Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, l-am probat si pe-ala. ai dreptate. acolo si andrei se poate da pe topogan(la unirii nici el nu poate)... numai ca nu ma tine pe mine mijlocul sa adun bilele de prin restaurant... pt ca le arunca din cutie si joaca fotbal cu ele printre mese. daca cumva intre timp l-au inchis, bun si acolo!

uitam...la unirii ce-mi place e ca sunt masutele alea puse in interior, chiar langa locul de joaca, si e izolat de restaurant. n-are cum sa fuga in caz ca nu sunt eu destul de rapida s-o zbughesc de pe scaun.
si n-o sa se ia nimeni de niste burtici ca stau la locul de joaca...
tot ce ar putea interveni, si ar fi cu adevarat nasol, e sa nu-si faca ziua vreun copil... ca atunci nu mai avem voie acolo. e valabil si pt cismigiu si pt oricare Mc'D.

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

eu nu mai incerc, mi-e un piculet frica si n-as vrea sa imi creez probleme, asa ca am sa imi fac si mie si lui Victor un cadou de craciun, pina atunci ne exprimam dragostea prin alte modalitatii.
Mie una mi-ar fi mai convenabil MC de la cismigiu, Eva e la stadiu in care sta linistita pina la 20 de minute si apoi tre sa ma tin dupa ea, si nu este tocmai usor.
Lavi, ai fost la , ce a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu Lavi, abia la 18.30 am programarea, ma intalnesc acolo si cu Corap care are la 19.

Atunci Lavi si Cristina si celelalte bucurestence hotarati voi locul, dar ar fi bine sa-l hotaram in seara asta. Eu cu Silvia ma descurc si colo si colo, dar nu-mi place ca la Unirii e un pic frustrant pt ea. Uneori ii roaga pe copiii mai mari sa o ajute, dar nici ei nu vor totdeauna...

Atat la McD Cismigiu cat si la Unirii, daca e ziua unui copil e inchisa doar salita unde se tine ziua, la locul de joaca au voie TOTI copiii. Mai ales ca la Unirii locul de joaca are intrare si din salita unde se tin zilele si din cealalta salita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Foarte rau imi pare ca timpul nu imi permite sa ma mai lafai pe DC.Am atita treaba de nu imi vad capul.Sau ma rog,ma simt eu coplesita.
Sarbatoritelor, La multi ani si toata fericirea din lume!
Am gasit in sfirsit, niste muncitori mai ieftini pentru apartament.Mi-l fac cu 15 mil.Si partea de zigravit si instalatia de incalzire.Numa ca vreo 10 mil m-au costat materialele de constructie si vreo 5 teava si fitingurile pt calorifere.Deja se lucreaza.Doar ca atunci cind ajung sa intru incasa imi vine sa ma intorc de la usa si sa plec pe pustiu.
Am inceput ieri un curs *Scoala mamei*.E interesant si doctorita e tare draguta.Am vazut si niste casete cu nasteri filmate pe la francezi.Nu stiu cum se face ca nasterile normale se desfasoara acolo atiti de simplu si de putin singeroase...de numa.Ori or fi fost selectate.Nu stiu.Dar pare floare la ureche.Nici vorba de urgia din pozele Andrei (parca).
Apropo de zodia copilului.De as naste normal feciorul mi-ar fi capricorn,dar cezariana fiind voi avea un sagetator.Tocmai ce nu mi-am dorit.TOTI barbatii sagetatori pe care i-am intilnit (sper sa nu ofensez pe cineva)sint nebuni.Adica bolnavi cu mintiuca.Cu tentative de suicid,afemeiati,amenintatori,cu tulburari de personalitate,cu modificari bruste de atitudine ..etc.
Chiar asa,zodia copiilor nascuti la 7 luni nu ar trebui sa fie cea in care erau programati sa se nasca?
Va pup deocamdata.Cind mai pot va mai dau vesti.
27+

leea

Mergi la inceput

lavi02, te contrazic, pe noi ne-au dat in primavara afara pt o aniversare, la unirii... adica ne-au anuntat ca in 15 min sa parasim locul de joaca, pt ca au o aniversare...

eu votez pt unirii. dar acceptam si cismigiul daca sunt pareri ca e mai bine acolo.

Mergi la inceput

Cristina noi am nimerit asta vara la McD Unirii, era ziua unui copil intr-o salita si noi stateam bine-mersi cu alti copii in cealalta salita. Iar hipertoboganul ala comunica cu ambele salite ... Ieri am fost la ziua unei fetite la McD Cismigiu si erau si alti copii la tobogan. Probabil depinde si de personalul pe care il prinzi, naiba stie.

Tot Cristina, m-ai bagat rau in sperieti cu dotorul ala Mitran, pai eu ce fac daca e de garda cand ma duc eu sa nasc?! Ca sunt foarte sensibiloasa la actiuni cu valvele si la Giulesti au niste valve.... marime XXL si daca le mai si manevreaza cu violenta.... Dr meu are super rabdare, glumeste, ma asteapta sa ma relaxez, etc, etc. Data trecuta cand am nascut la internare am prins o rezidenta pasnica si care mi-a facut doar tuseu vaginal (cu mana, nu cu valvele) si a fost OK.

Mie cu mana mi se pare muuuuult mai suportabil decat cu feroteniile, iar speculul e mai 'pasnic' decat valvele. Voi aveti preferinte d'astea in acest sinistru domeniu? Sau sunt singura ciudata?!

Ce pot sa fac e sa ma rog sa nu fie el si daca e sa incerc sa ma fofilez. Semnalmente, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor, si pentru mine e mai bine la unirii dar daca pt. voi e mai bine la Cismigiu e ok si acolo!!! Deci ramane la Unirii sau Cismigiu?

Diana 33 fix

Diana

Mergi la inceput

Baaai, mi-a venit alta idee: facem intalnirea tatilor in parc, la tobogane, in aer liber, oxigen, chestii, si noi mergem ca duamnele la Pizza hut! Serios acuma, sotul tau Cristina nu e liber macar pe la ora 19 de exemplu?

Mergi la inceput

hai ma lavi, pai tocmai tu te sperii atat de usor?? acum nu stiu ce sa zic, daca ai putea sa-l refuzi... daca vb cu dr tau la tf si zice ca vine el, poti f frumos sa-ti faci actele de internare si sa-i spui ca preferi sa-ti astepti dr. si na, daca tot face pe nebunul, poti sa-i dai citat din povestirile mele, ca preferi sa nu te atinga... din ce stiu eu, e sub protectia lu' puia, deci nu ai de-a face cu el... dr tau e un dragut, l-am zarit eu pe-acolo...
na, ca mie imi place sa suflu si in iaurt. mi-am schimbat eu dr, dar pt analize tot la giulesti merg, la fostul dr. poate nu-i frumos, da' nu i-am zis ca nici prin cap nu-mi trece sa nasc cu el, adica sa-mi mai traga o teapa ca data trecuta si sa nu vina. dar... cum actualul se tot plimba pe la congrese, si nu lasa nr de rezerva in caz ca nasti, il mai vizitez si pe cel vechi. macar fac analizele in spital, nu prin oras... si in vara, cand si-a luat concediu, a zis ca pt urgente, daca nu e el, sa intrebam de dr tau.... macar alternativa era buna. bine ca nu a zis sa intrebam de mitran... ca muream de ras acolo!!!

cu valvele... nu stiu ce sa zic, cred ca alea XXL sunt numai la internare... la colposcopie nu-mi amintesc sa fi avut probleme. de fapt si dr e dragut, nu bruscheaza, nu face nimic de genul asta... nu m-a durut niciodata. decat ca as prefera sa fie totusi calde, nu reci. cand le simt asa reci ma apuca frisoanele...

PS: UNIRII. (am metrou direct)

Mergi la inceput

Cine-i fostul tau dr, nu Moisa? Ca dr meu ne lasa in grija lui Moisa cand pleaca el in iulie, in concediu. La el e clar, ca pleaca toata luna iulie, cap-coada si in rest cam sta pe acasa. Nici nu-si ia gravide care nasc in iulie... deci e organizat! Partea lui proasta e ca nu-si da nr de mobil, cand te internezi il suna de la spital daca e cazul. Daca e o ora la care dr meu e in spital (sau daca e de garda) le zic la alea ca il astept pe el (asa l-am fentat pe dr Pana cand eram in travaliu, de i-a zis lui Ion: vezi ca te asteapta o gravida mai nu-stiu-cum in sala de nasteri. Ion cand a venit la sala a zis: pai puteam sa pun pariu ca esti tu!)

Eu zic ca e o decizie inteleapta ce faci tu, ca mergi pe 2 fronturi, ca nu se stie niciodata. Daca dr tau de la Giulesti e Puia, am auzit ca mai nou nu prea mai face decat cezariene (ca a imbatranit), s-a facut mai comod, ce n-are chef paseaza lui Cristescu, etc. Dar la viata lui a fost (si este) un dr ff bun si chiar maestru in obstetrica; Numai ca mai nou a luat-o mai moale.

Deci bucurestencelor, ramane McDonalds Unirii, joi ora 17.30?

Cine nu e de acord sa spuna acum sau sa taca....

Lavi02

Mergi la inceput