Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, daca vrei atat de tarziu, ajung si fara copil, ca are tati timp sa vina sa stea cu el. oricum la ora aia nu-l iau afara, se innopteaza prea repede si se lasa racoare...
si, daca e atat de tarziu, o tin pe unirii... ce ziceti de KFC?? e tot acces rapid...
sau vreti musai pizza???

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor!
Mersi de urari si La multi ani!!! sarbatoritelor.
Noi am sarbatorit fte calm, am fost undeva langa casa unde se mananca super, sotu' a beut o bere eu un suc, am papat un felul 2, o portie de papanashi pufosi prajiti de si acuma mi-e pofta de o portie, si am mers acasa la nani. Fara sex, ca din cauza durerilor de oase mi-e teama. Duminica trecuta am zis, mai dc tot ma doare asa tare osatura pelviana, hai sa vad cum e cu iubitul, ori nasc, ori ma doare mai tare, ori imi place si-mi trece. Asa ca nu am avut nici o problema, si mi-a trecut si durerea cateva ore :) Dar pt ca am dureri mai tot timpul si dr mi-a spus ca e mare bebelica si jos-jos cu capul, deci se grabeste sa iasa, mi-e teama sa mai fac ceva, desi sunt tentata. Culmea, acuma la final cand in trim II nu aveam chef deloc desi se spune ca atunci ai chef de sex. Noah, acuma fiecare organism si persoana reactioneaza diferit.
Oricum, de cate ori am facut dragoste in ultima vreme s-a apucat fata de dansat in burta de mama focului, pe mine ma pufnea rasul, marius se intreba dc ii place sau ii face rau, asa ca e mai mult comedie de dragoste decat act sexual :))
Cat despre baut, am mai tras cate o dusca din berea lui marius, la vreo 2 mese chiar am baut un pahar de bere dar in rest nimic si nici tentata nu am fost, am mai tras - recunosc - niste fumuri de tigara, insa in general pot spune ca am fost fte cuminte.
E drept, poftesc la un pahar cu un deget de metaxa in el, paharul fierbinte sa iasa aroma din coniac, sau un deget de jack cu gheata, dar doar ca idee, candva, acuma nu as putea bea nici obligata, pur si simplu alcoolul nu intra in meniul meu de mamica in devenire sau mamica care alapteaza. Apoi mai vedem noi.
Si pe mine m-a pus pe masa la ultimele 2 controale din cauza durerilor, si m-a deranjat recele instrumentelor, dar mi-a spus in ce pozitie sa stau ca sa nu ma deranjeze ca durere pana s-a uitat. A fost ok, si drii stiu cum sa se poarte cu o gravidutza in luna mare.
Leea, bafta cu renovatul, eu mai am cam 2 sapt, acuma e cel mai mare dezastru in hol, baie si bucatarie, insa dormitorul si livingul sunt zugravite si raschetate, azi le lacuieste prima mana, si maine le termina, arata asa de frumos ca imi creste inima in piept. Insa tot in mizerie vom sta, sa nu caram in camerele "noi" moloz si etc. Asa ca: Curaj!
Va invidiez cu intalnirea, asta e, daca sunteti multe va puteti strange.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

ripley, hai ca ai fost tare cu comedia... daca bebe incepe sa miste tati se streseaza... cica se simte "privit" si nu-i place...

lavi, de acord cu propunerea.

eu merge la drambarean. care, apropo, tot asa, nu-si da nr de tf... na, cin' se-aseamana se-aduna . cat despre cele doua fronturi... le alternez... nu le "sustin" simultan ca nu prea pot. dar is patita, si n-as vrea sa nasc iar cu cine se nimereste prin spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Eu una nu cred ca pot ajunge la unirii, ca nu am cum, Vic lucreaza mult mai tarziu, asa ca nu are cine sa stea cu Eva, pt mine erau avantajoase locurile propuse mai devreme, asta e.
Sunt lucruri extrem de delicate si nu am cum tocmai la unirii, iar cit priveste KFC, eu am facut indigestie de la puiul lor, asta la romana, dar mi-a ramas un gust amar.

Mergi la inceput

stie cineva ceva de mirela???? oare a nascut azi????
daca nu, poate vrea si ea sa vina maine!!!

PS> mai bine discutia cu intalnirea o mutam pe YM... asa macar apucam sa vorbim pe indelete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor dar cuminti mai sunteti!!!

Eu recunosc ca m-am destrabalat mai mult de cand sunt gravida decat inainte!!! La mare cand am fost am baut zilnic bere iar acum cand am fost la BV am baut un Martini si un pic de vin! Sora-mea care are 2 copii sanatosi si frumosi(fetita 11 ani si baietel 3 ani)m-a sfatuit ca nu are nimic daca bei un pic! Alcoolul dauneaza in catitati mari si dese! Asa ca mai calc si eu stramb din cand in cand si mai beau cate o bere si uneori poate un garone sau martini!! Mai beau pepsi ca mor de pofta desi ma feresc cat pot!!

Despre bere cum ca stimuleaza lactatia am auzit si eu si chiar sora-mea bea cate o bere fara alcool cand alapta si a avut lapte destul de mult! Asta nu inseamna ca a avut lapte din cauza berii!!Oricum daca imi e pofta imi iau fara alcool dar daca nu...nu!Eu am o mare problema in prezent! Nu pot sta fara sutien si tampoane pt sani ni o jumatate de ora ca ma fac de comanda!Noaptea cand dorm, tricoul se pateaza in asa hal incat dimineata nu tb sa ma vada nimeni ca imi e rusine!!!Sper sa fie un semn bun si sa am lapte bun si consistent si dupa nastere!!!

Hai ca m-am intins ca o placinta!Abia astept sa va cunosc maine!
Diana 33 fix

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca Cristina zice ca tati e disponibil mai tarziu facem asa:

Propunere de intalnire:
Alegeti intre :
1. McDonald's Unirii ora 17.30
2. Pizza Hut Romana ora 18.30 sau 19

Mie mi-e indiferent, parca as prefera pizza pentru ca ieri am fost la Mac. Daca votati Pizza Hut, ziceti si ora.

Lavi eu vreau sa vii! Vreau sa vina toata lumea care vrea si care in principiu poate. De-asta hai sa stabilim un loc sa convina la toata lumea.

Cristina, pt tine e OK Pizza Hut la ora 18.30 sau 19?

Eu n-am YM si nici nu mi-l doresc.

Please, bucurestencelor, votati! Daca veniti, of course.

Lavi02, si plec

Mergi la inceput

lavi02, votez 1. dar lavi, daca tu poti numai la cismigiu, pt mine merge si acolo.... numai sa-mi zica cineva, troleul 70... ajungea...numai ca in ultimul timp sunt o multime deviate... mai ajunge pe la cismigiu!?

PPS>> tot nu vreti sa vb pe YM?? garantat ne-am intelege mai bine decat pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Eu una am ramas la fel de tahicardica si hipertensiva ca luna trecuta, deci undeva relativ aproape pt mine,pt ca obosesc si mi se face rau, daca ramine cismigiu as putea veni, la fel si Pizza Hot.Nu este o chestiune de pretentie ci una de siguranta !La fel ca si cu ora!orice ora e cool!
Da troleul 7o ajunge le Cismigiu.
Eu una am fost o adevarata bautoare de bere, nu stiu de ce dar in aceasta sarcina , mi se intoarce stomacul pe dos daca o vad, cu toate ca atunci cind o aveam pe Evusorul in burtik, beam un pahar din cind in cind.Deh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor mie imi e indiferent locul unde ne intalnim dar...totusi 18:30 nu e prea tarziu? Parca as prefera ora 17:30 dar daca nu se poatepoate ne intalnim la 17:30 iar cine poate veni mai tz ne gaseste acolo ca doar nu stam 5 min si plecam!!! Ideea e ca daca ne intalnim la 18:30 spre 19 nu avem asa mult timp la dispozitie ca doar nu ne tin aia pana la miezul noptii acolo!!!

Dar repet mie imi convine oricum!!! Cum hotarati e ok pt mine!!!

Eu votez pt ambele locuri la 17.30 sau la 18.30 daca nu se poate altfel!!

Va pup si abia astept!!!
Diana 33 fix

Diana

Mergi la inceput