Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Bic, e o gluma buna, m-ai facut sa rad! Bineinteles ca dr a vazut la eco, insa asa s-a exprimat el, greutatea este estimata la...( de fapt calculatorul i-a facut o medie a tot ceea ce a masurat pana atunci)
Azi am avut ultima eco morfo ( cea de al III lea trim), mi-a dat si o gramada de foto din care nu inteleg mai nimic ( ca e 2D).

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina bravo ptr. o Amalie dolofana si sanatoasa!
Nici mie nu mi-a dat de facut alte teste, doar ca de cite ori ma duc la control trebuie sa duc urina.
Cind am fost luni la el l-am intrebat daca pot sa sar o luna fara sa ma vada ( adica sa ma duc in noiembrie, cind voi fi in prenatal) fiindca nu as mai vrea sa tot plec de la servici ( unde cei de aici sint foarte draguti si amabili, tocmai de aceea nu vreau sa abuzez de bunatatea lor) si dr. mi-a spus “cum vrei, dar sa stii ca in perioada aceea se pot descoperi eventuale probleme…” asa ca imediat i-am spus “bine, voi veni peste doua saptamani, atunci ” fiindca acum asa ma vede, o data la doua saptamani, urmind ca din luna a opta sa ma vada saptaminal.
Cu mersul la buda in timpul noptii…pai aseara am batut recordul ; intre 10:30-11:30 pm de 5 ori!!!! dupa aceea, nu mai stiu ca eram prea somnoroasa sa numar…
Denisa mi-au placut mult pozele si tu tot “dama bine” ai ramas; se vede ca te-ai distrat, bronzat, odihnit si asta conteaza mult.
Mirela Anca sint de aceeasi parere cu Bic; esti o curajoasa, o optimista si finalul va fi cu happy-end, negresit!! Iti tinem pumnii!

,
Ina si bebelusha 30+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Ina869

Simina ai idee cum se numesc in lb. engleza, m-ar interesa sa mi le cumpar...nu de alta, dar eu nici macar nu stiu cum arata, daca ar fi sa le caut...

Ina

Ina, cu parere de rau, nu am nici cea mai vaga idee! Dar sper sa primesc din Ro prin noiembrie. Daca si pe la voi vine cineva din Ro, poate-ti aduce si tie.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Buna dimineata "grasune" frumoase!

Simina ai fost totala cu laptele condensat! Poate il putem folosi si la cafea!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Asta cu laptele condensat... de acolo... la cafea, eu zic sa-i intrebam pe sotii care ajuta la pregatirea sinilor sotiilor pt. alaptare, prin masaj si... suctiune!!! Crezi ca le-ar face placere?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina, multumesc de aprecieri, mi se pare ca m-am ingrasat cam mult, aproape 10kg plus, de fapt 9.5 si mai am inca.Tu cate kg ai luat?
MEdicu tot ieri mi-a zis ca e o explozie a burticii si a bebelinei acuam intre 5-7 luni si ca ar trebui sa mai stagnam apoi, eu stiu, oricum eu am palcenta jos si dc nu se ridica in urmatoarele 5 saptamini( o sa fac un ultrasound iarasi in jur de 28-30 weeks) sunt pasibila de C-section, ce sa mai zic, asta e, Emma sa fie sanataos asi normala, ieri cica era perfecta, sa le dam crezare, nu?
Numai bine la burtici!

Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa eu am luat in jur de 10,50-11kg. pina acum, dar in ultimul timp maninc cu o pofta de lup si cred ca pina voi naste voi mai pune citeva kg. bune, dar nici ca-mi pasa, atita timp cat bebelina si cu mine sintem bine, sanatoase.
Ai grija de tine, nu face efort, menajeaza-te.
Sarcina usoara si o Emma sanatoasa!

Ina

Mergi la inceput

Simina,multumesc.
M-am trezit cam tarziu...vine cineva din Romania, dar nu mai este timp de cautat ceaiuri. Eh, nu-i bai!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumesc fetelor, ca va ganditi la mine.
ma simt mai bine daca stau in pat.
Daca maine ma apuca iar durerile, vineri cred ca bag un medical.

Mirela Anca o sa ma rog pentru tine.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina tu te duci tot la 2 sapt la doctor? Si asta de la inceputul sarcinii?
Chiar ca ai batut recordul cu 5 ori intr-o ora! Eu una aproape nu mai pot iesi din casa, decat in locuri unde stiu ca am acces la toaleta, ca altfel...ce mai, sunt ca o baba!

Dordia, sa inteleg ca tu ai laptic nu gluma, daca zici ca uzi tricourile intr-o veselie. Asta ma cam pune pe ganduri, ca eu...nimik pana acuma, nici un strop, oare o fi normal?

Gata pe ziua de azi, ma duc sa ma intind in pat, ca pana imi gasesc o pozitie acceptabila iar se face dimineata! Noapte buna sau dupa amiaza placuta ( fetele de seara au fost destul de tacute, oare au mult de lucru la servici?)

Pupici,

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Mirela,iti tinem pumii!!! Totul va fi bine! Mii de pupici.
32 si o zi

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput