Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
fran spune:
Buna !
Loreen- m-ai dat peste cap cu vestile de la voi
Nu cred sa fie ceva cu cazatura, da' cu pisica e naspa. Si mie mi-e frica sa nu se intample ceva...Al meu si musca, n'are nici o jena...nici nu e castrat.Eu nu-l las in nimic din lucrurile ei, gen carut, scoica si nu-l las la ea in camera decat daca stam si noi. Da' nici nu-l trage ata pe acolo...de cand am venit de la maternitate l-am lasat la noi in pat- unde nu prea avea voie- si pare multumit cu aranjamentul asta. Nu mi-e frica de par, dr. mi-a zis ca daca e o mata in casa sansa de a face alergie la par de pisica scade, mi-e teama tot de comportamente de astea aberante- vorba lui Corni- tot felina ramane. Si chiar daca de zgrietura nu e mare lucru, sa nu se sperie kupilu' si sa prinda frica de potai... sa-mi zici si mie te rog cum e cu operatia- cat dureaza, cum isi revine...pupici Deliei
Laura- pai daca nici tie nu-ti place la soacra acasa poate iti simte crisparea.
Uite m-a lovit o revelatie: Iepuretele nu a fost pana acum in nici o casa straina. A fost la hotel, da' asta e altceva, ca era doar cu noi. Oricum, cand o duc in camerele in care intra mai rar face ochii cat cepele...Eu m-am eschivat de vizite cu argumentul ca nu o alaptez deci nu are anticorpi![]()
Inesuca- "barza" e un magazin , www.barza-ro.com
Pisik-pai data aia de nastere a meritul meu, ca a fost cezariana programata![]()
Mey a mea nu suporta Fe. Se constipa si numai dupa o picatura. Si pana nu face kaki mananca prost de tot. I l-am dat imediat dupa ce facea kaki si tot dezastru
In afara de Ferrum Haussman se poate da si alta forma de Fe la copii?Bine, are Fe in lapte, in cereale si cu analizele e OK, da' cica sa-i dau preventiv. Da' n-am cum...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
beatriced spune:
Neata la voi!
LA MULTI ANI!
NICHITA DANIEL (Cezara08), sa cresti mare si sa-i asculti pe parinti!
Noi aseara ne-am trezit de vre-o 2 ori ca Alex schimbandu-si mediul s-a trezit sa ceara de mancare si sa fie schimbat. Cred ca incep sa imi aduc aminte cum era cand era micut... Off! si trecusem de faza asta... Ai vostrii se mai scoala atat de des pe noapte?
pupici si o zi excelenta!
Astazi suntem iar in vizite, vor veni strabunicile lui Alex sa-l vada... Stai sa vezi ca se lasa cu pupaturi la greu...Ha, ha, ha
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
babygirl spune:
LauraRadulescu,Loreen, v-am vazut ca voprbeati despre o pata pe ceafa bebelusilor. Si a mea are. Tot asa, nu se vede din cauza parului. Credeti ca e grav?
Inesuca, ai mai fost la dr? Te-au scapat de unghia incarnata? Te intreb pt ca de 2 sapt am o mare "buba" la degetele mari si vad ca nu se vindeca. La ce fel de dr. tre' sa merg?
Vorbeati despre copii agitati in preajma pers straine. Si eu care ma gandeam ca Ema ii intrece pe toti la situatii de acest gen. Este salbatica de-a dreptul. Plange de numa' Iar ieri mi-a facut figura si pt prima data a plans cu Mihai. Nu stiu ce a avut. M-a sunat panicat Mihai ca Ema plange de o ora si face urat, si da din cap si se ineaca. D-astea n-a mai facut decat la botez. Nu vroia sa pape nimic si urla intr-una. M-a scos din curs. am alergat intr-un suflet,si cand am ajuns acasa, Ema adormise in bratele lui Mihai, iar amandoi erau uzi leoarca, amandoi cu ochii rosii. Mno, a trecut, iar Mihai s-a ales cu o instruiala si o mushtruiala grozava!
Oricum, foarte ciudat pt ca mereu s-au inteles de minune, Mihai find genul de tata care chiar daca munceste mult, timpul petrecut acasa este dedicat Emei pe care numa' ca n-o alapteaza. Nici noi, mamele, nu stim uneori de ce plang micutii...
poze noi
Intalnirea bebelusilor
gabitzam spune:
O pata rosie la ceafa are si Andrei, prin par, nu se prea vede. Pediatra mi-a zis ca o au aproape toti copii si ca se estomeaza pina pe la 1 an.
Beatrice, am vazut pozele voastre din concediu. Inclusiv muscatura. Auch! Am avut si eu parte de asa ceva acum 3-4 ani, cite una pe fiecare picior, simetric, mi-a ramas locul rosu si tare cam vreun an. Eu am facut si vaccin atunci. Mi-aduc aminte ca am fost la spital la Colentina, iar culmea groazei pentru mine a fost ca in curtea spitalului era plin de caini !!! Am ramas de atunci asa, cu o teama de caini.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
laura radulescu spune:
Babygirl, mie mi-a spus doctorul ca pata este de cand a scos-o din burta. De acolo a apucat-o. De cap inteleg, dar sa-i bage degetele in ochi?
Loreen, nu cumva pisica a vrut sa nimereasca femeia? Ca ai zis ca era la ea in brate. O fi zis ca-i face femeia ceva, ca de, Delia e a ei! Si nu o sa mai aiba gheare deloc? E bine, nu o sa-ti mai zgarie nici prin casa. Cat despre cazatura, nu poti sa ai incredere in barbatii astia. Al meu crede ca bb sta pe spate toata ziua si doarme. Cand o vede ca se agita, rade, tipa, se intoarce pe burta, ma intreaba daca este normal?!
Fran, incearca sa o duci pe Iepu' in alta casa sa vezi cum reactioneaza. Dar daca e plimbata nu cred ca o sa planga. Cred ca ai dreptate cu tensiunea, dar nu cred ca vine din partea mea. Sotul meu cand se intalneste cu maica-sa se cearta si pluteste cearta in aer. Asta o fi.
Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
mygirl spune:
Pana la ora asta eu de obicei vorbeam cu Loreen pe messenger. Am vazut ca nu apare, m-am gandit sa nu aiba probleme cu Delia si o sun....raspunde femeia care sta cu fetele si-mi spune ca azi noapte, in jur de ora 12, i-a murit tatal...Dumnezeu sa-l odihneasca!
Este un mare soc, pentru ca nu ayuzisem de la Loreen ca ar fi suferit de ceva, din contra, el era cel care avea grija de mama ei, care abia isi revenea dupa un atac cerebral sever.
Loreen, multa putere sa-ti dea Dumnezeu, incearca sa fii tare pentru fetele tale si pentru mama ta, ca vor avea mare nevoie de tine! Sper sa nu te superi ca le-am anuntat pe fete, dar daca nu am putut lua legatura cu tine am simtit nevoia sa-i spun cuiva, si noi aici suntem ca o familie. Daca ai nevoie de noi, sa nu eziti sa ne ceri ajutorul, suntem alaturi de tine.
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
babygirl spune:
laura radulescu, n-am inteles ce vroiai sa spui cu bagatul degetelor in ochi
poze noi
Intalnirea bebelusilor
mariamunteanu spune:
Pisik, Inesuca, aprecierile voastre ma imbarbateaza, dar cred ca si voi in locul meu v-ati descurca bine. vorba ´ceea "daca-i musai, cu placere". Marea mea problema e lombosciatica ce ma chinuie
. Saptamana trecuta m-a lovit iar in timp ce-l puneam pe Philip in patut de nu m-am putut misca o ora si nu m-am putut imbraca singura cateva zile de durere.
Nu mai stiu ce greutate si ce inaltime au baietii mei pt. ca nu i-am cantarit de 3 saptamani. Aveam de gand sa merg in cursul acestei saptamani la cantarit, dar mai aman pt. ca sunt cam raciti acum. Alexander a facut aseara febra 38,6°.
Promit sa actualizez albumul ca sa vedeti si voi poze cu flacaii mei.
Pana atunci ii admir pe copiii vostri.
Vad ca fetele s-au apucat de slabit, ar trebui sa renunt si eu la cele 10 kg pe care le am in plus dar e un stres in plus off.
Va pup,
Maria
beatriced spune:
Loreen, imi pare tare rau pentru taticul tau... Off! Ai grija de tine si fii puternica...
Gabitzam, mai stii care este culmea, ca am avut si catel acasa si eram oarecum obisnuita cu cainii, dar asta mi-a pus capac. Acum pe corp nu a ramas decat vanataie... Care incet, incet trece si asta... Si imi aduc aminte ca "Am avut un concediu de neuitat!"...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
gabitzam spune:
Loreen, cind o sa citesti asta sa stii ca ne-am gindit la tine si-ti transmitem toate sa ai putere, sa treci peste momentul acesta, sa o poti ajuta pe mama ta si sa ai grija de fete. Condoleante!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)