Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62
Raspunsuri - Pagina 4
Mishulina spune:
Buna seara fetelor!
Acum am aparut si eu ...obosita....Noutati nu am decat ca mi s-a oprit ciclul sau sangerarea aia ce-o fi fost si nici parul nu imi mai pica asa rau....!
Alexia pui iti tin si eu pumnii din tot sufletul!!! Da Doamne sa fie BB ! Sa nu ne fierbi maine,da?
Ina
shoricutza spune:
Madana nu am facut pana acum ptr ca eram sigura ca nu e cazul. O sa fac unul maine dimineata (daca nu vin rusii intre timp) desi mai mult ca sigur ca-l fac degeaba ....
deea77 spune:
Eu bineinteles ca am scris la capitolul 61, desi 62 incepuse deja !
Alexia, inca o data iti doresc sa fie bebe! Iar daca il astepti optimista e si mai bine.
Diciu, fii linistita ca in final totul se rezolva!
E tirziu acum, si somn usor pentru toate fetele ! Sau ma rog, de la caz la caz
Alexia27 spune:
Fetelor, hai sa va zic una buna: mi-am facut acum un test de ...ovulatie!!! Si chiar a si iesit pozitiv!!! Adica se vad clar 2 linii paralele albastre, chiar daca linia de test e mai palida, dar oricum, tot se vede de 10000 mai bine decat Barza de dimineata!!!
shoricutza spune:
Alexia ce relevanta are un test de ovulatie in momentul asta? Iti tin pumnii maine dimineata si astept vesti bune musai. Hai ca mai este putin.
megbeng spune:
ALEXIA, FUGI SI PRESTEAZA IN CAZUL ASTA!!! nustiu ce sa zic, bine ca e macar un tst pozitiv!!!
hai, ca ai treaba noaptea asta!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
simonette spune:
Eu citeam doar!!! Da-mi voie sa te intreb... cum adica test de ovulatie? Poate ai vrut sa spui de sarcina!!! In cazul asta FELICITARI[red][/red!!! Sunt prima care te felicita? Vroiam sa-ti scriu oricum inainte de a vedea ultimul mesaj de la tine... Ma bucur mult pt. tine, ti-am urmarit asteptarea si am fost alaturi de tine! Eu sunt ziua 9 DPO, timpul trece f. greu... simt ca innebunesc..., am o sensibilitate a sfarcurilor, slabe dureri de mijloc si cam atat! La fel ca si tine, nu vreau sa ma imbat cu apa rece [am si eu vreo 2 ani jumate in spate], stiu ce cumplit este dupa aceea!!! Iti doresc sarcina usoara si bb voinic!!!
Te rog sa-mi spui totusi daca ai sfarcurile sensibile, usor dureroase???
simonette spune:
Am uitat sa scriu cui adresam ce am scris mai sua dar cred ca se intelege... ALEXIA!!!
mist spune:
Madana, multumesc pt vorbele bune, inseamna atat de mult! Din pacate, cred ca la mine nu se mai poate luna asta, dat fiind ca am vizitatori. Probabil mi-am facut eu prea multe sperante si liniutele acelea au fost doar linii de evaporare sau poate a fost ceva de genul chemical pregnancy, nu stiu ce sa spun. Ce ironie, vorbeam cu sotul ca ne-am ferit atata timp sa avem copii si acum, cand ni=i dorim asa de mult, se incapataneaza sa nu vina!
Alexia si Shoricutza, va tin si eu pumnii ca macar la voi sa fie cu ochisori! Curaj si scrieti-ne maine cum au iesit testele.
Avalon spune:
Alexia, hai sa-ti spun ceva: testul de ovulatie se pozitiveaza la hormonul LH, iar testul de sarcina la hormonul betaHCG. Vestea buna stii care e? Ca cei 2 hormoni seamana foarte mult unul cu altul, deci ai TOATE SANSELE sa fii insarcinata! Iar cel de ovulatie ti-a iesit mai evident pt ca este mai sensibil la cantitatea de hormon decat cel de sarcina. Bafta!!! Tin pumnii, dar eu iti spun de pe acum ca esti insarcinata!