Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Mickyyy spune:
auzi la crissi...veteranele
.
Eu's prin zona, va citesc zilnic....da' la capitolul postat e mult mai greu, mai ales cand ai 2 caprite mici care bazaie in continuu, fiecare dupa altceva si niciodata in acelasi timp!
Da' daca tot m-a apucat postatul, poate-mi dati si mie o idee urgenta de cadou (pentru barbata-meu), ca pana diseara la 7 tre sa-l produc si sunt paralela! Eram dupa concediu, n-aveam bani si initial am zis ca o sa amanam cadoriseala pana la salariu, dar i-au facut surpriza sa-i plateasca salariul mai repede, adica azi in loc de luni, asa ca nu mai am nici o scuza ca sa nu-i iau cadou!
Heeeeeelp pls!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Androix spune:
Salutici
Si noi am primit cadou un body de la Z pe care scrie ca e pentru 6-9 luni si cand colo abia il mai imbrac pe Filip cu el. Ma oftic de mor ca luandu-ma dupa eticheta nici nu l-am probat pana de curand, ca l-am primit mai de mult. Eh, asta sa fie paguba noastra... Noi sa fim sanatosi ca am vazut ca nimeni dar absolut nimeni nici un producator nu e capabil sa nimereasca masurile chiar daca unii iau marje considerabile gen 1-6 luni. Asta cu 1-6 luni m-a dat pe spate pur si simplu. Imi vine sotul cu niste dresuri le la PICIUL haioase foc in dungi colorate dar miiiiiiici pe ele scriind ca sunt pentru 1-6 luni. Iar sotul meu inocent zice eeeee mai are 2 luni timp sa-i poarte 

Cum dreq poate un copil de o luna sa poarte aceeasi marime ca si unul de 6 luni???
Azi Filip a dat gata un mar intreg.
Suntem foarte incantati. I-a placut si a invatat sa inghita. Nu mai avem probleme, doar ar trebui sa ma gandesc serios ce fructe ii mai dau ca ieri se cam plictisise de amestecul mar cu piersica nu a mancat mai mult de 4-5 lingurite. Cand am vazut asa l-am lasat in pace si i-am dat laptic, azi mi-a mancat dar maine i-as schimba si nu stiu cu ce. O sa incerc sa cumpar de prin cartier (ca la piata n-am timp sa ajung) niste pere si niste banane, sa vedem maine ce prefera grasutul meu. A facut niste falci incat cred sincer ca si-a schimbat vocatia: nu mai vrea sa fie manechinuit
Acum o saptamana avea 6.200. Acum nu stiu cat mai are ca acasa nu-l mai cantaresc. O sa-i mai dau doua trei zile pireu simplu si apoi o sa incep sa-i bag biscuite.
Mariamunteanu, imi pare rau ca n-a mai putut mama ta sa ramana cu voi. Si eu cred ca puteti sa incercati comunicarea pe net cu camera si microfon.
Crissi, uelcambec
Aci sunt. Doar ca scriu un picut mai rar ca nu prea mai am timp.
Dar citesc tot din scoarta-n scoarta. Un urias baietelul tau! Si frumusel pe masura! Bine ca stai bine cu laptele, nu ai motive sa te grabesti cu diversificarea. Cum este inapoi la munca? Stateam zilele astea de vorba cu sotul meu si ziceam ca ar fi bine (in contextul nenumaratelor noastre credite
) sa ma intorc si eu la munca si n-ar fi rau sa imi caut ceva calumea pe salariu mai mare
Si ne gandisem ca 1 ian. ar fi o data rezonabila sa incep macar cautarile.
Dar dupa o noapte de gandire intensa l-am anuntat ca inainte de 1 iunie anul viitor nici nu ma gandesc sa incep! Cred ca pana la urma m-as putea obisnui cu ideea si n-ar fi chiar dureros dar acum inca nu pot... Lasa, noi sa fim sanatosi ca om mai face rate cat cuprinde si cat putem. Cand n-om mai putea sa le platim ma duc si eu la munca ![]()
Pana atunci tare mi-as dori sa mai rotunjesc veniturile de acasa dar nu stiu ce as putea face...
Oare se merita tehnoredactare? Si unde sa gasesc io clientela???
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Mickyyy spune:
crissi, deocamdata nu prea ai ce face cu greutatea. daca ii dai lapte praf, fa-l mai dilaut decat e normal, daca ii dai san inlocuieste-i una sau chiar doua din mese cu ceai, daca ai inceput diversificarea evita cerealele si incearca sa-i dai cat mai multe fructe.
E destul de mult peste limite, si exista pericolul de obezitate. Insa daca-i urmaresti cu atentie "meniul", se rezolva. Stiu o mamica din generatia malinei care avea o fetita de vreo 12 kg la 9 luni (sau ceva de genul) - ca sa-ti faci o idee, Malina la 1 an si 5 luni avea 11kg si era in limitele normale, nici prea prea, nici foarte foarte - insa care n-a mai luat spectaculos in greutate dupa, tocmai pentru ca parintii au avut grija sa manance ce trebuie si cum trebuie, iar acum e o scumpete de fata.
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
nefertari spune:
Crissi stai linistita ca e toata lumea prezenta ! Apar ele cand le vor da bblushii bilet de voie .
Precizari - previziunile au fost facute special de o tipa care zice ca se pricepe ,pt perioada in care banuiam ca nasc . Va rog sa nu cereti mai mult. E vorba de conjunctura astrala de atunci - deci mama .... am uitat cui, nu are cum sa se potriveasca descrierii.
Mie una mi-ar place sa nu fie adevarat !!!!
CONTINUARE -
Indiferent cand se va produce nasterea , aceasta latura a personalitatii este stimulata latent de pozitia Soarelui in taur , in cuadratura 90 gr cu neptun (misticism,religie)in varsator. Consider (adica astrologul ) ca daca nasterea se produce intre 8-11 mai situatia negativa a celor relatate mai sus este mai favorizata.
Luna traverseaza un segment larg de la varsator la rac . intre 7-8 mai se va afla in taur , alaturi de soare si venus dand stralucire sporita configuratie. Calitatile feminine sunt in exaltare.daca nasterea se produce intre 7-8 mai nativa va avea cu siguranta o prezenta fizica f placuta , va beneficia de mult magnetism personal, va da dovada de eleganta , atractie pentru moda,bijuterii,arta culinara rafinata,conditii de viata luxoase ,pasiune pt resedinte somptuoase si se va stradui sa obtin asemenea bunuri, atat prin munca proprie cat si din parteneriate .
GATA !!!
Sa mai zicem si personale - la vaccin am fost saptamana trecuta - reactii adverse n-a avut deloc . Are 66 cm si 7,600 .
Lapte bea tot 120 la o masa . Am renuntat de o vreme la sucul de fructe facut de casa pt ca era in permanenta balonata si scancita . L-am inlocuit cu succes cu piureurile si sucurile hipp .
De saptamana viitoare ,cand mai prind liber, o sa incepem cu supa de zarzavat .
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Androix spune:
Mickyyy, ma bucur sa te mai citesc! Acum am inceput sa citesc povestea nasterii Dariei si am intrat iar ca sa 

Iti urez LA MULTI ANI fericiti si tie si sotului tau, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de fetitele voastre frumoase!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Mickyyy spune:
Hai ca azi m-a apucat logoreea....sper sa nu ma tina asa tot anu...ca se zice ca ce faci de ziua ta...asta vei face mereu
.
Androix, legat de Z, acolo au cele mai mici haine cu putinta, nasa malinei e fan al magazinului asta si toate hainele care le-am primit de la ea pentru Malina i-au fost mici, norocul dariei ca ea a ajuns sa le poarte acum. insa legat de marimi, e normal sa fe o marja destul de mare....ma uit la fetele mele, daria are abia 5,200g la 3 luni, pe cand malina la aceasi varsta avea cu 1kg si ceva mai mult. Asta ca sa n-o compar pe Daria cu baietelul lui Crissi, intre ei sunt doar 8 zile diferenta insa el are cu 4 kg si ceva mai mult. Ce-i drept si noi suntem la limita de jos a greutatii, dar oricum.
Daria Maria (22.06.2005)
crissi spune:
Ia uite nene, cum stau ele ascunse..... veteranele..![]()
Mickyyy , in ceea ce priveste cadoul.. nu pot sa te ajut.. o surprizika draguta ar fi sa i ieie banii(toti).. cam asta i fak io cadou lu' gogo de ziua lui, il las' in fundu'; gol..
In ce-l priveste pe Theo, nu prea am ce sa fac.. ca in afara de san , nu i dau nimik.. n am inceput diversificarea, ca am lapte sa mi pun in cap.. "prosteala" cu ceaiu' o stiam , dar.. la
el nu merge.. ca in primu' rind are boala mare pe biberon.. iar in al doilea rind cum simte ceaiu' la gust cum face moaka
si incepe si urla ca apukatu'.. si crede ma are niste plamini..
!!
Ma gindeam , pe la 6 luni, cind incep diversificarea sa -i bag o masa cu supika mai chioara si mai lunga.. poate mai dam si noi falcile jos ca nu se mai vede gatu' din cauza lor..
Andoix..aa.. la serviciu? pai nu i chiar nasol ca stau numa' 6 ore.. din care vreo 20 min.- juma' de ora.. inchid biroul ptr. colectare de lapte
.. si trag cu pompa vreo 200-250 ml. ca sa aiba Theo ce papa a doua zi la masa de 10-11..
In rest ce pot sa zik.. am norok mare cu mama, am bagat-o in pensie anticipata , ca sa stea acasa cu Theo..
Ehh , oricum pe la 1 ianuarie , cind vrei tu sa incepi cautarile deja Filip e baiat mare , pleaca la fete..
.. e mai mare ca theo cu cca. o luna.. si in conditiile in care ai inceput deja sa i dai papaka.. poti sa te intorci linistita.. treaba e sa ai cu cine sa -l lasi, cineva de incredere mare..
Aaa... oricum Filip, la cum arata, are toate sansele la jobu' de manekinutz.. apropos.. nu sint nebuna ,dar sa va zik ce am facut.. dupa ce i am facut baitza lu' Theo intr o seara , si tot minunindu-ma io de suncile lui..
m-a batut un gind necurat..
.. si i am pus o pereche de chiloti noi noutzi tanga, de ai mei..d'aia cu atza 'n kur.. aa, fara pampers.. numa' chilotii..
si i am facut o poza.. aa.. arata EXACT ca un lupatator de sumo in miniatura.. tot asha cu suncile mari sub fund.. si ingrozitor de caraghios.. io radeam de el.. iar el radea cu gura pin' la urechi , fara sa aiba habar de ce
eh, cit priveste jobul.. imi fac uneori probleme de constiinta.. ca pierd momente importante din viata lui.. ca na, totusi intre 7,15 si aprope 2 nu sint acasa.. dar.. imi revin repede cind iau salariu..
si judec ca am procedat corect totusi..
Mickyyy, acu' serios cu cadoul.. depinde de cashcavai.. oricum io daca i iau : switch nou sau dvd +bla bla, all in 1, sau memorie ptr. camera.. e cel mai fericit.. daca ma duk cu camasi, pantofi.. si alte d'astea.. ia moaka de tontovan.. deci.. tu l cunosti cel mai bine..
Pupici multi!
gabitzam spune:
Crissi, toata lumea e prezenta, dar nu scriu la fel de des toate fetele.
Si eu am luat de la Z body-ul cu "Nascut in 2005", pe care nu a apucat sa-l imbrace. Macar niste poze prin casa si tot o sa-i fac cu el ![]()
Dresurile de la Piciul le-am luat si eu si drept sa spun am ceva dubii ca o sa-i vina lui Andrei. I-am mai luat o pereche de la BabyExpo, uritei dar o sa-i vina sigur.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
ioanailincam spune:
Salutare va zic si eu (tot de la birou). Mama, dar mult mai scrieti de pe o zi pe alta.
In legatura cu body-urile de la Z si eu am cateva care sunt pentru 3 luni-62 cm. Cand am masurat-o pe asta mica si avea 65 cm mi-am dat seama de ce parea impaiata cand o imbracam. Culmea e ca urmatoarea masura este 6 luni-67 cm, ca si cum copiii intre 3 si 6 luni n-ar mai trebui imbracati! Asa ca achizitionat 2 pentru 6 luni, iar de astea de 3 luni mai trag vreo 2 saptamani, ca pe urma nu mai garantez ca intra.
In orice caz, alta-i buba: pentru a doua noapte consecutiv s-a trezit de 2 ori, deci ieri nu a fost o intamplare. Si bineinteles la 7.30 era proaspata, iar eu nu puteam sa ma misc (m-am culcat cam tarziu aseara sa apuc sa va citesc). Dar am lasat-o sa vorbeasca cu jucariile si am mai furat o jumate de ora de somn.
A, si sa nu uit, ieri a lasat-o mai moale cu boraciunile - doar la o masa, si atunci subtire de primavara. Si nici nu apucasem sa-i dau debridat. Abia astept sa o cantaresc diseara sa vad ce-a facut de o saptamana incoace.
Gata, acum plecam in parc ca vad ca e frumos afara. Ieri am fost in parcul Titan si tare frumos a fost: liniste si lume putina.Dar nu e de plimbat copiii cu stomacul sensibil, ca a mea, ca sunt niste damburi...
inesuca spune:
Referitor la hainutze- eu nu am probleme cu marimile. De la Zet ii iau body-uri pentru 3 luni si-i sunt perfecte (a mea face 4 luni pe 7 oct). In plus, sunt fana body-uri Z pt. ca sunt foarte practice, usor de pus si nu chinui copilul sa i le var pe cap. Eu le iau pe cele care se inchid parte peste parte. Nu le-as schimba pt. nimicf in lume. Ba mai mult, toate hainele care ii raman Rebeccai mici le dau pomana, totul in afara de body-urile Z pe care le pastrez pt. next baby, in eventualitatea in care atunci cand va apare cel de-al doilea copil nu voi mai gasi body-uri d-astea parte peste parte. Stiti cum fac eu cu hainutzele? Fac plinul atunci cand sunt reduceri la Zara si Mark's & Spencer- iau haine muulte, marimi mai mari. Functioneaza excelent sistemul asta. In plus, calitatea este mult mai buna si iau la aceeasi bani la care as lua ceva de la Piciul. La fel fac si cand sunt reduceri la Mothercare. De-abia astept juma de octombrie sa vina noile reduceri

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)
http://spaces.msn.com/members/inesuca