Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Imi pare rau ca nu vii!!! Dar daca nu te simti bine...imi pare si mai rau!! Ai grija de tine si de bb si poate ne mai intalnim si altadata pana nastem!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor cu intalneala, faceti un compromis, intalniti-va mai devreme la McDo Romana voi cele care vreti si puteti acolo, si dupa caz, va mutati mai tarziu la KFC sau Pizza Hut tot in Romana. Incepeti cu un suc si o salata si apoi continuati cu o pizza sau pui KFc ( neaparat sa va ganditi si la mine daca alegeti puiul kfc dupa care sunt innebunita!!!!)
Deh, nu stiu daca e solutia cea mai buna, dar incerc si eu sa va ajut sa va decideti!
Si parca intalneala era pt maine joi sau nu am inteles eu bine? ( asta pt Felicia, care poate maine e mai in forma)
Pupici,

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

O casa dulce casa .Sint acasa .am vesti bune .Sint mai relaxata .
Deci : Clar am sindrom fosfolipidic .Am facut o gramada de analize la singe ,si le-am si repetat .Acest sindrom ma afecteaza si pe mine si pe bebe .Singele meu este mult mai gros decit normal.Eu risc comotie cerebrala sau infart la nastere sau in timpul lauziei .Bebe risca sa se opreasca in evolutie .Pina in prezent a fost afectata placenta ,sint depuneri mari de singe pe placenta .Cu toate astea a continuat sa lucreze si si-a facut destul de bine treaba .La eco de astazi nu au gasit modificari majore fata de acum 2 saptamini .Placenta mai tine inca o saptamina .Deci mergem mai departe .Saptamina urmatoare facem iar eco 3 d .A cita ????
In ceea ce ma priveste pe mine ,nu cred ca a apucat sa ma afecteze .Astazi am facut fundul de ochi,nu au descoperit nici un vas spart sau depuneri de singe .Apoi am facut ECH la inima si totul este bine .Motorul functioneaza normal .Deci riscuri pentru mine sint minime ,daca pina acum nu am fost afectata banuiesc ca nici de acum nu se mai poate intimpla nimic rau (fac deja tratament )
Ramine sa vedem cit mai poate sa tina placenta .Sigur saptamina asta ramin graviduta .Eu sper ca si saptamina viitoare sa primesc vesti bune la eco si sa reusesc sa ajung la 38 de sap.
BB-ul are 2300g .Nu-i mare dar conteaza ca in ultimile 2 saptamini a crescut totusi 300 de g .Poate o sa ajunga la nastere la 2800g .Sper.
Hai,recunoasteti ca sint super optimista ,astazi .
Visez sa ajung si la intilnire .

Mirela si Cosmin 3 ani
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Mirela,f bine ca esti optimista.Si ca sa fi si mai si am sa-ti spun ca si eu am nascut pe Daniel in sapt 34 si 4 zile,avea 2.300KG si nu am avut nici o problema cu el.Acum are 2 ani si 3 luni bine dezvoltat15kg,istet,mincacios ,nu a fost niciodata bolnav.Deci capul sus si bafta multa,un bebe sanatos si tie putere si rabdare.

Mergi la inceput

Mirela DoamneAjuta sa fie bine in continuare!! Sper din suflet sa poti veni la intalnire!! Imi pare bine ca esti optimista!! Optimismul si moralul ridicat ajuta f.mult in astfel de situatii! Chiar mai mult decat iti poti imagina!

Multa sanatate tie si lui bb si aveti grija de voi!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai, eu vad ca sunt in minoritate cu mc'd de la unirii... asta e, majoritatea vreti la pizza hut, eu ma retrag... chiar fara sa ma supar, e normal cand n-ai copil sa vrei altceva de la o intalnire. o sa vad maine daca am cum sa scap de andrei si sa vin la romana. daca nu, asta e... data viitoare.

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Fetelor ramane la Mc unirii sau in Romana???

Hai sa hotaram o data ca o lalaim....si nu e bine!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mirela, ma bucur de vestile bune, pastreaza-ti optimismul si calmul de care ai atata nevoie! Tu esti in sapt 35 parca? Deci, nu mai e mult! Ca o curiozitate, acest sindrom il aveai dintotdeauna si l-ai descoperit abia acuma?
Bafta multa si sa ne tii la curent!

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Lavi02, Noki si celelalte fete care vor la intalneala!!! Hai sa ne hotaram ca eu nu stiu daca maine imi pika net-ul!!!
Daca se intampla sa pice net-ul va mai adau adat nr meu de mobil: 0723/386.056 iar fix 323.89.79

Anuntati-ma pls!!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mirela, nu ai fost doar azi optimista. Ai fost tot timpul. In nici unul dintre mesajele tale nu am simtit ca-ti plingi de mila sau ca te panichezi. Si te admir foarte mult pentru asta. Esti o mamica foarte curajoasa si bataioasa.
Sint sigura ca totul o sa fie bine. Nu are ce sa se mai intimple rau acum.

Merci fetelor ca ma incurajati cu zodia.
Cristina
Felicia, ai dreptate ca ma prostesc si pun prea mult pret pe timpenia asta. Dar cui sa-i spun eu prostiile care-mi umbla prin cap daca nu voua?

bb_alinus, cum a estimat doctorul greutate copilului? Ti-a facut ecografie sau e el maiastru si deduce din pipait?

Numai bine tuturor.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput