mamici din Pitesti....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

Ce mai faceti fetelor sa incalzit afara si nu mai da nimeni nici un semn de viata?
Probabil veti spune acum este prea cald, cum o dai nu prea iese.

Haideti sa iesim la sore mai pe la umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si eu tot din Pitesti, dar m-am mutat din '88 la Bucuresti. Inca imi lipsesc Trivalea si Expo.
Am mare nevoie de o informatie, va rooog!
Exista langa Pitesti, la Ciumesti (Maracineni), fosta vila a familiei boieresti ( sau burgheze?) Micescu (a fost apoi luata "Odiosulu'"). Stiu ca se poate aranja cazare acolo dar nu am reusit sa gasesc nici o informatie despre asta, nici un numar de telefon.
Ma puteti ajuta?

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by qsar

Si eu tot din Pitesti, dar m-am mutat din '88 la Bucuresti. Inca imi lipsesc Trivalea si Expo.
Am mare nevoie de o informatie, va rooog!
Exista langa Pitesti, la Ciumesti (Maracineni), fosta vila a familiei boieresti ( sau burgheze?) Micescu (a fost apoi luata "Odiosulu'"). Stiu ca se poate aranja cazare acolo dar nu am reusit sa gasesc nici o informatie despre asta, nici un numar de telefon.
Ma puteti ajuta?

Q (Gabriela)

Da, e adevarat Gabriela, acolo au facut cumnatii mei logodna...sigur se inchiriaza, dar nu pot sa te ajut cu tel. din pacate...poate stie totusi cineva...,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Salve

Ce mai faceti ? Cum este padurea? Sa stiti ca sunt geloasa pe voi, imi este foarte dor de padure. Cand stateam in Trivale aveam si caine asa ca ma plimbam in fiecare zi - eu si mamicile cu bb.
V-ati intalnit? CA eu nu am avazut propunerea atunci

Nicolmar am vazut ca mai ai putin si nasti. Nastere usoara si sanatate
Sper sa va anunt cat de curand ca sunt

Satatate la toata lumea si
Malina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Ehee, si mie imi lipseste padurea, caci si eu tot in Trivale am stat !
ce frumos o fi acum de cand a inflorit teiul !
bucuresti mi-a trebuit !
alinuche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza spune:

Buna fetelor, subscriu si eu celor care au locuit in Pitesti caci acum sunt tare departe si simt nespus de mult lipsa locurilor dragi mai ales superbul parc Trivale caci pe acolo am copilarit. Eu locuiam chiar la "capatul linie 8" acolo unde incepea padurea si aveam o priveliste minunata. Pacat ca realizam frumusetea si farmecul unor locuri abia atunci cand suntem departe de ele. Dar abia astept sa ma intorc in tara anul viitor cu bebitul meu care acum este in burtica si loveste pe zi ce trece mai puternic. Numai sanatate tuturor mamicilor si burticilor din Pitesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by Luiza

Buna fetelor, subscriu si eu celor care au locuit in Pitesti caci acum sunt tare departe si simt nespus de mult lipsa locurilor dragi mai ales superbul parc Trivale caci pe acolo am copilarit. Eu locuiam chiar la "capatul linie 8" acolo unde incepea padurea si aveam o priveliste minunata. Pacat ca realizam frumusetea si farmecul unor locuri abia atunci cand suntem departe de ele. Dar abia astept sa ma intorc in tara anul viitor cu bebitul meu care acum este in burtica si loveste pe zi ce trece mai puternic. Numai sanatate tuturor mamicilor si burticilor din Pitesti.

Unde esti in Canada, Luiza?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza spune:

Buna Khristin, eu locuiesc in Toronto. De fapt in North York (Bathurst/Steeles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

[si eu am stat tot in pitesti,,,din Trivale 2.....

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Si eu am locuit in Pitesti, mi-e tare drag orasul meu, nu va spun cat imi este de dor de Expo-parc, de Trivale, de centru, Fortuna si Trivale... ce mai bateam magazinele astea, sau de piata V Milea, unde ne adunam cand ieseam de la liceu, sau de pe la concerte...AH, mi-am adus aminte si de cofetaria Magnolia, ce prajituri bune!Sau lalelele primavara!!
Asa este, cand esti departe privesti totul cu mai mult drag,oricum toti cei care vin la Pitesti zic ca este un oras frumos, curat, ingrijit.
Va pup dragi pitestence, cele care sunteti acasa, mai dati-ne si noua, celor plecate, vesti, ce mai e nou pe acolo, cum mai arta orasul, ce distractii mai sunt?
Numai bine,

Mergi la inceput