Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62
Raspunsuri - Pagina 10
marrina spune:
megbeng Ai citit ce ti-a scris Lachi despre aspirina? Eu ma rog sa fii sanatoasa si tu si
!
Eu deja aproape ma molipsisem cu simptome ... de la fetele cu doua liniute dar nu vreau sa ocup acum spatiu degeaba cu inchipuiri. E asa de frumos sa te molipsesti
si eu sunt de-abia in ziua 21.

MOana

megbeng spune:
utrogestanul il iau oral, doctorul a insistat de 3 ori pe aspectu asta..nu mai derajam vaginu cu nimic. analize inca nu am facut recent..maine aveam programarea..dar eu imi fac analizele uzuale cam 1-2 ori pe an, oricum..despre hormoni, nu stiu, dar nu cred sa am ceva, pentru ca, clinic vorbind, nu am absolut nici o problema...sdr AFL ar fi culmea sa am, ca am lucrarea de diploma pe ceva asemanator (tromboflebita cerebrala)..am foarte mare incredere in ambii dr, si eco si gineco..plus ca stiu ca sunt la medicina in anul 6 si au promis sa aiba mare, mare grija de mine. o sapt iau doar utrogestan si stau cuminte, apoi mai vedem...poate o sa mai sutn un ginecolog, sa intreb, dar aspirina f foarte, foarte "tricky"....nu e de glumit cu ea, mai ales ca nu am alte analize facute
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
Kariris spune:
Megbeng te rog citeste ce ti-am scris pe pagina anterioara si da-mi un semn sa stiu ca ai citit...nu ajunge sa stai in pat si sa iei utrogestan pentru acel hematom trebuie aspirina! Timpul trece in defavoarea ta...te rog suna-ti medicul si intreaba-l daca poti lua tromboass..eu oricum as lua in locul tau, dar poate nu ai incredere in mine, asa ca suna-l! La ce medic esti? Hai te rog io nu ma mai fierbe!
Kariris spune:
Scuza-ma ca mi-a casunat pe tine dar faptul ca a aparut acolo acel hematom arata ca nu esti tocmai OK clinic, dar ma rog... tu faci cum crezi de cuviinta. In orice caz, e bine sa stie toate fetele ca atunci cand afla ca sunt insarcinate se face automat pe langa BHcG si estradiolul si progesteronul, pentru ca in functie de aceste doua analize se stabileste un eventual tratament de sustinere a sarcinii.
Cat despre utrogestan eu stiu ca daca exista deja sarcina cel mai eficient e pe cale vaginala. si asta o stiu din prospectul utrogestanului si din agenda medicala.
Iti tin pumnii sa fie bine Megbeng.
M Oana spune:
Megbeng ca aspirina e 'smechera si inselatoare' si ca mai are si efecte cu care nu e de glumit e foarte adevarat.... dar tocmai de aceea se recomanda o aspirina mai speciala... ca cea amintita....
Avand in vedere pregatirea ta, sunt convinsa ca ai auzit multe opinii pro si contra, tocmai de aceea cel mai bine este sa faci asa cum spune constiinta ta de mamicuta, care face ce e mai bine pentru ingerasul ei.....
Opiniile doctorului T in aceasta problema, cum ti se par?
Marrinel eu sunt in ziua 19 

si am semne inca din ziua 14 ( cu ovulatia in ziua 12). Am o frumusete de bust (asa patesc toamna in fiecare an), dorm peste 10 ore pe zi (ca un prunc
), mananc tot ce prind.....
Lucky tu ai sarit pe fata pentru ca i-ai vrut binele, iar ea sigur a inteles asta...
cami30 spune:
Fetelor, imi tineti si mie pumnii vineri? Ca fac laparo sa-mi desfunde trompitele si mi-e asa de frica....
cami
M Oana spune:
Cami cu optimism inainte 

Dr T e cel mai bun in domeniu, trompele tale trebuie desfundate, desfundarea trompitelor aduce barza cat mai aproape de casa......
E grea asteptarea pana vineri, dar de vineri vei fi mai aproape de reusita!!!!
marrina spune:
cami30 Eu zic sa fii cat mai calma. Doar n-o sa faci tahicardie de atatea emotii... Eu o sa-ti tin pumnii si o sa ma rog ca sa fii bine.

MOana Si eu as manca multe dar mi-e ca n-o sa mai incap in rochia pe care mi-am luat-o pentru nunta singurului meu fratior. De dormit nu mai vorbim... Dar ma trezesc la 5.45 si ajung acasa pe la 21.00 cand sotiorul trebuie hranit, alintat...

cami30 spune:
Multumesc mult si trebuie sa felicit si eu pe shoricutza , sa-i urez sarcina usoara, sa-i tzin pumnii lui megbeng si tuturor fetelor de aici cu ajutorul carora m-am hotarat pt bb si care m-au ajutat sa ma informez atat de bine.
Am emotii mari de tot, si eu sper sa fie bine. Mi-a placut asa de mult sectia obstetrica, e asa misto acolo in Elias, zici ca esti in alta tzara, fata de spitalele jegoase de provincie pe care le-am vizitat pana acum. Nu mi-a venit sa cred okilor: plapumioare cu floricele, canapele de piele, totul in culori vesele, si mi-aduc aminte de cumnata mea care a nascut la craiova intr-un jeg absolut, scoasa din operatie pe o targa ruginita si acoperita cu o patura soioasa. Sper sa fie si personalul la fel de dragutz, mai ales ca e f posibil sa ma duc singurica si sunt asa o fricoasa...
cami
M Oana spune:
Din zvonurile pe care le-am prins io, Eliasul a fost inchis pe vara pentru renovare, deci occidentul e foarte aproape de zilele noastre....
Toata viata mi-am zis: eu nu voi naste, decat atunci cand spitalele imi vor oferi conditiile la care visez eu... Si uite asa soarta a asteptat dupa visele mele, acum sper sa mi se implineasca si visul cu nascutul.....
Sunt genul de femeie care afirma: vreau sa ma fac cat un munte (la 1,70 m, am 54 de kg, deci munte ar insemna vreo 75 de kg), vreau sa simt piciorusul copilului in burtica mea, vreau sa nasc, vreau sa ma doara..... Acum Dumnezeu alege el cat imi da, din toate visele mele.....