Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Felis ,ma bucur din suflet ca pleci ,o sa ma rog pt ca operatia sa reuseasca si sa va intoarceti sanatosi acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

MICHE, FOR2NITY, OTILIA, LA MULTI ANI !!!!!!!!!! Sa aveti parte de tot ce va doriti voi mai bun si mai frumos in viata asta !
ELE, draga mea, vad ca mi-ai prins frica, foarte bine, stii ca sint capcauna ! Pup dulce de tot pe pisoiasul de Deni, si voua va urez inca muuulti ani de casnicie fericita, atat de multi cat sa nu le mai poti tine socoteala, atat de fericiti cat sa te zapaceasca !
FELIS ...... nu am cuvinte sa-ti spun in ce hal iti tin pumnii ! Va fi totul extrem de bine, ai sa vezi!
ONITZA, La Multi Ani lui Paulica ! Felicitari pentru cele 10 lunisoare!
MOSS, m-am bucurat tare mult sa vad ca ai revenit!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetiliiiiiiii, nu stau mult, ca nu ma lasa barbatu' : are si el treaba sa discute cu un prieten, asa ca, spun acum :

FELIS, DRAGA MEA, SA AI UN ZBOR PLACUT, UNA BUCATA OPERATIE SUPEREUSITA SI UNA BUCATA RECUPERARE RAPIDA!!!! SA TE INTORCI CU MIHAITA VESEL SI VOIOS!!!! O SA FII PRINTRE RUGACIUNILE NOASTRE SEARA DE SEARA!!!! SA ITI AJUTE DUMNEZEU!!! IATA CA S-A APROPIAT SI CLIPA CEA MARE!!!!!!!! SA FIE CU NOROC!!!!!!!!!!

IONELA, te duuuuuuulce de tot!!!!!!!!!!! multam, da, fireste ca PAUL SEAMANA CU MINE!!!! Esti printre putinele persoane care afirma lucrurl asta!!! Iti dai seama tare m-am mai bucurat!!!!!! Ce fac cucuietele??? e-he-he, ce te-as invita pe la mine, in fiecare zi, sa le faca Arisa un nr. de ..galagie...ca sa se invete si ei, vecinii minte, dar...nu ai cu cine, crede-ma..la mine in casa, daca nu e zgomot zi de zi, inseamna ca ori nu sunt acasa, ori sunt bolnavi si clar,e liniste...iti dai seama ce rare sunt momentele de liniste..chiar si duminica intre orele12.00 -15.00, cand e program de liniste ei dau gauri, duminica de duminica!!!! ma intreb de unde atatia pereti????

MOSS, ce mai faci?? Alxia cum e??? vrem pozite!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTIIIIIIIII, LA MULTI ANI FERICITI!!!! SA TE BUCURI DE ANUTZA, SA FII FERICITA, SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA ASTA!!!!! LA MULTI ANI MOREANCO!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Otilia, Miche si For2nity mii de bucurii si realizari, sa fiti sanatoase sa va vedeti puiutii mari

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Acesta este mesajul pe care l-am scris ieri de dimineata la ora 5 si nu stiu de ce nu a aparut!
Paulica fara frica, sa cresti mare si voinic, sa papi tot ce-ti da mami si mai ales cat vrea mami sa papi, sa fi cumintel!
Felis, va tinem pumnii, incep emotiile! Si ma bucur ca deja faceti planuri pentru aniversarile puiutilor, cred ca veti avea multi invitati!
Am vazut si pozele, aseara dar n-am mai apucat sa scriu. Mie mi-a placut una cand scoatea limbutza, si mai avea si cornitze, haioasa foc caciulitza aia.
A, si am patit-o si noi ieri la Cora cu un mecanism din acela, dar s-a dus sotzul cu bonul de casa, a citit codul, au vazut ca si-au luat banii pe produsul respectiv si au indurat scandalul de rigoare de la el.

Am fost la pediatra, in sfarsit. Ana are 10.100 si 73 de cm, cam grasutza ce sa-i mai fac chiar nu stiu, doar s-o alerg prin casa. Piciorusele i-au mai slabit dar are o burtica ...

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

A, si am patit-o si noi ieri la Cora cu un mecanism din acela, dar s-a dus sotzul cu bonul de casa, a citit codul, au vazut ca si-au luat banii pe produsul respectiv si au indurat scandalul de rigoare de la el.

Problema e ca eu i-am rupt eticheta si nu o mai am!... Si nici acumnu am scos minunea aia!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, te-am vazut ca esti pe mess dar nu stiu ce are computerul asta ca mereu trebuie sa-l restartez. Inca o data drum bun si multa sanatate lui Mihaitza!
Miche, Ele si For2nity, sa fiti fericite si iubite!
Adriana, am vazut si eu ce comori ai, cred ca este asa de frumos sa ai gemeni, nu mai zic de o pereche asa de reusita!
Onitza, m-am tot gandit, ce-a facut Mihai a dat interviul?

Fetelor va multumesc mult de urari si va . Tort n-am facut, am facut o crema de zahar ars duminica dar sotul a preferat berea. Am papat-o eu cu soacra, super buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc Otilia, multumesc la toate fetele... ca va ganditi si va rugati pt noi!...
Cine vrea sa ma sune in Italia... sa-mi zica sa ii dau numar, dar eu oricum am sa vorbesc in primul rand cu Paxela si ea va va spune ce si cum...
Iar au aparut emotiile acu ca au disparut grijile cu viza Sabina... maaaaaaare dreptate ai avut!.. Acu mi-e frica si imi vine sa plang, da nu e ceva constient, ca eu incerc sa nu ma gandesc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felis eu vreau nr. tau de tel., daca se poate sa mi-l dai si mie
"IONELA, te duuuuuuulce de tot!!!!!!!!!!! multam, da, fireste ca PAUL SEAMANA CU MINE!!!! Esti printre putinele persoane care afirma lucrurl asta!!! Iti dai seama tare m-am mai bucurat!!!!!! Ce fac cucuietele??? e-he-he, ce te-as invita pe la mine, in fiecare zi, sa le faca Arisa un nr. de ..galagie...ca sa se invete si ei, vecinii minte, dar...nu ai cu cine, crede-ma..la mine in casa, daca nu e zgomot zi de zi, inseamna ca ori nu sunt acasa, ori sunt bolnavi si clar,e liniste...iti dai seama ce rare sunt momentele de liniste..chiar si duminica intre orele12.00 -15.00, cand e program de liniste ei dau gauri, duminica de duminica!!!! ma intreb de unde atatia pereti????"
si la mine in casa daca nu este zgomot inseamna ori ca suntem bolnavi, ori se face nani, ori nu suntem acasa, dar numa` ca pe la ai mei vecini nus copkii mici(uneori nepoti), si tot fac mutre, ba inca se suie si pe grilajul geamului(vecina de jos) si scoate capul ca o cucuvea, asta fiind pe la ora 6 seara, ca cica sa fac liniste ca vrea sa faca nani, iar eu mai capsomana i-am spus ca pana pe la 9 seara sa nu-s faca mari iluzii, caci nu are sanse, la care am primit o privire plina de sageti!
Monica bine ca ai mai un semn de viata; multi la puii tai si ptr. mami
Moss

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput