Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)
Raspunsuri - Pagina 12
Ina869 spune:
Anda
Denisa bine ai venit din concediu, sper ca te-ai relaxat si ai venit cu forte proaspete. Multumesc mult ptr. oferta,in ianuarie este tarzior ptr. mine, ar trebui sa incep sa beau de pe-acum, dar sint sigura ca aceste ceaiuri exista si pe aici.
Alexandrina succes la testare. Acelasi sentiment am si eu, o sa-mi fie dor de colegi, de activitate.
Coralia sa ai in continuare spor la conservarea legumelor!
Bic fennel chiar am in casa, dar daca nu am stiut cum arata…am baut de vreo citeva ori dar nu prea mi-a placut gustul; oricum, multumesc.
Lavi02 eu una nu ma abtin de la nimic, daca poftesc maninc..pai macar cind sintem gravi, ca pe urma nu mai avem nici o scuza…
Silviuta ta scoate niste perlute de-ti vine sa o maninci,nu alta!
Diana bine ai revenit!
Tania m-a amuzat patania ta, desi nu prea e’ de ras, vorba lui Lavi02…fiindca pe-acolo o sa ajungem si noi...sper insa ca timpul sa nu treaca atit de repede.
Xandra multumesc mult ptr. apreciere, ma simt foarte flatata.
Leea, Ripley, spor la renovare.
Joy, tu in ce stadiu mai esti cu casa?
Fetelor distractie placuta la intilneala si va rog sa faceti poze sa va vedem si noi.
Nu vom participa noi cu prezenta, dar cu gindul o sa fim la voi!
Pupici,
Ina si bebelusha 30+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
dienutagraviduta spune:
eu as prefera la pizza hut, in romana; ora nu ma deranjeaza, oricare ar fi ea; la unirii e problema cu parcarea; si la mc donalds, halim un hamburger si in 5 minute suntem gata ... nu e prea convenabil ...
daca tot vii cu metroul, de ce nu vii pana la romana, cristina, ca iti ia exact 5 minute in plus ?
dienuta graviduta si bebelushul luca
bb_alinus spune:
Buna burtici,
Hop si eu in schimbul de seara!
Am fost la doctor- ocazie sa ma mai plimb apoi prin oras, dupa cum spuneam - bebelina este bine, nici nu vreau sa zic mai multe, ca dr iarasi a dat-o pe "impecabil" iar la sfarsit mi-a zis ca o sa fie un bebe frumos. Are 2480g dupa estimarile lui, capul este in jos, corpul este pe partea dreapta a mea - de aia burtica mi-e mai deformata spre dreapta - iar piciorusele sunt de-a lungul burtii pana spre stanga - de aia loveste in halul asta cand ma asez pe stanga . In ritmul asta zice dr, daca duc sarcina pana in sapt 40, o sa aiba cam 3600-3800g. Deci dr meu e super optimist, ca de obicei, nu mi-a dat alte analize de facut decat tot ca de obicei urina - voi mai faceti si alte teste?
Ma asteptam sa ma cheme la urmatoarea consultatie ceva mai devreme de o luna, dar nimic, tot ca de obicei, deci o sa il mai vad abia pe 20 oct!Si cica eco nu mai e nevoie, deci urmatorul randevu' cu bebitza va fi...in realitate! Doamne ajuta!
Alina si Bebitza Amalia 33+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
felicia74 spune:
voi asa faceti la Carrefour? Bun, testez si eu metoda.
Bic cred ca pui prea mare pret pe zodii. Sotul meu este Leu si nu este deloc autoritar sau marcat de dorinta de a fi lider. Oricum, mesajul nu era sarcastic, mie chiar imi plac Scorpionii. Doar ca ajung cativa in familie.
Pe de alta parte, nu mai demult de acum o saptamana si eu am testat o afinata. Nu cred ca se va termina lumea din cauza asta. Simina, ce zici in calitate de medic, ne tragi de urechi rau?
Si acum, problema mea cea mare: cand merg, simt o durere ascutita la nivelul colului/uterului sau mai stiu eu ce. E ca si cand m-as fi chinuit sa fac spagatul
V-ati confruntat cu asa ceva?
Parca tu Tania_z
Cum o domolesc? Doctorita mi-a zis ca am voie un Algocalmin dar sa vedem daca trece.
In rest, toate bune, ceea ce va urez si voua.
felicia + Ilinca Teodora
felicia74 spune:
Alina si eu m-am mirat cand am vazut ca ma apropii de 8 luni si doctorita ma cheama tot la o luna la consultatie. Dar o prietena mi-a zis ca asa obisnuiesc unii doctori daca nu sunt probleme cu sarcina. Iar a mea e f.f. ocupata.
In schimb, trebuie sa aduc analiza sumarului de urina la f. consultatie.
Sarcina usoara!
felicia + Ilinca Teodora
Denisam spune:
Ina, cu placere, dar eu stiu de la mamici proaspete si de anul trecut ca ceaiurile alea le bei dupa ce vine bebelina pe lume, nu dinainte, o sa ma interesez si eu cand scap de problemele astea urgente, ca oricum treburi si mereu la noi de facut!
A fost fain in vacantza, dc vrei sa vezi doar cateva poze deocamdata , sunt sub denisa, la albumul dominican rep. 2005, mai am vreo 400 dar treb sa le selectez is nu am timp si sunt pe laptopul sotului!.
Pupicei acuma!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
felicia74 spune:
Nu pot ca ma simt rau, de abia am ajuns acasa, am o stare gen durere cap+durere pelvis+ rau caldura. Nu-mi doresc decat sa stau in pat, ceea ce o sa si fac.
Multumesc de invitatie, data viitoare vin sigur.
Distractie placuta!
felicia + Ilinca Teodora
bb_alinus spune:
Felicia, merci si tie sarcina usoara. Si asta e, daca nu e cazul sa ne vedem cu dr mai des, cu atat mai bine!
Referitor la durerea ta cand mergi, cred ca e normal, nu ai intrebat dr? Eu cand merg am tot timpul senzatia de mers la buda, si daca nu ma asez devine o durere atat de acuta ca am impresia ca fac pe mine. Uite, ca mi-am adus aminte ca asta vroiam sa il mai intreb pe dr si am uitat! Si inca ceva, eu de 2 nopti am ajuns sa ma duc la toaleta din ora in ora - fara nici o exagerare - si nu sunt o mare bautoare de lichide( ma chinui sa beau 1.5 l pe zi). La voi cum e?
Alina si Bebitza Amalia 33+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png