FIV 43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Inas bine ai venit printre noi ,dar iti uram sa stai cat mai putin ,ca sa fugi la Mamici de 2006.Si eu am 29 de ani si incerc mai de multisor si cum sotul e tot ``oligo de sperma``,acum facem FIV unde a facut si Moni la Medsana,la Buc.Te pupic si multa bafta,

cecilia

Mergi la inceput

Zuzitu ce mai faci?Cum te mai simti?Multa sanatate iti doresc.Pupici.

cecilia

Mergi la inceput

Lachi pe tine draguto am vrut sa te sun,dar la ora asta mi-a fost cam rusinica.Tu ce crezi,pot face estradiolul la Cluj,si sa-i zic la dr. valoarea la telefon sau fax si ea sa-mi comunice in functie de asta cand incep Menogonul.Ca asa mi-a zis ca dupa estradiol imi zice exact cand incep Menogonul.Sper sa se poata ca de nu innebunesc aici la Buc. pana la Menogon.
Ne vedem maine la Medsana la 13,30.Sper sa nu tesuperi ca aduc si sotul ca e musai.Ne-au sunat sa platim 36 bulioane maine si sa semnam AMANDOI CONTRACTUL FANTOMA,stii tu.Te pupic dulce ,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Dragelor,
curaj si cu gindul la reusita!

Stiti cum se gindesc elevii sa treaca bacul si admiterea si trec toate greutatile si stresurile. Cind colo ce patesc vine facultatea cu greutatile ei si apoi viata!

Cam asa si cu FIV sa treaca sa fie bine si apoi vine stresul sa nu faci ceva gresit. Cind te doare ceva vine alt fel de panica si interpretari. Plus pe bune fetelor cred ca hormonii innebunesc femeile asa ca vai de bietii soti. Asta e, Ceci, cind iti vine sa rizi cind sa plingi si te rogi sa treaca cu bine trimestrul intii.

Fetele care fac FIV sunati-va doctorii daca aveti vreo problema cit de mica sau vreo nelamurire. In primul rind asta este meseria care si-au ales-o. In al doilea rin d platiti din greu pentru asta. Daca nu sint foarte amabili ginditi-va ca sinteti voi la servici si trebuie sa faceti vreo treaba cind n-aveti chef. Daca e musai facem treaba chiar daca nu cu placere. Plus si ei sunt oameni si noi punem intrebari probabil de multe ori puerile.

Pe mine daca ma repedea doctorul ma gindeam ca si eu am facut poate la fel cind a venit vreun student (sint profa) sa ma intrebe ceva evident. I-am raspuns, dar poate, pe un ton mai neplacut pentru el. Asa ca voi insistati si veti primi raspunsul dorit.

Ceci draga observi si ca sunt foarte matinala. In perioada asta la 9 pm cad rapusa si ma trezesc la 5 am.

Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Zuzi eu sunt multmai matinala ca Mihnea are mancarici in fundulet si chef de joaca de pe la 4, dar nuam timp sa scriu.
Cam asa e fetelor cum va zicea si Zuzi acum sunt niste probleme dupa urmeaza FIV-ul si sa nu faci ceva aiurea apoi 9 luni in care stai cu sufletul la gura si ai tot felul de temeri si apoi cand te vezi cu el inbrate ca nu i-a bine in greutate ca nu mananca ca nu face kk etc. Va doresc din suflet sa treceti prin toate etapele astea chiar daca sunt grele dar sunt frumoase mai ales ultima.
Acum fara gluma hormonii o iau la fuga asa ca sunt f normale starile voastre. Puteti trece f usor de la o stare la alta(de la ras la plans sau manie). Trebuie sa le expplicat sotilor vostri si sa fie alaturi de voi ptr ca veti avea nevoie de toto sprijinul lor in perioada asta cand veti fi tare ciufutele. Le-am spus si celor de la Medsana ca aici un un punct lipsa - lipsa unui psiholog care sa stea de vorba cu femeile care fac fIV si chiar cu cuplul. Ei lasa totul in seama medicului care face operatiunea el este si psiholog si ginecolog.Hai curaj frumoaselor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Zuzi, Monica Elena multumim mult de incurajari. E asa cum ziceti voi, cel putin la mine - trec de la o stare la alta. Tot incerc sa ma controlez, dar cateodata....
Zuzi sarcina usoara!
Monica Elena sa-ti traiasca baietelul.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Fetelor,dragelor,stie careva cat costa Fiv-ul normal(fara Icsi) la clinica privata a Prof. Munteanu din Timisoara.
Va multumesc anticipat de raspuns si mmmmulta bafta tuturor fetelor aflate in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Avand in vedere ca ICSI a costat 2800 Euro. Probabil scazi vreo 200-300 euro si obtii rezultatul final. E o presupunere.
Oricum poti suna la clinica si sa intrebi acolo.
Gasesti pe site numarul de telefon
http://fiv-munteanu.ro/contact.php?confirm=1
Nu le trimite mesaj pe Internet ca nu-ti raspunde nimeni. Suna direct.

BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inas spune:

Ceciserban, merci pentru pentru urari si iti doresc din suflet sa fi o graviduta dupa acest FIV ,as vrea sa te intreb daca sotul a luat vreun tratament si daca a avut rezultate. Noua ne-a dat un tratament(undestor si livercyn )dar ne-a spus sa nu ne asteptam la vreo schimbare si ca singura sansa de a avea un bebe este FIV ICSI.

va pup pe toate si tratamente suportabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Dragele mele,
si eu sunt jurnalista si lucrez la o revista de sanatate. Nu toti cei din breasla asta vaneaza subiecte de senzatie. Uneori e bine sa spui povestile chiar triste ale unor oameni ca ceilalti sa invete din ele, sa nu faca aceleasi greseli sau sa poata sa stie ce anume sa faca in anume situatie.
Si eu am conturi pe mai multe site-uri de acest gen fiindca imi doresc un bebe, sunt singura si incerc sa adopt unul. Am toate actele in regula dar nu gasesc bebele. Legea cea noua e mai stupida si mai in defavoarea copiilor, decat cele de pana acum. Am zis sa incerc si FIV in disperare de cauza...eu am deja 43 de ani si mai sunt si singura. pe unde mai stiam eu ca se fac FIV-uri e cam scum sare de 2-3 mii de euro pe care deocamdata nu-i am si de timpul nu curge in favoarea mea. Aveti ideee pe unde se poate face in siguranta si cu niste costuri mai umane? Si evident daca au ei banca de donatori anonimi sau tre sa vin eu cu "materia" la pachet si mai ales daca a intrat in vigoare stupizenia aia de lege conform careaia nu poti face FIV daca nu esti casatorita sau daca nu ai macar declaratie de concubinaj...ca nici de asta nu am. Astept cu nerabdare un sfat, o sugestie de la voi ca zau nu mai stiu ce sa fac

Mergi la inceput