FIV 43

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inas spune:

Buna fetelor !Ma numesc Andreea ,am 30 de ani sunt casatorita si de 1 an de zile incercam sa avem un bebe fara rezultat,sotul are oligoastenoteratospermie descoperita acum o luna.Incercam sa fim optimisti dar este tare greu.As vrea sa aflu cam cat costa FIV ICSI cu tot cu medicatia pregatitoare deoarece prin Ianuarie speram sa incepem si noi tratamentul .va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pai la Medsana unde am facut eu anul trecut FIV costa 1900 euro, ICSI 500 euro, deci FIV + ICSI costa 2400 euro plus analizele cam 20 mil si medicamentatia daca faci stimulare cu menogon 500 euro.
Bafta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Fete dragi!
este normal sa fiti stresate (vorbeste experienta din mine). Si eu eram mega-stresata. Eu ca sa ma descarc mai trageam cite o portie de plins si api la lupta.
Hiperstimulare am facut o data, a doua oara nu. E adevarat ca a doua oara mi se faceau analize hormonale la fiecare 2 zile si in functie de rezultat mi se spunea cantitatea de menogon si ora la care trebuia facut. Efectul hiperstimularii este o acuta durere de burta. O simti ca si cum ai fi facut deodata 100 de genoflexiuni. Trece in 2 zile cu odihna la pat si lichide multe.
Eu am reusit sa ma las de fumat in prima saptamina in care am inceput tratamentul. Am fumat toate tigarile care le aveam intr-un pachet si dupa aceea n-am mai cumparat altele. Am evitat sa ma intilnesc cu oameni care fumeaza. Am trecut pe seminte!
Succes, inceredere si multa putere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, am inceput Dipherelin de 8 zile. Inca nu mi-a venit menstruatia, nici nu ma mai doare burta (zilele trecute am crezut ca vine asa ma durea). Probabil ca intarzie. Dar de doua saptamani si ceva (apropape 3) ma dor tare sanii (foarte tare). Pe voi v-au durut in timpul tratmentului cu Dipherelin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Crinuta,
cind ai nelamuriri suna-l pe dr. pe mobil. Il ai?! Daca nu ti-l dau eu ca inca il mai am.
Si cu dipherelin ciclu trebuie sa vina la timp poate mai scurt si mai putin cantitativ.
BAFTA!

Mergi la inceput

Zuzi multumesc de raspuns. Nu am nr. de mobil al dr., nu mi l-a dat. Dar nu as avea curaj sa-l sun daca nu mi-a zis ca-l pot suna. Cred ca si eu sunt prea stresata, am sa incerc sa nu ma mai gandesc atata la toate. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Crinuta medicul care iti face FIV-ul ar trebui sa iti raspunda la absolut toate intrebarile tale indiferent de ora. Starea ta acum deosebita si el este medicul tau care trebuie sa fie alaturi de tine.Cand vei ramane insarcinata si te apuca durerile crezi ca la fel iti va fi jena sa il suni????????? E medic si-a ales aceasta meserie si lucreaza cu oamenii. Eu mi-am sculat dr sambata dimineata la ora 5 ptr ca Mihnea venea pe lume. Asa suna-l!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inas spune:

Iti multumesc pentru rasouns Monica,macar acum stiu cum stau si sper ca in Ianuarie sa fie totul ok si sa pot incepe stimularea,pana la noi intrebari iti spun la revedere si :

SA-TI TRAIASCA BAIATUL !!!!!!!

Mergi la inceput

Monica Elena multumesc de sfat. Cred ca ma stresez eu prea repede din orice. Probabil ca de la intarzierea CM am aceste simptome si sper sa-mi treaca dupa ce vine (trebuie sa vina zilele acestea). Din pacate dr. meu nu este ca dr. ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta mie mi-au zis ca pot aparea mici modificari si sa fie mai un CM mai lung sau mai scurt,si mai putin cantitativ sau mai mult.La unele persoane curge chiar rau.Dar toate trec ,hai nu te mai stresa.Eu daca scap si de Menogon,fara hiperstimulare e bine,ca la punctie a zis Lachi ca nu simti nimic ca esti sub anestezie si la ET,trebuie sa ne gandim ca Trebuie sa suportam inca putin si totul e gata,restul depinde numai de Dumnezeu.
Va pupic pe toate,

cecilia

Mergi la inceput