Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELENA, ce frumos ca mai scrii de puiutza ta!!! DENISA, cred ca e o scumpa cand merge ea singurica!!!!!!! ce frumosssssssssssssssss!!!!!!!!!! abia astept sa il vad si eu pe bebe Paul mergand singurel!!!!!!!

ANDREEA, mai povesteste-mi de MARIUCA!!!!!

FETELE, MULTAM DE URARI PENTRU PAUL!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by Ele

Buna!
Mai scrim si noi cate un mesaj scurt cat doarme copilul ca altfel ma paraste Ioana.
Deci conjunctivita mea se vindeca dar se complicase cu gat umflat, ganglioni umflati , urechi dureroase..ce mai, o placere!!
Asa ca am trecut pe tratament cu Augmentin si dupa trei zile deja ma simt mai bine. Denisa nu a luat inca nimik ceea ce ma bucura dar eu inca o pazesc sa intre in contact cu mine prea mult.
Si la ultimul mesaj tocmai ziceam ca face cate 3-4 pasi singurica, ei fetelor acuma e de JALEEEE...stie ca merge singura si isi da drumul de peste tot, o gasesc in cele mai periculoase si mai ascutite locuri.
In alta ordine de idei La multi ani fetelor care se sarbatoresc si care s-au sarbatorit:Miche si For2nity sa fiti iubite si fericite, sa va bucurati de copilasii vostri dragi.
Noi astazi implinim 9 ani de la nunta si la sfatul Onitzei vreau sa fac un musuroi de cartita daca ma lasa Deny
Aa, si sa nu uit : mai sunt fete care alapteaza sau am ramas singura????? [size=3]Si cum o intarc????[/size=3]ca ea nu face nani decat adormita la tzitzica....

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Si a mea tot cu tzitzi in gurita adoarme, cind sunt la servici e jale, ii tasu tzitzi Acu serios, ii da ceai ca s-o adoarma, caci lapte praf nici sa nu-l vada. De intarcat, a mea e mica inca nu ma grabesc.

La multi ani fericiti impreuna.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Onitza ..da , e foarte mandra cand se vede ca sta singura pe picioarele ei. Acuma vrea sa-mi zboare tasta de la laptop ca stie cum, e experta , ca sa nu mai zic ca atunci cand e prin preajma ascuns mouse-ul ca e roshu si frumos si tare tentant ( a luat deja vreo doua busituri)
Bobitza pai a mea papa si lapte praf de la 5 luni, deci acepta dar la somn sa nu vada biberonul, e mai buna tzitzi a lui mami.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by Ele
Aa, si sa nu uit : mai sunt fete care alapteaza sau am ramas singura????? [size=3]Si cum o intarc????[/size=3]ca ea nu face nani decat adormita la tzitzica....

Ele, nu, n-ai ramas singura...da de intarcat, nici eu nu stiu cum...eu am o alta problema, care nu-mi da pace:
Iustin mai mananca titzi dimineata si seara, la culcare si nu stiu daca e de-ajuns lapticul asta al meu, pe zi, ca lapte praf nu i-am dat niciodata pana acum. De dormit doarme toata noaptea, deci nu ar parea ca -i nesatul, iar lactate mananca in fiecare zi...da stiu si eu...
Voi ce pareri aveti? Astept sfaturi, merci frumos.
A, si de grasan e grasan destul ...o sa intrebam si dr, da suntem programati de-abia la jumatea lu octombrie.

Miki, Ad_rianna, ce delicii de copilasi...ce finete de Biencuta si ce ghidus de Alexutzu

La multi ani puilor care se serbeaza si pofta buna la tort parintilor lor(uite-asa se iveste ocazia sa "scapam" in fiecare luna la cate-un dulce).
Si la multi ani mamicilor, sa se bucure de copilasii lor minunati.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Michelina, iti spun si aici, in cadru oficial : LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de Darius!

For2nity, LA MULTI ANI si tot ce iti doresti! ... hm, si nu ai zis nimic?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

LA MULTI ANI MICHE SI FOR2NITY!

Fetelor...urari pentru Miche se primesc si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58430" target="_blank">AICI

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849&whichpage=3" target="_blank">Super vesti!

MICHE sa fii sanatoasa si fericita!.. si FOR2NITY la fel...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felis, drum bun si muuult noroc!!!

feteleeeeeeeeeeeeeeeee, nu intarcati!! ce daca doarme cu tzitzi?? acu vine iarna, virozele etc.Laptele e cel mai bun medicament.

e perfect de-ajuns, nu mai trebuie alt laptic.Sofia pana la un an si 7 luni n-a baut alt lapte, si nu are nici cea mai mica problema de calciu.daca le dati iaurt, branzica de vaci calciu e asigurat.ba chiar mai mult decat in laptele dulce.

Nu intarcati!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Sabina, multumim. Si tie si Sofiei, multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Felis, mult succes ! multa sanatate 1
Iti tinem pumnii sa fie totul bine.

daca sunt probleme cu rezervarea sa ma suni.

DRUM BUN !

Mergi la inceput