ce mai faceti?Eu am fost umpic suparata pentru ca gandacelul meu sta numai bolnavior si acuma nu i-am mai dat antibiotic ci doar ceai de ceapa,sirop de patlagina si fluimucil;vad ca a avut efect tot ce i-am dat din capul meu dar noroc ca nu a mai facut febra ca iar trebuia sa o iau cu antibioticele...Va pupic si abea astept sa ne vedem!!!Bebe Jill si mami!!
Aaaa nu stiu ...exista biberoanele Gerber si la noi???Ti-am zis am eu unul si are gradatia pe el din materialul lui facuta deci nu cu vopsea !!

Mergi la inceput

anamaria,
acum dupa ce am fost la control nu voi mai sti in ce perioada nasc,
deoarece colul incepe sa mi se deschida.Dupa 10 mai mai merg o data la contol si atunci doctorul va stabili cand voi naste.Fiind o sarcina cu probleme doctorul doreste sa fie preventiv.
In ceea ce priveste biberoanele Nuk nu le-am folosit, am folosit doar tetinele si suzetele de care am fost foarte multumita, de data aceasta voi folosi si biberoanele.

Gabriela,
Candva acum aproape 2 ani au existat si la noi biberoane Gerber, dar acum mi sa spus ca nu se mai importa.

Sa va intreb eu tot caut pemparsi nu de 3-6kg, deoarece pentru un nou nascut sunt mari, deci ar trebui probabil 0-3kg.Stiti ce marca de pemparsi ar face asa mici si de unde i-am putea cumpara?

Va pupici pe toate.

Mergi la inceput