Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Moss

Felis, mult succes ! multa sanatate 1
Iti tinem pumnii sa fie totul bine.

daca sunt probleme cu rezervarea sa ma suni.

DRUM BUN !

Multumesc mult pt BILETE si taxi!... Pupici Alexiei!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... sa fie Paul sanatos si multi pupici!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Felis, ce mult ma bucur! sa va intoarceti de acolo cat mai repede, fericiti si sanatosi!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

MICHE si For2nity !
sa fiti sanatoase si fericite!

pentru Paulica fara frica!
sa fie cuminte, mancacios si sa asculte de mamica lui!

Mergi la inceput

Ma apuca disperarea, Sabinuta tot mai face febra, e tare moale si bleguta. in plus, nu mananca mai deloc! Abia de suge cate 20-30ml din biberon sau ia o lingurita de ceva...
Cred ca nici nu mai vrea sa deschida gura cand se apropie cineva de ea, de frica sa nu-i caste gura cu forta si sa-i dea medicamente

Voi cum i-ati facut pe bebe bolnaviori sa pape?
Si mai avem o problema:kk moale (de la atatea Nurofene, Calpoale si Ospamoaxe...)
Serios, nu mai stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Fetelor, parca am mintea in 7 luntri!
tot uit ca mai vreau sa zic cate ceva...

Felis, drum bun si numai bine!
Gandurile noastre vor fi cu tine si cu Mihaita

Ele, Dutzi, si eu mai stau pe baricade cu alaptatul...si ma gandesc sa nu-i mai dau nici eu...dar mai astept sa se faca bine copila...
oricum, o mare victorie am inregistrat;a acceptat biberonul! , mai ramane sa se lase de tzitzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Otilia, Miche si For2nity; muuulta sanatate si muuulta fericire alaturi de cei dragi (nu papati prea mult tort caci va , sau macar ganditiva si la biata de mine)
Onitzoooooo ptr cele 10 lunisoare ale lui Paulica; sanatate multa si Paulica-far`-de frica papai lu` mami urechile!; mai, dar are un par si niste ochi de-ti vine sa-l halesti nu alta; nu vrei sa mi-l dai mie?; facem schimb, iti dam una bucata deja mare, care cred ca ori iti linesteste vecini cei vioi, ori devine si mai si decat ei; eu una nu ma pricep la asemanari si deosebiri, dar dupa mine Paulica iti seamana; sa nu !!!
Aime
coockie stiu ca-i taaaare greu sa o vezi cum se chinuie cu raceala, dar oricat de multe medicamente i-ai da, trebuie retinut ca racela pana nus face damblaoa nu cedeaza, asa ca muuuulta sanatate!!!
Si eu ii mai dau titi, dimineata si seara.

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Ele ptr. cei 9 ani de casnicie, sa ave-ti parte de alti inca 100 inainte, sa va iubiti muuuuuult, si sper din tot sufletul ca Deny a lasat-o pe mami a ei sa faca ceva bun; sa ave-ti parte de o chiar si numa` cu sampanie si tort, dar important este ca este si puicuta voastra cu voi
Bobito sanatate Aminei si finutei!!!
Paxelasanatate lui Silviu!!!
baia fierbinte face fffff. bine la raceala, dar aic cand racesti nu ai voie sa faci baie, iar plus de asta aici nu am spirt, iar cand Arisa mi-a facut 39.9, am inceput sa tremur in fata ei cu termometru in mana, asa ca am turnat o sticla de otet pe ea, efectiv am facut-o pachet, cu sosete si caciula, chiar si pe la nas, si in 3-4ore era fresh, cu toate ca lua antibiotice dar nik; dar si racelilea astea pana n-ush fac crizele nu poti face maaare lucru

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, acum suntem ca la revelion, incepem numaratoarea inversa si zicem: 3....2....1....a decolat avioooooonul.
Drum buna, mamica draga, mult succes acolo si sa vii acasa cu un baiat sanatos, zglobiu si luat in greutate. Pupicei pe pieptisorul lui mic si caldut, pe inimioara lui care in curand va fi sanatoasa. Daca pana acum te iubea mult, sa vezi acu' ce de iubire o sa-ti dea inimioara aia sanatoasa.

Miche, For2nity, la multi ani fetelor, sanatate multa si realizari cat va duc umerii.

A sosit si mama aseara, cu bine si fara nici un fel de peripetii, s-a descurcat mai bine decat imi imaginam eu.
Alex al meu tot infundat, asa ca azi dimineata am trecut la operatiunea solutie salina in nasuc. Mai si a plans, da' ce-a mai plans, si-i ieseau mucisorii pe gura ca balele. Iar eu, desteapta, zic sa-i sterg balele cu mana, si apoi realizez ca erau mucisori care ieseau pe gura, nu bale.
Si azi dimineata cine a descoperit ca alex are al saptelea dintisor? Eu. Ca de vreo 2 luni tot la 6 dinti ramasese.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

MOOOOOSS!!! Ce bine ca ai revenit. Mie una mi-a fost tare dor de tine, nici poze nu mai ai, ma mai uitam la alea de la nunta ta si mai aveai vreo 3 de graviduta frumoase rau. Zi-ne de Alexia!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput