Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
shoricutza felicitari!!!
ma bucur pentru tine ... sa ai grija de tine acum. Sa ai parte de o sarcina usoara.
Alexia27 cum stai? Au venit uratii? Si eu mai sper inca.
diciu imi pare rau de tine ... nu prea stiu eu ce sa-ti zic ... asa ca ma abtin. te pup si sa va faceti bine.
Mishu
you. Aseara nu am putut intra ... din motive ... poate azi.
Va pupa pe toate Miro
ratusca1977 spune:
shoricutzaFELICITARI!!!!, sa ai grija de bebe....si de tine.
Albumul nostru
Mai am...
shoricutza spune:
Mishulina eu saptamana trecuta am visat ca am bb si la fel ca si tine m-am trezit tare amarata dimineata ... dar uite ca vine, asa ca poate e un semn, cine stie.
Oana nu-i nici-o poveste ... in iulie ne-am apucat de treaba si n-a iesit nimic. la fel si in august. in septembrie deja scazuse optimismul rau de tot, m-am gandit ca totusi am 34 de ani si ca poate n-o sa fie de loc usor .... am renuntat chiar sa mai fac teste de ovulatie ca sa nu ma mai deprim inutil. Cred ca de fapt m-am detasat (resemnat de fapt ca cel ce realizeaza ca trebuie sa lupte mult ca sa obtina ce vrea) un pic si uite rezultatul ... asta-i tot. Iar tu Oana, fata mea desteapta si frumoasa, sa stii ca aseara ti-am citit o gramada de postari care mi-au incantat sufletul. Iti admir f mult inteligenta, umorul, modul tau de a filosofa, atitudinea pe care o ai in fata vietii .... Chiar daca au trecut nu stiu cati ani, nu trebuie sa pierzi speranta .... pana la urma poate toate au o logica...
M Oana spune:
Shoricica i-ai citit tu aseara celui mic cuvintele mele de pe la alte capitole??? Sa-i spui samburelului, din partea mea, si ca tanti asta de 30 spre 31 de ani, il iubeste tare mult si ii harazeste o viata minunata, plina cu comori de har.....

Si apropos de rabdare, nu ma pot abtine sa nu filosofez putintel...
"Dumnezeu a facut intai ceata si norii, apoi ploaia. La urma a facut vremea frumoasa." (Constantin Noica)
"Cu picaturile care cad una cate una, putin cate putin, se umple un vas. Aceasta este legea oricarei acumulari...."
" Multi si-au marit nenorocirea din cauza ca n-au stiut sa o suporte."
" Cine suporta cu rabdare o nenorocire si-a usurat pe jumatate povara"
"Daca vrei sa invingi, invata sa rabzi!"
shoricutza spune:
ALEXIA ce faci? unde ai disparut? nu ai voie sa fii suparata! io sunt sigura ca ai facut testul prea devreme. mai bine mai faci unul si maine. nu are cum sa nu iasa, mi se pare imposibil. Hai ca o sa fie bine, sunt sigura!
megbeng spune:
SHORICUTZ, BRAVO, FATA CURAJOASA SI OPTIMISTA!!!!!! sa iti dea Dumnezeu tot bine sa ai o sarcina usoara si un bebic perfect..
mie imi pare rau ca o sa stric momentul, dar sarcina mea e cu probleme..cand o sa-mi revin psihic am sa va spun mai multe, deocamdata stiu ca in jurul sacului e un hematom care dezlipeste sacul...am inceput trat de sustinere a sarcinii, cu utrogestan..sunt , incerc, oricum, sa fiu f optimista, stiu ca nu e imposibil sa fie bine pana in final, dar ce e in sufletul meu nu va pot descrie...am sa mai trec pe aici, oricum, nu va parasesc..si sper sa fiu doar eu cu ne-noroc pe aici!!!
partea buna e ca hematomul a inceput sa se elimine, sanse sunt, nu zice nimeni ca nu, dar exact o sa stiu peste 7 zile cand repet eco si atunci vedem daca si-a revenit sacul sau daca tebe chiuretat:((
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
shoricutza spune:
I-am citit OANA si cred ca tare mult i-a placut ... Mi-ai facut asteptarea mai usoara si asta spune mult. N-am io talentul tau scriitoricesc (ar trebui sa-l valorifici cumva) dar de simtit, simt la fel ....
shoricutza spune:
Megbeng of, Doamne nu stiu ce sa zic ... medicul cat de optimist este? ma gandesc ca de acum poate exageram la cel mai mic pericol. Poate ca nu este chiar asa si amplifici tu ... hai ca nu poate fi nimica rau ... Ma rog ptr sufletelul tau mic sa fie bine si sanatos.
si curaj
M Oana spune:
Megbeng eu vorbeam despre samburelul care incepe lupta cu viata, iar tu povestesti cum samburelul tau deja a inceput la modul cel mai serios aceasta lupta. Eu tin pumnisorii stransi sa fie puternic si sa iasa invingator.... Daca ar stii ce lucruri superbe il asteapta, cu siguranta ar lupta cu toata puterea lui, atat el, cat si organismul tau, caci e in momentul in care mai mult organismul mamicii conteaza....
Ramai alaturi de noi, caci vrem sa te sustinem si la bine si in momentele de tensiune maxima, ca niste prietene....
Shoricica modul de a gandi e cel mai important..........
DANUTZAAAAA a aterizat de mult avionul in Romania.... Plange TOBOGANUUUUL dupa noiiiii.....
Amely spune:
Fetelor, n-am intrat de 2 zile si azi nu mai conteneam cu cititul...
Doamne, cate vesti, am stat cu sufletul la gura pentru tine, Alexia, pentru ca si eu am patit EXACT ca tine acum 2 luni cand mi-am facut false sperante de la 2 teste Femina si un test Barza, toate cu a 2-a linie ff pala... Speram ca la tine sa fie totusi cu noroc...
Shoricel mic, stiam eu ca n-o sa ne dezamagesti! FELICITARI scumpica, o sarcina usoara si bebe sanatos! ai grija de tine si de ghemotocul din burtica!
Megbeng, suntem langa tine si nu te lasam sa cazi, sunt sigura ca va fi bine, te rog eu mult, GANDESTE POZITIV!! e foarte important pentru tine si bebe! ia utrogestanul, stai in pat cateva zile cumintica si poate hematomul se va resorbi... Ma rog la Dumnezeu sa va fie bine!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi