Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62
Raspunsuri - Pagina 9
Cristinna spune:
Megbeng trebuie sa fi tare si sa gandesti pozitiv scumpa
. Eu o sa ma rog pt tine si bebelul tau si ai sa vezi ca pana la urma o sa fie bine. Exista sanse mari sa dispara uratul de hematom si saculetul sa se lipseasca acolo asa cum trebuie, tu trebuie acum sa incerci sa stai calma si sa te odihnesti.
Doamne ajuta!
Cristinna
ingeras26a spune:
Fetelor,
Rad si plang alaturi de voi...
Megbeng, imi pare tare rau, dar sa stii ca in unele cazuri moralul este totul... spera ca o sa fie bine, noi ne rugam pentru voi 2!!! 

Alexia, ce-mi vad ochii, doar pt ca un test este negativ, tu incetezi sa speri? Mai tii minte ce ti-am spus ieri? 
Shoricutza, bravo!!! 
Felicitari!
sarcina usoara si bbl sanatos! Un cantecel ptr bb: 
Fetelor: la mine z14, test ovulatie z13 negativ, astept sa vad cum e azi.
Pup toate fetele dragi! 
Voi va dati seama ce comunitate serioasa suntem??
M Oana spune:
Ingerasule, apropos de comunitatea noastra extrem de serioasa, eu as zice ca romanii din perioada interbelica, dar si cei pasoptisti sau cei dintre 1850-1914, ar fi tare mandrii de urmasii lor, adica de noi, romanii de azi, care au la indemana si mijloace super sofisticate de dezlantuire a spiritului........
Buna inventie, internetul asta.... enciclopedie la orice ora.....
ingeras26a spune:
MOana, te aprob din tot sufletul! Cu siguranta ar fi mandri!
Dar nu pot sa nu ma intreb: oare daca problemele noastre nu ar fi fost atat de serioase, sau nu ar fi fost deloc, am fi fost la fel de unite? am fi cautat raspunsuri la alte intrebari sau alinare la prietenele de pe forum? eu nu pot face altceva decat sa sper ca da...ca nu numai pb ne unesc, ci si bucuriile si emotia de a impartasi tuturor ceea ce simti.
Ingeras
P.S. Mamaaa, ce profunda am devenit :))![]()
M Oana spune:
Traiasca profunzimea!!!!!!

Asa cum spuneam si la 'oligospermie' zilele trecute, daca nu am fi fost la capitolul "vreau un copil", am fi fost la capitolele: "de ce plange copilul", "botez", "ce cresa", "ce scoala"....
Adica stateam, ca femeile, la alte cozi si tot legam noi prietenii....

(plangeam si radeam impreuna la modul cel mai curat balcanic, dupa sangele nostru).....
Kariris spune:
Shoricico, FELICITARI!!! CRED CA ESTI IN CULMEA FERICIRII!!! SARCINA USOARA, AI GRIJA DE TINE SI DE BURTICA!
Sa-inteleg ca a iesit barza din concediu si a inceput sa mearga pe la fete???![]()
Kariris spune:
Megbeng, ia aspirina de 100 mg una pe zi ca sa ajuti micutul sa ramana acolo si sa distrugi hematomul, sa-l faci sa dispara. Tu nu ti-ai facut analizele de hematologie (antifosfolipidic, hipercoagulabilitate)? Noua la fiv doctorii ne dau aspirina de 100 mg tocmai ca sa nu patim asa ceva, in afara ca ajuta si la fixarea sarcinii! Sau poate ca tocmai prin asta ajuta. Se numeste Tromboass (aspirina de 100). Te rog mult suna-ti doctorul spune-i de ce ti-am zis si ia aspirina. Multi doctori care nu sunt specializati pe infertilitate/ reproducere asistata nu recomanda Tromboass (aspirina), probabil pentru ca nu iau in calcul hipercoagulabilitatea care-i o cauza foarte pacatoase de pierderi de sarcini. Nu dauneaza sarcinii. Fetele de la fiv iau 2 trimestre. pericolul de a pierde sarcina e in primele luni. Te rog sa iei in considerare ce ti-am scris si eventual sa-ti faci analizele de hematologie pentru ce ti-am scris, ca ar fi pacat sa nu previi daca se poate.
Toate cele bune!
megbeng spune:
multumesc din tot sufletul de suportul moral..doctorii nu sunt f optimisti, dar nu e imposibil sa se termine cu bine povestea asta..eu m-am mai linisit...stau in pat, pap si iau utrogestan..si ma rog necontenit!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
M Oana spune:
Mai, bunica azi si mamica chiar maine io am facut in fata castelului un cuib frumos din catifea rosie, antitraznete si antifurtuna, numai delicatesuri am cumparat pentru doamna Barzutza, dar ma mai perpeleste nitelus vaz io.... Mai mult de cateva pene in cuibul aista, cam de 2-3 ori pe an, eu inca n-am vazut, dar ma stii cat de optimista mi-s!!!!

Cat despre aspirina aia si eu am auzit ca face minuni....
Kariris spune:
Megbeng estradiolul si progesteronul le-ai facut? (analize de sange) pentru ca conteaza si astea fff mult la mentinerea sarcinii; utrogestanul il iei vaginal, nu? cate pe zi?