Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

SI PENTRU CA SUNT PUSA PE SOTII RAU DE TO ASTAZI, FAC LOC AICI PENTRU UN MARE "LA MULTI ANI" PENTRU FOR2NITY CARE A TACUT MALC PE 20 SEPTEMBRIE SI S-A PRIVAT SINGURA DE URMATOARELE MESAJE PUPACIOASE DE LA TOATE FETELE DE AICI!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Da' de ce ne gandim noi doar la ??? ce, n-ar fi buna si o felie de tort???????????? MICHE, daca ai pregatit un tort din ala de-ti lasa gura , atunci fa o poza!!!!!!!! mai ales daca ai facut TIRAMISU!!!!!!!!

FULGU', si eu niste dureri de cap, de vreo 4 zile, de nu se mai opresc...de fapt, la tample si intr-un punct, deasupra nasului...sa fie inceput de sinuzita?????? eu nu ma duc la doc!!! dac aimi baga si mie luminita pe gat?????????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

vai de mine raluca, tocmai am intrat sa-i urez si eu "La multi ani !" Michelinei si cand colo...ce vad...m-a prins rusinea si am inchis instantaneu pagina, de parca as fi vrut sa ma ascund.
M-am intors sa-ti multumesc, si ca sa nu uitam de ce-am venit :

Miche draga "La multi ani!" sa ne traiesti sanatoasa, sa primesti multe cadouri si tot ce-ti doresti.

fetelor, cine si-a luat mai in primavara masuta cu bancuta de la mobexpert? roserb ? sa nu dati cu parul, m-a lasat memoria, dar vreau si eu...

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

SI PENTRU CA SUNT PUSA PE SOTII RAU DE TO ASTAZI, FAC LOC AICI PENTRU UN MARE "LA MULTI ANI" PENTRU FOR2NITY CARE A TACUT MALC PE 20 SEPTEMBRIE SI S-A PRIVAT SINGURA DE URMATOARELE MESAJE PUPACIOASE DE LA TOATE FETELE DE AICI!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

LA MULTI ANI FOR2NITY !!!!!!
POvesteste-ne cu m ai sarbatorit!!!!!!!!!! sa pui si poze!!!!!!!ca sa vedem o mami frumoasa foc!!!!!!!!!

Mda, se lasa cu chef vad!!!!!!!!! care a inceput sa cinsteasca?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

deci:

pentru dragele mele MICHE si FOR2NITY!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

MICHE si FOR2NITY

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

MICHELINA SI FOR2NITY, sa fitzisanatoase mey fetele, si fericite si iubite! si toate cele!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Si ptr.ca mesajul ala l-am scris in graba.....din nou:
Miche,sa traiesti sanatoasa alaturi de cei dragi,sa creasca mare Darius si sa va bucurati de el;"la multi ani"cu bucurie
For2nity,tu esti nascuta in aceeasi zi cu mine, pe 20?Pai suntem surori,nu?!Si tie "la multi ani",scuze de intarziere

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by andreap

Si ptr.ca mesajul ala l-am scris in graba.....din nou:
Miche,sa traiesti sanatoasa alaturi de cei dragi,sa creasca mare Darius si sa va bucurati de el;"la multi ani"cu bucurie
For2nity,tu esti nascuta in aceeasi zi cu mine, pe 20?Pai suntem surori,nu?!Si tie "la multi ani",scuze de intarziere

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Si finutza mea pe care am botezat-o anul trecut, e nascuta tot pe 20 septembrie, dar in 2004, a implinit un anisor.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!
Mai scrim si noi cate un mesaj scurt cat doarme copilul ca altfel ma paraste Ioana.
Deci conjunctivita mea se vindeca dar se complicase cu gat umflat, ganglioni umflati , urechi dureroase..ce mai, o placere!!
Asa ca am trecut pe tratament cu Augmentin si dupa trei zile deja ma simt mai bine. Denisa nu a luat inca nimik ceea ce ma bucura dar eu inca o pazesc sa intre in contact cu mine prea mult.
Si la ultimul mesaj tocmai ziceam ca face cate 3-4 pasi singurica, ei fetelor acuma e de JALEEEE...stie ca merge singura si isi da drumul de peste tot, o gasesc in cele mai periculoase si mai ascutite locuri.
In alta ordine de idei La multi ani fetelor care se sarbatoresc si care s-au sarbatorit:Miche si For2nity sa fiti iubite si fericite, sa va bucurati de copilasii vostri dragi.
Noi astazi implinim 9 ani de la nunta si la sfatul Onitzei vreau sa fac un musuroi de cartita daca ma lasa Deny
Aa, si sa nu uit : mai sunt fete care alapteaza sau am ramas singura????? [size=3]Si cum o intarc????[/size=3]ca ea nu face nani decat adormita la tzitzica....

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput