FIV 43
Raspunsuri - Pagina 6

crinuta71 spune:
Cecilia da, am stari de somnolenta. De fapt sunt parca si mai pasiva, nu stiu cum sa-ti explic. Nu mai prea am energie. Desi iau vitamine, sucuri naturale, etc..
Asi multumim de incurajari. Chiar ca avem nevoie de ele, cel putin eu.

ceciserban spune:
Crinuta si eu ma simt la fel.Lasa ca trece si asta.Cred ca mai aiurea va fi cand vom trece la stimulare.Mie imi e tare frica de hiperstimulare.Dar sa speram ca totul va fi bine.Te pupic dulce ,
cecilia

Avalon spune:
Monica, multumesc din suflet, stiam eu ca tu ai raspunsuri pt intrebarile mele
Doamne, la cate riscuri te-ai supus... dar pe cuvantul meu, MERITA!!!
Si eu as face ORICE ca sa am puiul meu! Nimic nu conteaza, prefer sa suport durerile nasterii inzecit decat suferinta asta psihica...
Lachi, cu cat te cunosc mai bine cu atat descopar ca esti o persoana deosebita... suflet de aur in aparenta de 'iute la manie'...
Sunt aici, aproape de voi, Crinuta si Ceciserban, tin pumnii!

lucia1 spune:
Fetelor,dupa cum am spus incep si eu FIv luna viitoare,m-am lasat de 6 zile dar cum sunt f nervoasa
am inceput sa fumez din nou plus ca a mai venit la mine o verisoara care fumeaza ca o tutungerie,deci sansele sunt mici sa le las din nou
.voi fumati?sunt riscuri mai mici daca fumez in timpul FIV-lui?ce gracu sa ma fac sa ma las de nenorocitele astea
,imi vine sa mor ca nu am si eu un pic de forta in mine,dar sunt f stresata.pupici!

dodo23 spune:
Crinuta, da, fac injectii in fiecare zi. Astazi (dupa a doua zi de injectii) mi-a fost chiar bine, n-am avut nici un fel de probleme.
Cecilia, si mie mi-e frica de hiperstimulare.
Poate stie vreuna dintre voi, fetelor, hiperstimularea asta nu poate fi tinuta sub control? Ma gandesc ca facem ceva ecografii inainte de punctie, de aceea s-ar putea vedea o eventuala suprasolicitare a ovarelor.
Ma duc la intepat!
Dodo.

Monica-Elena spune:
Avalon Eu asta am ales si uite ca am tras lozul castigator, dar tot asa de bine puteam sa trag si un loz necastigator. Asa a vrut Dumnezeu. Dupa ET dna dr mi-a spus " am facut tot ce s-a putut. Acum depinde de dumneavoastra cat stati de cuminte si de Dumnezeu"
Lachi
Dodo aici la hiperstimulare se face perfuzie cu albumina umana. Din pacate nupoate fi tinuta sub control depinde cum reactioneaza fiecare organism la tratament.
Crinuta si Cecilia curaj si multa bafta
Lucia si eu am fumat ianinte si chiar in sapt FIV-ului de emotii. Nu cred ca influenteaza in vreun fel poate ar fi totusi bine sa le mai reduci daca nu poti renunta la ele. Eu de ex am renuntat dar nu am putut renunta nici pe timpul sarcinii si nici acum cand alaptez la cafea(eu am probleme si cu tensiunea f mica) si deci si dr care mi-a facut FIV-ul si medicul neonatolog al lui Mihnea ma lasat sa beau cate o cafea dimineata cu lapte.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Kariris spune:
Buna fetele!
Va rog nu va mai fie frica de tratament, incercati sa fiti destinse, calme ca asta conteaza mult. Si mie mi-a fost in primul rand frica de diphereline si eu chiar nu m-am simtit bine dupa el. Monica imi tot spunea ca dupa ce incep menogonul ma voi simti mai bine, dar mie imi era frica si de menogon...cand am facut prima injectie de menogon cu 4 fiole odata am crezut ca lesin...bineinteles inainte sa ma intepe (de frica)...iar apoi cand am vazut ca nu m-a durut deloc si mai mult, ca incepusem sa ma simt mai bine chiar dupa prima injectie, nu mi-a venit sa cred. Si sa stiti ca pe tot parcursul menogonului eu m-am simtit chiar bine. Spre deosebire de diphereline de la care eram un pachet de nervi, super agresiva, nu se mai intelegea nimeni cu mine, menogonul a fost super ok. Chiar spunea sotul meu:"menogon trebuie sa avem tot timpul in casa...cum te apuca dracii sa iti fac o injectie" Asa ca nu va asteptati la rau...ci ganditi pozitiv, ganditi-va ca asta este o mare sansa sa ajungeti gravidute, ceea ce io va doresc din tot sufletul!
Moni, tu ce parere ai de faptul ca Crinuta ia vitamine in aceasta perioada? Eu zic ca nu-i bine sa ia...pe mine nu m-a lasat dr. sa iau nici un fel de vitamine pe perioada tratamentului.

crinuta71 spune:
Avalon, Monica Elena[/red], Lachi multumim de incurajari.
[red]Lachi sa stii ca am observat si eu ca sunt putin mai nervoasa. Azi am mi-am cam varsat nervii si pe cei de la lucru (nu ca nu as fi avut motive, dar alta data poate as mai fi lasat sa treaca de la mine).
Cum e cu vitaminele? Nu e voie sa iau in perioada tratamentului? Ma enerveaza ca nu imi zice dr. nimic. Va rog mult sa-mi spuneti cum e cu vitaminele. Si mai beau si cel putin o cafea pe zi (eu am tensiunea foarte mica).

Monica-Elena spune:
Crinuta parerea mea este sa numai iei nici o vitamina in perioada tratamentului. Nu mai lua nimic absolut. Mai bine incearca sa mananci cat mai bine cat mai multe fructe si legume cu vitamine ca doar suntem in plina perioada de fructe si legume proaspete. Bea sucuri naturale. Cat despre cafea nici o problema si eu am baut cafea pe tot parcursul tratamentului si pe tot parcursul sarcinii si acuma cand alaptez beau o cafea pe zi dimineata din cauza tensiunii mici. Asa ca, cafea poti sa bei.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

crinuta71 spune:
Monica Elena, Lachi multumesc de sfaturi. Am sa trec pe fructe. Nu stiu de ce nu mi-a zis dr. de asta, doar l-am intrebat daca e ceva ce nu am voie sa iau in timpul tratamentului. Inca o data, multumesc de sfat.