FIV 43

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Dodo tinem pumnii sa fie bine.
Mit imi pare tare rau pt. ceea ce ti se intampla si te inteleg prin ceea ce treci,pt. ca si eu am prolactina mare si am stat cu sufletul la gura pt. ca am crezut ca ma va amana si pe mine cu inca o luna .Hai gandestete ca poate asa a vrut Dumnezeu si va fi bine peste o luna,vei reusi cu siguranta luna viitoare.Te pupic si ai grija de tine,
Lachi unde esti acasa sau la birou?Daca esti acasa dupa 6 si crezi ca nu e prea tarziu ne putem vedea.Te pupic si te rog eu ai mare grija de tine.Ai mare dreptate,in primul rand trebuie sa avem grija de noi,ca atunci cand va aparea un in viata noastra sa fim sanatoase,pe cat ^posibil,si sa ne putem bucura de el.
Crinuta ma bucur mult ca esti mai bine si ca te-ai obisnuit cu injectiile.Sa stii ca si eu ma stresez putin acum cu gandul la ce va aparea luni la eco,la ce valoare va avea estradiolul;;;;;;Te pupic dulce si hai mai departe ca acum am intrat si noi in hora FIV si pana la sfarsit trebuie sa jucam ,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

sunt la birou Cecilia si dorm pe mine...precum face si calculatorul asta care se misca in reluare... mi-e foarte somn...ce inseamna dupa ora 6? cAt de tarziu dupa ora 6?

Mergi la inceput

Lachidupa 6 inseamna cam 6,30-7,00.Te pupic si mai vorbim pe forum.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia imi pare bine ca nu ai efecte adverse. Nu e obligatoriu sa ai, sper sa nici nu ai.
Dodo iti tin pumnii sa fie bine. Eu doar primele zile am avut ceva greturi, iar durerile de cap nu sunt puternice la mine. Si eu asa ma gandesc ca daca numai atat se intampla sunt super multumita si sper sa fie atat. Tu faci injectii zilnice?
Mit imi pare rau ca trebuit sa amani FIV-ul, imi dau seama ce suparata esti, dar lasa ca il faci luna viitoare, poate asa a vrut Dumnezeu si luna viitoare ai sa reusesti, cum zice Cecilia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia multumesc de raspunsul in legatura cu estradiolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce mai faceti fetelor ?Cum stati cu tratamentul?
Eu va tin pumnii si va fac galerie sa reusiti

Mergi la inceput

Lachieu inca sunt prizoniera la domiciliu si cred ca nu apare curand Seful casei,simt ca innebunesc,si fara tel. pe deasupra;si mai cred ca nu o sa ne putem vedea curand ca de maine dimineata pana luni suntem la Sinaia.Daca ai putea veni si tu luni pe la 13.30 pe la Medsana sa ne vedem ar fi super.Acum ma simt cam ametita si ffff. obosita,nu stiu de ce,ca inafara de treburi domestice nu am facut mare lucru.Crinuta tu mai ai stari din astea de somnolenta?
Lachi tie la cate zile de la Diphereline ai avut primele sangerari?
Pupici la toata lumea ,

cecilia

Mergi la inceput

Asi multumim din suflet,deocamdata e bine,dar greul de acum incepe.Multumim mult ca esti alaturi de noi si facem si noi galerie tuturor fetelor ce ne sustine.Va iubim mult pe toate si nici nu stiti ce putere ne dati sa continuam drumul asta asa anevoios.
,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dragele mele, la mine s-a instalat o ciudatenie: "astenia de toamna"...nu stiu ce-i cu mine, ca ma simt foarte obosita...cred ca va trebui sa bag niste vitamine, ca nu am prea mancat fructe anul asta.
Cecilia, stai linistita ca nu-i nimic...iti doresc un w.e. placut la Sinaia, sa va simtiti bine. Ramane pe luni. Tu la 13,30 te duci acolo? O sa ne vedem acolo.
Eu de la diphereline nu am avut somnolenta, ci doar stari de slabiciune fizica, de oboseala, iar sangerarea a aparut cam dupa o saptamana de la injectie si a tinut vreo 4-5 zile... Nu te mai gandi la rele, va fi bine, daca te simti obosita culca-te. Tu macar nu trebuie sa scoti cainele de 3 ori pe zi.
Va pup pe toate, fetelor dragi!

Mergi la inceput

Lachi merci ,sper sa fie vreme buna.Atunci ne vedem luni la 13,30 acolo.Iar de caine ce sa mai zic,ca e super ca nu trebuie sa merg,sa vada si barbata-miu ce naspa e sa depinzi mereu de caine.
Asta e i-am facut-o acum!M-am scos cu cainele,dar imi e groaza de vremea cand voi merge acasa,mai ales daca voi fi,si vine si iarna,vai de mine.Pupici dulci ,

cecilia

Mergi la inceput