FIV 43

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

galinarodica bine ai venit in primul rand. Eu stiu ca la Timisoara la clinica de stat ar fi niste preturi mai umane dar nu stiu mai multe. Preturi maimici sunt si la Giulesti eu vorbesc fata de Medsana unde stiu ptr ca am facut anul trecut FIV si la mine a reusit din fericire. Poate iti mai dau fetele preturi de la Sabyc si Mednewlife.
Bafta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare fetele dragi,
eu am fost ieri la eco dupa care am plecat acasa cu sotul la Cluj.Acum sunt la mine in patut si sunt cam racita putin,dar sper sa-mi treaca cat mai repede.Hai sa va zic ce a zis dr.La eco a zis ca totul e bine.Vineri fac Estradiolul si miercuri pe 12 oct. incep Menogonul,iar pe 17 oct. ma vede iar la eco.Mi-a zis ca incepem cu 3 injectii pe zi.Oare nu e prea putin,dar cred ca stie ea ce face.
Zuzi sarcina usoara si mult noroc.
Inas eu te sfatuiesc sa ia mai bine naturiste,desi tot la FIV+ICSI veti ajunge .Dar mai sunt si minuni.Sotul meu la prima spremograma a avut 17 milioane si dupa tratamentul cu undestor 1 milion si de abia dupa alte tratamente naturiste a ajuns la 15 milioane ultima spermograma,dupa un tratament cu Tonic Masculin de la Dacia Plant.Se gasesete la Plafar.Multa bafta si sa va ajute Domnul sa nu ajungeti la FIV.
Galinarodica bine ai venit printre noi si bafta multa in atingerea obiectivului tau.Eu stiu de la Crinuta ca la Cluj e mai ieftin FIV-ul,dar nu stiu daca au banca de sperma.Ea iti va spune mai multe si pretul exact si unde sa suni,daca vrei.
Lachi eu faceam baie si nu am auzit telefonul si nici nu a aparut nimic la apeluri pierdute.Am crezut ca esti fff. ocupata la lucru si ca nu poti ajunge.Oricum ne vedem noi pe perioada Menogonului ca 15 zile nu ma misc din BuC. si nici dupa ca vine greul punctia si ET.Ieri am facut eco in cladirea in care se face FIV.Iti dai seama cum m-am simtit.Te pupic si mai vorbim.
Moni .
Crinuta draguta tu cum te mai simti?Ti-a venit CM?Pe mine ma cam doare burtica si cred ca e pe vine,desi pe vineri ar trebui sa vina.Daca vii veneri la eco poate ne vedem ca sunt la Cluj.Te pupic dulce .
Multa bafta tuturor si multumim mult celor ce ne sustin zi de zi ,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna fetelor
N-am mai scris de mult dar am citit tot ce s-a scris.
Crinuta si ceci bafta la fiv si sa fie cu
Monica am o intrebare pt tine tu la cate sapt l-ai nascut pe Mihnea?
Am o colega la serviciu care in sapt 27 si zice ca ea misai tb sa nasca in sapt 36. Ne_am cam contrazis desi eu nu prea sunt in tema poate ma ajuti tu?
Lachi esti o fata de fata (am mai citit pe la aspirante si ai fost super tare cu multe chestii) sa fii sanatoasa.
Va pup pe toate si va doresc copii frumosi si sanatosi
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

zuzi sarcina usoara si sanatos.
Galinarodica bine ai venit! La Giulesti anul trecut preturile erau FIV 1600, ICSI 500, iar suma care variaza este cea de tratament care poate fi intre 300 si 1 000 euroi. Te mai costa si donatorul??Te poti interesa la 021.316.12.77 (Giulesti FIV)
Parerea mea este sa nu te apuci pana nu ai banii. Si e bine sa iei in calcul cam 3000.Eu spun din experienta ca la primul fiv ni s-a spus un pret si datorita tratamentului ne-a costat mult mai mult si a fost greu pt ca incepusem si apoi imprumuta bani umbla ca tb dus la bun sfarsit .Iar dupa aceasta experienta la Timisoara neplacuta ne-am reabilitat destul de greu (cativa ani). Macar anul trecut am fost pregatiti cu banii si din acest punct de vedere a fost OK, Insa rezultatul a fost acelasi...Oricum sper ca urmatoarea incercare sa fie una de succes pt ca cifra 3 e de bine.
Scuze am scris cam mult.
cristinici

Mergi la inceput

Cristinici multumesc mult pt. urari si sa dea Domnul ca la tine intr-adevar cifra 3 sa fie magica si sa-ti aduca mult dorit.Poate ies chiar 3 de data asta,daca tot e sa fie cu 3.Te pupic si multa bafta,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele,
Io tocmai azi cand sunt singura si ziceam ca-mi "fac de cap" am o gramada de treaba la birou...am ajuns in sfarsit sa vaccinez si patrupedul cu o intarziere de 2 luni, tot azi, si nu-mi vad capul de treaba.
Cristinici, nu stiu ce ai citit dar

Ceci nu e nici o problema, las' ca o sa avem destul timp sa ne vedem atunci cand "s-o ingrosa gluma" cand vei avea mai mult nevoie de suport moral. Fa-te bine ca acum nu-i momentul sa racesti.

Crinuta si Ceci va tot aud vorbind de CM, de menstruatie...dupa diphereline calculele referitoare la CM nu mai sunt valabile, pentru ca dipherelinul induce menopauza, punand ovarele in repaus. Daca chiar mai apare vreo sangerare, aia cu siguranta nu poate fi socotita ca si o menstruatie. Cel putin eu asa am inteles...
Crinuta tu cand incepi stimularea?
Va tin pumnii tuturor celor care sunteti in tratament sa aveti un final fericit!

Mergi la inceput

Lachi ai dreptate acum chiar nu-i momentul de raceli,dar eu ieri am facut baita si am plecat la drum,si aveam calduri vezi Doamne si am dat drumul la clima pe 19 grade si am pus-o.Acum stranut ca dracu si imi curge nasul ca robinetul.Iau coldrex fierbinte si ceaiuri si stau la patut sa ma fac bine repede pana vin la Buc. sa fiu ca noua.In legatura cu CM mie Denisa -mica mi-a zis ca o sa imi vina cu mici modificari de la Diphereline,adica mai mult sau mai putin cantitativ.Tu nu iti mai aduci aminte,in zilele cu sangerarea ce data era;daca coincidea cumva cu ziua in care trebuia sa apara CM.Eu habar n-am care-i adevarul pana la urma;Poate ne mai ajuta si celelalte fete care au mai facut FIV,cu ceva lamuriri.
Lachi nu stiu ce sa zic,dar perioada de dupa ET,mi se pare cea mai naspa dintre toate,ca stai nu faci nimic,ci doar te gandesti E SAU NU E.Atunci cred ca o persoana are nevoie de ffff. mult suport si mai ales dupa daca rezultatul nu e cel asteptat.
Cat va trebui sa astept pana la BHCG?14 zile?Te cheama ei cand e momentul?Si daca iti vine intre timp nemernicul de CM mai faci BHCG?
Te pupic dulce si mai vorbim,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Va multumesc tuturoe pentru sfaturi si incurajari. Astia sunt complet idioti; la cat deficit de populatie avem si la cate asigurari medicale platim sr trebuie sa fie gratis asa cum e in Anglia, in Israel, in Norvegia si mai stiu eu pe unde. Cu tratamentul nu e bai caci am un bun prieten in Israel si am vorbit aseara si mi-a spus ca-mi trimite el medicamentele asa ca macar din partea asta nu ar mai fi problema.
Nu prea am inteles cum e cu donatorul. Trebuie sa-l gasesc si sa-l si platesc?
Scuze daca am spus prostii, dar zau nu stiu cum devine treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Cristinici multumesc pentru urari.
Cecilia a venit CM sau ce o mai fi. Acum m-am mai linistit. La mine e in cantitate mai mica parca. Eu eram stresata ca nu venea pentru ca am citit ca Dipherelin inhiba si corpul luteal (nu numai hipofiza) si atunci scade secretia de progesteron si trebuia sa am o sangerare, asa m-am gandit eu. Cred ca e asa cum zice Lachi, nu e chiar menstruatie. Daca nu uit il intreb pe dr. vineri, chiar ca sunt curioasa (era bine sa-l intreb inainte). Cecilia ma gandeam ce mai faci ca ieri nu ai mai dat nici un semn. Ma bucur ca esti bine.
Lachi vineri merg la eco. Si daca totul este bine incep cu Gonal F (trebuie sa duc cu mine niste fiole). Sper sa fie totul bine.
Galinarodica la Cluj, unde fac eu FIV se congeleaza sperma (am vazut preturile afisate), dar nu stiu daca au sau nu banca. FIV costa 600 euro si ICSI costa 750 euro. Se plateste sub forma de donatie (nu stiu ce inseamna asta, desi tot ce am facut pana acum asa am platit). Te mai costa in plus tratamentul. Pretul acestuia depinde cu ce medicamente faci (Menogon, Gonal F sau Puregon - poti sa le procuri de unde vrei). Daca vrei am sa caut si iti scriu ce nr. de telefon am de la Centrul FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, stie careva sa-mi spuna care sunt parametrii exacti de unde incepe astenozoospermia (in cifre)?

Mergi la inceput