Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Nu mai este nimeni p-aici?

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Mariamunteanu, te admir! Esti o curajoasa, cu gemenii!!! cred ca ai de doua ori mai mult de lucru ca noi, si eu de abia fac fata cu unul!!! Tot respectul, mai ales ca nu o ai pe mama ta aproape sa te ajute. Cand ai un pic de timp, spune-ne ce greutate au, pune-ne si noua cateva pozici sa-i admiram! Trage-i de nasuc si spune-le sa lase raceala ptr mai tarziu!
A mea vad ca i-a trecut, avea si ea nasucul care ii curgea si eram un pic ingrijorati, dar cum nu facuse febra, am zis ca nu e nimic grav si vad ca i-a trecut. Eu am fost singurica cu bebelina pana la trei luni cand a venit maica-mea, m-a ajutat al meu sot in casa cu menajul, am apreciat f mult ca venea de la servici si ne facea de mancare, ca eu desi stateam toata ziua acasa nu eram in stare. Acum o las la dadaca de dim pana seara cand ies de la servici. Sunt la fel de multe de facut ca inainte, dar cum sunt variate, e mai bine. Seara tac-su ii face baie, eu ii dau bib, o data gatesc eu, o data el si eu fac o masina de rufe, iar de facut curatenie in wend, o data o plimba el dimineata si dau cu aspiratorul/spal pe jos de praf, in wendul urmator schimbam. Seara (in wend) iesim amandoi la plimbare cu ea.

Crissi, aici bebeii care ies din grafic sunt monitorizati, fie ca sunt sub, fie peste limitele normale. Fetita unei prietene a fost asa, a crescut f repede si f mult, iar la 9 ani i-a venit ciclul si s-a oprit din crescut. Probabil nu e nimic rau cu el, dar trebuie supravegheat indeaproape. Nu te sfatuiesc sa-i dai lapte praf diluat, cum spune mickyyy, am inteles ca e f important sa respectam dozajul. Insa ea are dreptate cu cerealele, elimina-le, astea ingrasa.

Nefertari, multumesc pentru previziuni; o sa vedem ce-o sa fie cu fetele noastre...

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am fost luni cu Ana la ctrl la dr Culcer si are la 4 1/2 luni 6 Kg si 65 cm. Deci nu a luat nimic in greutate de 2 sapt. Se pare ca nu e grav, ca atare o voi alapta in continuare exclusiv pana la 6 luni. De luni merg la birou, ca atare dau la pompaaa... Crissi, ti se pare cunoscut? Si apropo, trebuie sa ai grija cand incepi diversificarea, ca e in pericol de obezitate, intr-adevar.

Azi trebuia sa ne anuntam masuratorile, nu? Se pare ca numai pisik mai face asta si cu mine, asa ca va anunt f prietenoase 62.3 Kg (-4.2). Sunt multumita. Mai am 2.3 Kg si sunt acolo de unde am plecat!!!

Pisik, eu data trecuta dupa ce am terminat de alaptat am dat jos vreo 3 Kg f rapid. Eu stiam ca organismul isi face
rezerve "strategice" pe perioada alaptatului.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Mariamunteanu- toata stima si din partea mea! Nu e usor nici cu unul, d-apoi cu 2... In acelasi timp, satisfactia e dubla! Eu o cresc singurica pe Rebecca pana in ianuarie, moment in care o voi duce dimineatza la bunici iar seara (in principiu) o voi culege de la ei. Am noroc ca este un copil fff cuminte, nici nu simt ca am bebelus mic! Arata-ne si noua poze cu bebeii tai!
Pupici

Mergi la inceput

Nefertari, nu poti face rost si de niste previziuni pt. noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelro!

Mai trag si eu cu ochiul, dar nu reusesc deloc sa scriu.

Mickyyy, multa fericire si la multi ani tie si sotului!

Crissi, bine ai revenit!

Hainute: nu stiu niciodata ce numar sa ii cumpar. Teoretic, ii iau 74, dar nu se prea potrivesc. De la Z, ii iau body-uri pt. 1 an jumate.

Stefan e mare-mare, cu toate ca nu prea mananca laptic si ma chinui zi de zi sa il conving sa manance macar 500 ml. Ma pregatesc sufleteste pt. supica. Tot aman de pe o zi pe alta, pt. ca nu stiu daca e indicat sa elimin o masa de lapte. Am tot citi ca trebuie sa bea zilnic 500-600 ml. minim. Iar el, chiar si acum, cu 5 mese d elapte/zi, se intampla sa bea in jur de 500 ml. E in continuare plangacios daca nu e bagat in seama si se pare ca ii iese primul dintisor.

Oana, Loreen, Lili mai iesiti la plimbare pe vremea asta? Eu o sa am masina se sapt. viitoare (cred) si daca reusesc sa o si conduc as putea sa ajung in parc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Ma innnebuneste copila asta a mea! Cand mergem in vizita la soacra-mea, intram in casa, se uita 5 minute in jur si apoi incepe sa urle ca din gura de sarpe si se mai opreste decat cand oboseste. Se odihneste putin si o ia de la capat. Ce nu i-o conveni? Si eu zic hai sa plecam si barbatul meu se supara ca ce, las-o sa urle sa se obisnuiasca. Daca eram la mama pleca urgent. Si asa ne certam ca mie mi se pare ca e masa mai importanta decat copilul. Adica ea de ce nu vine la noi sa o vada si trebuie sa mergem noi la ea? La naiba!
Azi i-am luat si eu sezlong de la Barza si acum troneaza in el, dar nu oriunde ci in mijlocul patului. Ce de lucruri dragute sunt acolo!
De cand am inceput sa ii dau Cristinei completare Humana si apoi suc de fructe face kk o data la 2-3 zile, dar nu da semne ca o deranjeaza asta. O fi normal? Eu ma minunez ca ea era o kkcioasa. Pana la 2 luni facea dupa fiecare masa. Cloreta, Nan nu stiu cum e, dar Bebelac e slab pentru copii pana la 6 luni. Humana sa stii ca e bun la gust. Eu beau daca mai ramane ceva de la Cristina in biberon sau il pun in cafea. Dar de ce sa ii dai formula cand tu ai lapte suficient? Pana la urma conteaza si instinctul nostru nu numai sfatul medicilor.
Loreen si Cristina are o pata pe ceafa si una mai mica pe pleoapa ochiului stang. Pe ceafa nu se vede ca e par, dar sper sa se estompeze cea de pe pleoapa.
Pisik, mie mi s-a intamplat invers cu pantofii. Acum imi sunt asa de largi ca ii strang cat pot cu siretul. Si in sfarsit mi se vede si mie glezna1
Andreea.a pupici la buba lu' Eric sa treaca repede.
Si eu am probleme cu unghia mare de la piciorul drept. Am puroi sub ea, dar nu e incarnata. Am taiat-o din carne si cred ca de la praf mi s-a infectat. Sper sa imi treaca.
Fran si Cristina face scandal inainte sa se culce. Toata ziua nici nu-i aud gurita, sta, se joaca si ''vorbeste'', dar seara urla ea ce urla si apoi cade intr-un somn adanc...........
Noi continuam cu sucul de morcov si mar si ii place. Deschide gurita cand ma vede cu lingurita.
Pupici.

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, ce stii sa faci din tehnoredactare? Adica, cu ce programe stii sa lucrezi si pina unde le cunosti? Te intreb, pentru ca as putea sa te pun in legatura cu prietenii mei, poate te ajuta sa-ti gasesti vreo colaborare. Eu sint de meserie tehnoredactor si de patru ani de zile numai acasa lucrez, si in tara si aici. Nu scoti cine stie ce, doar daca esti foarte bun si mai ai si valeitati de artist, de designer, dar tot e mai bine decit chiar nimic.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Eu sunt neagra de suparare...de fapr scot fum pe urechi de draci...

Azi de dimineata mapregateam sa plec la coafor si idioata aia de pisica sare la Delia,care era in brate la femeie,si o zgarie pe picior in doua locuri...Am zis ca o omor nu alta dar n-am prins-o ca sigur o aruncam de la balcon...In drum spre casa am fost la un cabinet veterinar sa o las acolo,insa nu o primesc ca este batrana si sunt slabe sanse sa infieze cineva....
Piciorusul arata ca dupa razboi...i-am aplicat eu oarece leacuri dar a ramas zgarietura care este dureroasa...ma gandesc la baie cum va face...

Si ca totul sa-mi puna capat il rog pe sot sa aiba putin grija de Delia sa intind rufele...asa grija a avut ca sub ochii lui cade din pat direct in calorifer...Si acum tremura carnea pe mine de nervi...Nici 5 minute nu a adurat cat a trebuit sa intind niste rufe si nu e in stare nici atat sa fac...Dai cearta si mi-am adus aminte de toate datoriile...Capsorul Deliei este putin rosu si umflat la ceafa...dar asa e vesela,cel putin acum,si vioaie...Nici nu stiu ce sa faca sa sun doctorul sau sa astept sa vad ce se intampla...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, pisica e geloasa. Noi aveam pisicuta cind s-a nascut Agata, o iubeam ca pe copilul nostru, am fi adus-o si in Canada, dar a cazut mititica de la balcon si a murit. Si cind s-a nascut Agata, umbla numai dupa ea, nu i-a facut rau, dar cum prindea o clipa libera, top in patut, mirosea tot ce apartinea lui bebe si in vreo citeva dimineti am gasit-o dormind in patut, la piciorusele Agatei. Si isi schimbase comportamentul, devenise un pic agresiva, mai ales cu mine (exact cum s-a intimplat cu Agata cind s-a nascut Tudora!). Lui bebe nu i-a facut nimic, dar pe mine ma zgirii de cite ori prindea momentul. Si rau de tot! La inceput m-am enervat, am si batut-o intr-o seara, i-am dat vreo doua palme peste botic, dar apoi mi-am dat seama ca, pur si simplu, e geloasa. Si am inceput sa ma port ca inainte cu ea, ii dadea laptic de la mine, cite o cirpa de-a copilului sa se joace, o luam in brate si o tineam linga Agata sa o priveasca si sa o miroase. Am luat-o si la plimbare, jos in carut, legata cu un snurulet de o labuta ca sa nu sara in fata masinilor. Ce mai, aveam doi copii, nu unul. In rest, nu avea voie la bebe in camera si nici vreun altfel de contact cu el, iar eu ma spalam pe miini si ma schimbam de tricou dupa ce o luam pe miti in brate. Dar schimbarea comportamentului meu a dat roade, miti a devenit tandra ca inainte de a se naste Agata. Asa ca, daca vrei sa o pastrezi, incearca sa o alinti si pe ea un pic, sa-i explici cu voce calda ca nu are voie la bebe pentru ca e periculos, sa o mai mingii din cind in cind, chiar sa o iei in brate. E si ea un sufletel, si daca o aveti de mult, acum sufera. S-ar putea sa fie si frustarea instinctiva ca nu e al ei. Stii, eu iubesc mult de tot animalele, si am ramas cu o slabiciune pentru picicile negre, pentru ca am avut doua mite pe care le-am iubit din tot sufletul si amindoua au cazut de la balcon. Dar noi, oamenii, nu ne dam seama ce implica luarea unul animal de casa. Le tinem in casa, cind si ele au nevoie de plimbari si de aer, le castram, le spalam... chiar daca le iubim, le facem si mult rau.
Ah, si ceea ce voiam sa-ti mai spun, un lucru extrem de curios. Miti si-a facut datoria fata de bebe, inca din burtica, atunci cind si ea era un puiut, se urca pe burta mea si torcea s se freca cu capusorul, nu o lasam mult ca imi era frica de microbi, dar nu ma puteam abtine sa nu o vad macar citeva minute cum face. Am si poza cu ea, cocotata pe burta. Numai acolo statea, o atragea ca un magnet. Ei, ghiciti care e animalul preferat al Agatei si imi cere tot timpul sa-i iau: pisica neagra. Spuneam ca miti si-a facut datoria pentru ca Agata iubeste animalele la nebunie, mai ales pisicile si ciinii.
Scuze, m-am intins, dar asa mi se intimpla cind imi aduc aminte de mitele noastre, suferim amindoi, si eu si tati, pentru ca le-am iubit din tot sufletul si ne-au infrumusetat vietile.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput