mamici din Pitesti....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

Anamaria,
Multumesc pentru urari am o fetita ,Rebeca de 3 ani si 2 luni,un baiat Samuel de 1 an si 9 luni si bebe din burtica de 7 luni.
Voi naste in Bucuresti la spitalul Universitar cu doctorul Constantinescu.
tu unde vei naste? si cu ce doctor?
Sa ai nastere usoara ,sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Salve

Nu sunt mamica inca, doar aspiranta. Dar sunt din Pitesti. Am stat in Trivale la complexul 1 la piata (se pare ca putem face club).
Imi pare bine ca sunteti aici si ca aveti mai multa experienta.

Santate,
Malina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Salutare!!!!!!!!

Si eu sunt din Pitesti si stau in Eremia. Am un baietel de trei ani si acum lucrez la o fetita (sper eu sa iasa).Sa-mi tineti pumnii.

Pupici pentru toate si sa fiti iubite

Mergi la inceput

mel g
felicitari ca lucrezi la o fetita, asa sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

Salut,si eu,.......hehe
Va salut pe toate si va doresc sa fiti iubite......nu stiam ca sunt asa multe.:)
Am o fetita de 2 si 3 luni si vreau sa mai fac poate cand o sa ma duc la mare vara asta,ar fi tare frumos
Stau in Craiovei
Numai bine,ne mai vedem.....pe aici sau pe strada :)

Mergi la inceput

M-as bucura daca sunte-ti de acord intr-o zi cu soare sa ne intalnim in parc in Trivale unde toata lumea merge, sa ne cunoastem intre noi si impreuna la joaca chiar si tu malina_mirciu chiar daca nu ai inca un bebe.
Astept vesti de la voi.
va pe toate.

Mergi la inceput

M-as bucura daca sunte-ti de acord intr-o zi cu soare sa ne intalnim in parc in Trivale unde toata lumea merge, sa ne cunoastem intre noi si impreuna la joaca chiar si tu malina_mirciu chiar daca nu ai inca un bebe.
Astept vesti de la voi.
va pe toate.

Mergi la inceput

Salut tuturor.
M-as bucura ca intr-o zi cu soare sa ne intalnim in parcul Trivale daca sunte-ti de acord, cu
Chiar daca nu ai inca bebe vino si tu.
Asteptam ziua cu soare fara dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Sigur,sigur abea astept sa vin cu nazdravana mea sa alerg dupa ea dar cred ca ii pun o lesa mica sa fiu mai sigura!! hihihihihiVa pup si astept sa ne dam de veste cre sa fie ziua cand ne putem vedea;oricum ar bine sa fie intr- zi de weekend !!!Sa fim sanatosi!!! Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

gabriella,
cum timpul nu tine cu noi, vom mai astepta pana se va incalzi bine.
Va pup pe toate, tinem legatura, daca aveti vesti noi despre diverse, adica daca ati descoperit vreo crema buna pentru bb, daca se mai gasesc biberoane gerber si unde...... si altele, va astept sa-mi scrieti.

Mergi la inceput