FIV 43
Raspunsuri - Pagina 4

Kariris spune:
Asta e Crinuta,lasa...tu gandeste-te acum la tine, concentreaza-te sa fie totul bine, ca eu sunt ok. Astazi dupa ora 17 o sa-mi "livreze" Cecilia puuuuupul ala maaaaaare de la tine.

asi spune:
Crinuta poti sa ma suni oricand seara.ori de cate ori ai nevoie.Nu ti-am raspuns la mail pentru ca nu stiu ce sa zic.E o problema intr-adevar.Poate stiu sa iti raspunda fetele cum sa faci.Eu ti-as propune sa ii zici sa rezolve singur.Stie el cum.

crinuta71 spune:
Asi multumesc mult ca te-ai interesat. Ma gandesc sa cumpar siringi de insulina si sa folosesc acele de la ele, in cel mai rau caz, asa cum zice si Lauion. Cu problema cealalta, poate imi fac curaj si le intreb pe fete, sa vad.
Lauion multumesc de raspuns. Ma intrebam daca se poate punctiona in caz ca apare, deci se poate. Sper sa nu fie nevoie, dar am inceput sa ma stresez din orice.
Lachi sa-mi spui cum a fost la intalnire.

crinuta71 spune:
Fetelor ma gandesc sa-mi fac estradiolul si eu. Dr. nu mi-a zis sa mi-l fac, dar eu vreau. Eu fac zilnic o injectie de Dipherelin 0,1 mg si azi am facut a 6-a injectie. Cele care ati facut sau faceti Dipherelin, in a cata zi de la inceputul tratamentului cu Dipherelin ati facut/faceti estradiolul?

ceciserban spune:
Crinuta draguto eu sunt bine deocamdata.Nu am avut nici un fel de reactie la Diphereline,dar am inteles ca apare dupa cateva zile,deci pe maine,poimaine ma astept la ce-i mai naspa.Sper sa nu fie ffff. rau.Eu sapt. viitoare fac estradiolul,nu stiu exact in ce zi ,dar cred ca pe marti,miercuri,deci cam la o sapt. de la Diphereline.Din pacate nu am reusit sa prestez pupicul pt. Lachi pt. ca nu am reusit sa ne vedem azi.Dar maine sper sa ne vedem sigur.
Pupici si ai grija de tine,
cecilia

dodo23 spune:
Am intrat si eu in cursa. Astazi am facut a doua injectie cu Buserelin. Deocamdata stau bine, ma iau ceva valuri de ameteli si greturi usoare dar daca tot tratamentul ma voi simti ca acuma...ma pot considera multumita.
Eu am deja un chist mic dar doctorul a decis sa incep tratamentul. Nu stiu cum va fi pe parcurs, ce vor face cu el...
Lachi, sunt de acord cu tine. Oricat de mult mi-as dori un copil, nu vreau sa-mi pun viata in pericol. Voi incerca acest FIV (primul si ultimul, indiferent de rezultat), pentru ca vreau sa-mi para rau de ceva ce am facut, si nu de ceea ce n-am facut. Vreau sa-mi incerc toate sansele si daca nu reusesc macar stiu pe ce drum s-o apuc.
Crinuta, Cecilia, aveti grija de voi!
Dodo.

Monica-Elena spune:
Lachi ai mare dreptate. Toate care suntem in aceasta lupta suntem niste invingatoare indiferent de rezultate. Eu am fost norocoasa sa prinda din prima nu stiu ce as fi facut daca nu prindea, daca as fi avut taria sa mai incerc psihic, financiar nu stiu sincer. Dar la noi sotul meu nu era de acord sub nici o forma cu infierea si atunci.......... asta era sansa mea sa fiu mama. Cat despre efectele adverse ale FIV-ului le sti prea bine pe ale mele si complicatiile pe care le-am avut la cezariana. Ieri am fost la ecografie la dr Pop sa vad cum stau dupa operatie si surpriza fibromul este tot acolo dar a stacnat slava domnului in evolutie dar a aparut un chist pe ovarul drept plus endometrioza urata pe care o am. Asa ca astea sunt riscurile meserie pe care eu le-am stiut f bine de la inceputul tratamentului si le-am acceptat. dar sincer ai mei sotul si parintii nu le-au stiut, nu le-am spus tocmai ptr a nu ma impiedica sa fac FIV. Sti prea bine cam am stat cu sufletul la gura 30 de zile dupa operatie pana sa vina rezultatele de la anatomie patologica. sa spun la ce ma gandeam......cred ca sti dar uite ca nu a fost ce gandeam eu si o sa o scot eu la capat cumva.
Cred ca toate stiu dinainte riscurile FIV-ului si daca ajungi sa il faci il faci stiind prea bine si de efectele adverse.
"Ce la vie" cum zice francezul cu bne si cu rele.
Pupici speciali de la Mihnea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mit spune:
Buna ziua! Am o situatii neobusnuita, astazi, ziua 21 a trebui sa incep Diherelin, dar a venit ciclu la ziua 19, niciodata nu a fost asa ceva, nu stiu ce sa fac, ce sa gandesc, am fost la doctor a zis sa astept inca o luna. Asta este a 3 FIV, cand ma gandesc cum a fost la ultimul - tot inceput cu stanga. Fetele am nevoie de incurajari. Ajutati ma va rog frumos.
multa BAFTA la toate lumea.

Kariris spune:
Bine ai venit Mit si incearca sa nu intri in panica! Daca ce ti-a venit e chiar ciclu, asta e, mai astepti o luna, cum ti-a spus doctorul, dar nu mai gandi negativ. La ce interval de timp ai facut fiv-urile? Hai daca tot mai astepti o luna, spune-ne mai multe despre tine, despre problemele tale, despre cum ai reactionat la fiv, etc. Noi suntem alaturi de tine si vom incerca sa te ajutam sa ramai cu moralul sus si sa nu iti pierzi increderea. Fiecare dintre noi are o sansa...doar ca nu vine cand vrem noi, de cele mai multe ori. Cine va de Sus mai puternic, ne dirijeaza destinele. Te pup si nu mai fi suparata. cu noi poti vorbi oricand.