Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Pisik 4ever,eu sunt nascuta in octombrie 17, sa nu-mi spui ca exista vreo alta coincidenta.

Nefertari,mama aceea era a mea, scuze ca nu ma pricep la previziuni.
Vroiam doar sa exclud ptr. Olivia varianta cu sectele.

Loreen, eu vroiam sa intervin in legatura cu pisicile de cand povesteai cu Fran de ele insa m-am abtinut dar acum dupa ce i s-a intamplat Deliei nu pot sa nu te sfatuiesc sa renunti la ea spre binele micutzei,nu te pui cu felinele, au reactii ciudate,mai ales cand sunt in perioada aceea cu feromonii.Cat despre faptul ca Delia a cazut imi pare tare rau ,imi amintesc ce am simtit eu cand am scapat-o pe Timeea de pe cantar. Cand am fost la dr-ul Tica ptr.displazie era acolo o mamica cu fetiza care cazuse din pat si venise ptr. control ,sti ce a intrebat-o ,daca plange cand o palpeaza si daca nu ,inseamna ca nu are nimic ,nici macar nu a dezbracat-o sa o vada.A ,si daca a varsat.Dar nu-i rau sa mergi la control pentru linistea ta ,sa-i vada si zgarietura si unde s-a lovit.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Loreen- cred ca ar fi bine sa suni doctorul, s-o vada un pic la cap, sa nu fi patit Doamne fereste ceva.. E mai bine ca sa stai si tu linistita. Sunt convinsa ca n-a patit nimic, dar de ce sa risti? Nu strica s-o vada un pic. Parerea mea!

Corni, eu sunt pe 27 oct '77:)

Laura radulescu- ce e aia "barza"? Unde e? Vezi ca si eu am puroi, facut de la unghiile incarnate. tocmai d-aia ma si duc maine la taiat. Vezi ca nu-i de glumit! Macar pune-ti Betadine sau alcool iodat, ca sa se dezinfecteze

Pupiciii

PS: De-abia astept sa pot iesi si eu din nou afara, in parcutz...

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

Astazi va scriu din Constanta... Mai dar ce repede scrie-ti... Off! Noi suntem bine, un pic cam raciti, adica toti trei. Pentru ca Alex a luat primul si apoi ne-am pricopsit si noi. El a terminat cu raceala si acum noi suntem varza... Dar asta este ce sa facem... Ne pregatim acum de botez ca va fi duminica si ne agitam sa pregatim una alta...

Pentru cele care trebuie sa-mi dea coordonatele pentru listuta sa-mi dea un p.m...

pupici

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Iata listuta noastra 28.09

G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Aici am inceput la 13.07.2005 (cred)!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a:79 kg

Aici suntem acum!

Beatriced: G 59 (-1), T 71 (-3), B 82 (-7), S 91 (-2)
Carolinah: G 62.3 (-4.2)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 65 (-1), T 70 (-5), B 79 (-5), S 101 (-4)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 55 (-1), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 63 (-2), T 84 (-5), B 97 (-1), S 101 (-1)

Am modificat doar cateva date adica pe-a Olgai... Dati si voi datele voastre pe p.m...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Hainutele- eu iau haine pentru 1-1, 5 ani si mai mari, ca nu mai pot cu lunile astora, ca m-am pacalit cu un body de curand. Zice ca e pentru un an si Thomas cred ca mai intra in el 1 luna.

Azi Thomas a mancat tot: 50 ml supa, 50 ml cartofi si inca o portie 50 ml morcovi cu cartofi si un mar.

Stiti ce am facut? Din morcov, am facut fetisoare c u ochi, sprancene, tot ce trebe si le-am pus pe farfuriute. Mai mult, mi-a smuls lingurita din mana sa pape singur, eu, geniu fiind , mai aveam la indemana inca o lingurita si el se juca cu lingurita mica si eu cu cealalta il indopam. Statea tot cu gura deschisa sa pape. Si nu a mai strigat la carucior, dar inca patutul nu-i place.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Delia vad ca este bine deocamdata...am fost putin in parc, a dormit,acum a lipait un iautel si astept baita...Capsorul este rosu si acum nu o doare,desi sta pe spate si povesteste la piciorul stang ce-a patit ea astazi...

Nelia cu pisica ne-am comportat normal,singura chestie care nu are voie,camera lui bebe...Da' ea cap sec de ce sa priceapa...Asa ca maine se va alege cu ghearele scoase...asta e...am vorbit cu veterinarul...decat sa o dau mai bine asa...ea rea a fost de mica,iar dupa castrare am zis ca se mai potoleste...Da s-a potolit cu noi,insa cu altii nu...daca o bagi in seama te alegi cu o muscatura sau o laba depinde de mofturile ei...pana acum a stat mii de ori langa Delia a mirosit-o, a pazit-o,chiar amlasat-o sa stea in scoica ca o stergeam apoi de par...Azi au apucat-o pandaliile...Iar eu nu tolerez,oricat mi-ar fi de draga...Delia este mai presus decat orice animal...

Andreeaatan mersi pentru detalii...Am sa-i fierb si eu legume multe,insa nu-i mai dau morcovi ca vad ca si azi a facut moale dupa ei si a eliminat si morcovii...pana la urma nu-s chiar foarte foarte ...asta e...maine numai piure de cartofi...

Laura de 10 ani duc lupta asta cu soacra,iar azi dupa cazatura Deliei am dezgropat iar mortii ca pur si simplu nu o suport,maiales cand fi-su mi-o ridica in salvi si se mai mira ce-am cu ea.Cand am nascut-o pe Bianca,mi-a facut-o handicapata mintala ca in opinia ei de asistenta medicala nu respirase imediat dupa nastere,desi a avut apgar 9,iar pe Delia nu a vazut-o in ideea ca nu este baiat...iar mama lor,adica eu, este o curva...Cu copii trebuie sa-i duc eu la usa mariei sale sa-i vada ca ea nu-si misca trupul...Azi m-au apucat niste draci pe ea din cauza lui fi-su,ca daca era langa mine cred ca-i mutam fata...

Cornelia iesim de cate ori aveam ocazia din cauza vremii...azi am venit acum juma de ora din parc...asa ca te asteptam cand poti...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, sarumana, dar imi dau seama ca eu ca tuta folosesc "tehnoredactare" cel putin intr-un sens foarte restrans. Adica ma gandeam mai mult sa scriu in word diverse lucrari. Nu la tehnoredactare d-aia adevarata ma refeream ca imi prind urechile Oricum multumesc mult de intentie.
Loreen, mai suporti o veste proasta? Pisicile pot transmite turbarea si prin zgarieturi pentru ca isi ling labutele. Deci mare grija, fii cu okii pe pisica si la primul semn anapoda, fugi la medic. In rest eu zic ca nu este nevoie sa renunti la ea mai ales ca nu ai cui s-o dai. Sufera si ea exact cum a zis Nelia. Ca sa fiu sincera nu stiu cum este mai bine sa faci. Cand ti-am vazut pozele cu printesa ma gandeam ca voi faceti mai bine ca obisnuiti animalul cu copilul inca de pe acum, ca eu i-am taiat accesul de tot si ma gandesc ca poate mai tarziu va fi mai nasol cand Filip va umbla prin toata casa si inevitabil va smotoci si pisica, iar eu nu le-am facut cunostinta cum se cuvine si mi-e teama sa nu aibe atunci iesiri d-astea violente, mai ales ca are apucaturi.
Laura, asa patim si noi mai nou cu Filip. A inceput sa planga la persoane necunoscute si in locuri pe care nu le cunoaste. Sunt curioasa maine cum va fi ca mergem si noi la socrela cu probleme administrative (sa cumparam muraturi) dar orisicat nu scapam nepusi la masa, deci oricat o sa ma straduiesc sa scurtez va fi vizita in toata regula Iar cu certatul din cauza soacrei stiu cum este.
Beatrice, sunt o nesimtita Am zis ca ne vedem inainte sa pleci dar uite ca m-am luat cu altele diverse si nu am apucat. Iarta-ma te rog. Nu stiu cat mai stati voi dupa botez si ce program de vacanta mai aveti dar daca mai stati si prin Bucuresti da-mi de veste si ne vedem, de data asta ma tin de cuvant

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

loreen imi pare rau sa aud ca Delia a cazut, mai ales ca si Carina ne-a facut figura (acum vreo luna si jumatate!!)! Noi am sunat pediatra a doua zi, si ne-a zis sa o palpam (cum zicea si corni) pe tot craniul, si sa vedem daca o doare pe unde palpam, iar apoi sa urmarim:
- daca e mai agitata ca de obicei
- daca varsa (dar Delia oricum varsa... :( )
- daca are stare de somnolenta
Se pare ca primele cateva ore dupa lovitura sunt importante, si trebuie monitorizat copilul.

In cartea lui Elisabeth Fenwick scrie sa suni doctorul daca copilul are un comportament neobisnuit sau unul din urmatoarele simptome:
- pierderea constientei, chiar daca de scurta durata
- varsaturi
- respiratie zgomotoasa sau sforait, in cazul in care in mod normal nu sforaie
- dificultate la trezire sau o somnolenta anormala
- scurgere de lichid clar sau sanguinolent din nas sau din ureche
- plans neobisnuit
- durere de cap puternica (nu stiu cum iti poti da seama)
- il deranjeaza lumina puternica.
Si mai scrie ca "daca s-a lovit rau la cap treziti-l la fiecare trei ore - daca nu se trezeste solicitati ajutor de urgenta imediat"

Nu cred ca e cazul, asa ca stai linistita.
Daca i s-a facut cucui, poti incerca sa ii pui o compresa rece, sau gheata invelita intr-o carpa... Multa sanatate Deliei!!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix stiu de chestia cu mitele...insa scarba,ca nu-i pot zice altfel dupa ziua de azi,este cu vaccinurile la zi...Si-apoi da-o naibii de suferinta ca pana la urma viata ei este mai dulce ca a mea...papica servita,si nu-ti inchipui ca ieftineala,adica numai de la 250000 kg in sus,pateuri si alte delicatese,apica la fel,plata de la canal ii sta intre amigdale(daca-or avea),casa este la dispozitia ei,mai putin o camera,a facut ce-a vrut coada ei...Motanul de ce pricepe,ca se spune ca motanii,mai ales castrati sunt tembeli...Ala n-are nici o treaba,nani-papu-cacu si din cand in cand mai face cate-o serenada la muste...Asta zici ca-i apucata...Da' maine o rezolv de nu se vede...Cu anestezie frumusel ca nu sufere jigodia,dar sper sa nu se apuce de muscat,daca gheare nu mai are...

Crisdun saru'mana pentru informatii...Delia nu prezinta nici un simptom din cele scrise de tine...Chiar a avut o masa cu 10 minute de cazatura si nu a vomitat,iar dupa aia inca doua si se prezinta bine...Somnolenta nu,este vioaie,striga vorbeste,nu plange aiurea...si au trecut 5 ore de atunci...M-am uitat si la capsor este rosul locul cu pricina,insa nu are cucui...Distanta nu a fost mare,cca 40 cm,insa era caloriferul electric(orpit) acolo si sigur s-a atins de el...Am pus-o cu mine in pat sa ma mai uit si in timpul noptii la ea...Eu zic ca mai mult este panica mea decat lovitura ei...Doamne ce ma bucur ca uita mititei repede...altfel saracuta ce-ar mai fi suferit...

Corni nu mai duc la Munteanca ca este ocupata la culme,si parca imi lasa impresia de multe ori ca o deranjez pentru fleacuri.Stiu ca este una din cele mai cautate pediatre din oras,insa cateodata ma enerveaza...si am bafta sa o nimeresc numai in zile de-astea,cu copii multi si urlatori...Daca doamne fereste o fi ceva,ii voi da telefon,daca nu ii voi spune la 6 luni cand merg la control,macar sa stiu la ce sa ma astept pe viitor...Chestia e ca mi-a dat un nr de telefon la care nu raspunde...Asa ca degeaba ma obosesc sa o caut pe mobil...

Ma rog sa am o noapte buna...si la fel va doresc si voua.

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Androix, pai nu este nici o problema. Ne vedem cand revenim in Bucresti. Ne intoarcem pe 9 octombrie ca este ziua mamei si mai stam o saptamana. Sper sa ne vedem atunci...

uitati poza de la muscatura cainelui... ca am zis ca o afisez cand descarca pozele...
Muscatura si ceva din concediul nostru POZE CONCEDIU SI ALEX 4 LUNI

Mami de Alex mâncăcios

Beatrice

Mergi la inceput