Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, condoleante! Iti doresc sa fii puternica si sa treci si peste necazul asta!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Andreea.a, am modificat listuta... Bravos, ai reusit sa slabesti bine...

pupici

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Dupa o lunga absenta am venit sa semnam si noi condica.

Loreen, condoleante! Iti doresc sa fii puternica si sa treci si peste necazul asta!

Ce sa va zic noi am fost in tara si de cand am venit o tin numai in curatenie si nimic nu se vede ,oboseala am cat cuprinde nici nu stiu voi cum reusiti dar mie imi vine sa imi iau campii.Domnisoara mea mai nou nu doarme ziua prea mult si uite asa imi tot eu toti nervi ,iar mai nou daca mergem undeva tipa cat o tine gura nici nu stiu ce are ca ei de obicei ii place cu copii si oameni,iar asta imi pune capac.

Ar fi multe sa va spun dar poate de acuma am si eu mai mult timp si promit ca incerc sa intru mai des.

va pupam dulce

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Loreen,condoleante.Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele grele si fi tare ,ai de crescut doua minuni.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Loreen stiu ca durerea e foarte mare si nimic din ce ti s-ar spune nu te va face sa te simti mai bine.COndoleante si putere mare sa rezisti pentru frumesetile de fetitze.

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Bebelusha mea de 3-4 zile mananca putin, pireul de fructe il refuza si cantitatea de lapte se diminueaza treptat,ieri mi-a mancat doar 485 ml lapte,suc fructe 165 ml, piureul de fructe refuzat integral si distanta dintre ultimile doua mese a fost foarte mare , de 6 ore .
Am fost tare necajita , de regula prima masa la ea era pela 8-8,30 si astazi m-am gandit sa incep mai devreme ,m-am trezit la 6 si la 6,30 i-am dat prima masa de lapte, a mancat dormind 190 ml lapte,sa zicem bine(dormind am observat ca mananca ceva mai bine decat cand este treaza, se fataie, rade,etc) si la 10,30 in loc de suc de fructe i-am pregatit un nectar(suc morcov cu pulpa de mar si piersica), am intentionat sa-i dau tot dormind dar telefonul ne-a stricat planurile si mi-a trezit fata ,nici nu a vrut sa puna gura pe nectar, dupa chin de o ora ,isi schimbase si nectarul culoarea dar i l-am dat asa totusi a baut 110 ml.
Nu am mai rezistat si am sunat pediatra,mi-a recomandat pentru cateva zile un sirop "VISOL" cate 1/2 lingurita de 2 ori pe zi dar la interval de 1,5-2 ore de la administrarea fierului.Sa vad daca apar modificari.Mai foloseste careva acest sirop?
In rest este foarte vioaie,jucausa,vesela dar cu mancarea ma supara.In loc sa tin eu cura de slabire tine fata mea.

Legat de blender, eu am pus bucatelele de mar si piersica in el si nu se intampla nimic doar dupa ce am adaugat acolo si sucul de morcov au inceput sa zburde bucatile si sa se faca crema, deci fara putina zeama nu pot sa fac nectarul? Eu am blenderul tip cana .

Ines,tot am gasit o coincidenta si cu data ta de nastere,nepotica mea face pe 27 oct un an, eu sunt in '72.Asa ca de ziua ei imi voi aminti sigur si de tine.

poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Mai, asa de m-a ametit faptul ca bebelusha mea refuza mancarea incat zici ca sunt beata, ii dadusem de dimineata 5 pic de D3 si acum in loc sa-i dau cele 8 pic de vitaminaC , am incuracat sticlutele pentru ca au aceeasi forma, doar eticheta difera si i-am dat tot D3,in total 13 pic D3 intr-o zi,ce sa fac maine nu-i mai dau?

poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Loreen, condoleante. MUlta putere sa-ti dea Dumnezeu sa treci peste asta. Vai ce ma doare cand aud de moartea unui parinte!

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai cine vorbea de tehnoredactare? ca as face si eu ceva acasa. Eu am fost redactor de carte la o editura si faceam si tehnoredactarea cartii, adica aranjarea in pagina, corectura etc... Stiu Page Maker 7.0, Quark Xpress, Photoshop, Coreldraw si multe alte chestii... Dar cum in daneza nu-mi pot gasi ceva, mai ramane sa iau ceva din tara sa-l fac in Danemarca si sa-l trimit apoi pe mail sau posta... Si mi-as ocupa si eu cumva timpul... Off!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Loreen, condoleante pt tatal tau! Dumnezeu sa il odihneasca in Imparatia Sa.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput