FIV 43

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ceci, eu asa la cat ma duce capul, cred ca daca injectia se face in ziua 21, poate sa mai apara totusi o menstra pentru ca s-a trecut peste faza foliculara si cea ovulatorie; dar daca injectia se face in ziua a 2-a nu vad cum ar mai veni ciclul pentru ca atunci practic se "reseteaza" tot: faza foliculara, se programeaza ovulatia cu pregnylul, etc. Ceea ce vroiam eu sa subliniez este ca dupa acest tratament, ciclul (in cazurile nefericite in care nu reuseste) vine luand in considerare ziua ovulatiei de dupa pregnyl (ziua punctiei) si eventual intreruperea tratamentului de sustinere, de dupa ET, care si el mai intarzie aparitia menstrei.
Oricum nu iti mai bate capul cu asta, poate am fost eu prea riguroasa, zi-i cum vrei tu la acea sangerare care poate aparea. La mine a aparut exact cand ar fi trebuit sa-mi vina CM, la 28 de zile de la ultimul CM...dar eu am facut-o in ziua 21.
Beta HcG-ul il faci la 14 zile de la ET. Ti se da biletel cu data in care faci BHcG-ul si aproximativ ora la care sa mergi. Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi iubita si eu am facut Dipherelinul tot in ziua 21,deci in ziua 31-7oct. ar trebui sa-mi vina sangerarea asta sau ce-o fi.Si vad ca dr. dupa 5 zile de la data asta a decis sa incepem Menogonul.Oricum nu-mi mai bat capul cu nimic acum ca si asa ma doare de la raceala asta.Sa stii ca faza cu biletelul e chiar ca la loto.Nu stii daca va fi castigator sau nu.Sa dea Domnul sa fie castigator la toate fetele ce fac FIV.Si nu numai.,

cecilia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta71

Fetelor, stie careva sa-mi spuna care sunt parametrii exacti de unde incepe astenozoospermia (in cifre)?

Crinuta fata dulce ce-ti veni cu intrebarea asta?Care-i treaba?Sa nu-mi zici ca sila sotul tau au aparut probleme?
Eu nu stiu prea bine dar la asteno-e vorba de mobilitatea .Si daca aceasta e sub 50% cred ca e astenospermie.La noi e 25% la 17milioane si a fost pus diagnosticul oligoastenospermie.
Te pupic si ai grija de tine,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cristinici nu prea am inteles care era motivul disputei cu colega ta de srvici. Poate imi mai explici odata. Eu l-am nascut pe Mihnea in sapt 38 spre 39 adica intrasem de 3 zile in sapt 39.

Cecilia cand faci punctia si Et-ul a hotarat dna dr?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Da, si eu ziceam de sangerare cand se incepe in ziua 21 cu Dipherelin. Asa am inceput si eu.
De motilitate e vorba, dar nu stiu valoare exacta. Deci sub 50% e?
Azi mi-am amintit ca pe dosarul FIV scria la sotul astenozoospermie. Trebuie sa mai uit cand merg la Cluj sa vad exact valorile, ca pana acum nu mi-au zis ca fost vreo problema (avea intre 20.000.000 - 26.000.000 spermatozoizi pe ml, au fost mai multe spermograme), dar motilitatea nu o mai stiu. Totdeauna imi ziceau ca e in limite normale si nu am fost atenta la valori. Pe dosar insa scria altceva, acum mi-am dat seama, cand mi-au facut dosarul eram prea stresata si am uitat sa cer lamuriri.

Mergi la inceput

Crinuta tinand cont de faptul ca la CLuj e fffff. ieftin in comparatie cu BuC. eu zic sa platiti ICSI,ca sa fiti siguri si daca nu e nevoie va da banii inapoi.Noua ni s-a zis ca mai mult ca sigur va fi nevoie de ICSI.Dar daca vom face doar FIV simplu ne vor returna 500 euro inapoi.Din cate am vazut la voi e vorba doar de 150 euro ,asa ca eu zic ca merita,ca sa fiti siguri,mai ales daca ai oarece rezerve fata de embrilog.Te pupic dulce si nu te mai stresa atata ca-ti dau o bataita la fundic vineri cand ne vedem.
Moni nu am stabilit inca punctia si ET cu dr. Dar cred ca as putea calcula si eu nu?Daca In 12 incep Menogonul si fac 15 zile adica pana in 26 oct. punctia e la 24 de ore NU?Oricum intre 27-30 oct.cred ca vor fi.Tu la ce data ai facut ET?Moni ca tot veni vorba,cum se calculeaza cand vei naste la FIV?Daca faci ET pe 29 oct. sa zicem pe 29 NOV. ai o luna de sarcina,sau cum?Sunt cam derutata,poate ma luminezi tu.Cred ca am luat-o razna,ca ma gandesc la chestiile astea,dar in m-am gandit ca DACA voi reusi as putea sa-i fac sotului un super cadou caci in iulie e si ziua lui asa ca;;;;;
Pupici tuturor,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ceci dupa ET e bine sa stai cuminte cele 2 sapt pana la hcg. Daca intre timp apare o sangerare nu dispera ia utrogestanul pe cale orala si stai la pat, sub nici o forma nu opri tratamentul, pt ca totusi exista posibilitatea sa se prinda macar unul,din cei multi introdusi.SANSA
cristinici

Mergi la inceput

Cristinici saru'mana mult,sa dea Dumnezeu asa sa fie,macar de ma leg de pat 2 sapt. ca eu nu prea sunt cu patucul prietena,dar atunci fac eu cumva sa-mi devina drag.Multa bafta si tie,,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ceci dupa ET e bine sa stai cuminte cele 2 sapt pana la hcg. Daca intre timp apare o sangerare nu dispera ia utrogestanul pe cale orala si stai la pat, sub nici o forma nu opri tratamentul, pt ca totusi exista posibilitatea sa se prinda macar unul,din cei multi introdusi.SANSA [copil
De Danutza mai stie cineva ceva?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cecilia o sa fie sfarsitul lui oct ca la mine. Deci o sa nasti la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie.Mihnea trebuia sa se nasca pe 4 iulie si s-a nascut pe 25iunie cu o sapt mai devreme. Data sarcinii se va calcula de la ET plus cele doua sapt ca la sarcina normala. Et-ul se face la 8 de ore sau 72 depinde de cum se divizeaza embrionii. Dar de obicei se face la 48 de ore. Eu am facut sambata punctia si luni Et-ul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput