Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by paxela

quote:
Originally posted by roserb

Paxela, imi pare rau ca Silviu a racit asa de tare, e adevarat ca e tare neplacut cu atatea medicamente. Ce antibiotic i-a dat?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

amoxicilina ii dau ca e cea mai slaba , caci el pana acum nu a mai luat antibiotice
dar efectul uimitor la avut urmatoarea reteta: baie fierbinteeeee de l-am scos rosu, frectie cu spirt in cap si pe corp, caciulita hainute, infofolit in patura si culcat iar in 2 ore schimbat
dimineata era fresh fara febra fara nimic doar cu mucisori dar si aia mult mai putini, cei drept se vede ca e bolnav dar nu cum a fost ieri de nu putea nici sa zambeasca

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Ne alaturam si noi frati de suferinta. La fel ne chinuim cu raceala si tot cu Amoxicilina, pentru ca a facut febra 39, ambroxol, nu i-am luat, si tot nurofen, panadol, vibrocil pt nasuc.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Va anutam si noi ca avem 2 dintisori rozatori.
Si uram bb sarbatoriti ieri, azi si celor care nu le-am urat pina acum.
Eu fug la treaba, ca de m-au luat astia de odihnita dupa atatea luni de concediu.
Aveti grija de bb, sa fie sanatosi.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Asa e, Paxela, o baie fierbinte face minuni pentru raceala,am observat si eu pe Bianca de-a lungul vremii. Numai sa nu aiba febra mare cand ii faci operatiunea asta, altfel se poate incinge mai tare. Oricum el e baiat viteaz, o sa se faca bine repejor.

Sa va povestesc o superfaza de aseara, care m-a imbatranit cu 2 ani: plec cu Bianca la Plaza aseara , fara sa-i spun sa faca pipi inainte de a iesi.Buuun, si domnisoara vrea la locul de joaca , unde evident alearga de iese fum din ea si uita de pipi. La un moment dat vine si spune ca s-a luat cu joaca si a scapat cateva picaturi pe ea.Buun, ia copilul repede si fugi cu el la WC, unde ii zic " suie-te soro cu picioarele pe WC si fa pipi", ei , si domnisoara mea incepe sa faca, si face, si face, pe WC, pe jos, pe chilotei, pe dres, pe pantofi etc, era de neoprit.Eu, disperata, evident!Apoi, senina, coboara de pe WC si calca cu picioarele in "productie". Bineinteles, pantofii erau plini de noroi pe talpa, asa ca va dati seama ce am facut pe jos. Eu eram disperata sa nu vine vreo femeie de servici sa vada pocinogul- parca eram in filmele cu Mr. Bean!, asa ca am dezbracat copilul de chiloti/dres, am sters-o cat de cat (noroc ca avea fusta lunga, si fuga cu ea sa-i cumpar desuuri.Ma duc la Z,un dres era 300.000, zic eu "too much" , mai ales ca avem o tona acasa, asa ca i-am cumparat zuzei niste ciorapi 3/4 si niste chilotei , pentru modesta suma de 180.000. Acu, nu ca ma calicesc, dar cand am munti de schimburi acasa, normal ca m-am ofticat.
In concluzie, copilul are nasul infundat, nu stiu daca din cauza evenimentelor.

Roxana &Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Paxela,sanatate multa lui Silviu!
Roserb...ce sa spun...E mortala Bianca!Si nu merita fata niste ciorapei de 300.000????????????????????Alta data sa pelci cu schimburi la tine,ca la BBlusi!
Felis,am citit!Felicitari!Sper sa vb.pana pleci.Am pierdut nr.de tel..poate dau de el pe acasa...
"la multi ani"Paul(Onitza)!Sa cresti mare,sanatos si norocos!
Noi suntem bine,numai laptic nu prea mai vrea si nu stiu de ce.Ea care seara dupa baita urla pana ii bagam biberonul in gura,acum abia o fac sa-l ia...si mananca mult mai putin.Sa fie de la lapte?????Si,in loc sa nu se mai trezeasca peste nopate sa manance,Mariuca haleste pe la 1-2 noaptea si dimineata nu mai vrea!
O zi super

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Noi am avut ieri curentul oprit inter orele 12.00 - 22.00...a luat Paul cina "la lumina lumanarilor" - foaaaaaaaarte romantic!!! de frica, azi i-am dat prin blender, la ora 10.00 papa, ca sa nu se opreaasca iar curentul, si sa fiu nevoita sa ii cumpar borcananse, ca fi-miu inca nu e obisnuit cu carnita tocata marunt, face "ueac" daca o simte!! in fine, colac-peste-pupaza, azi mi-au venit si musafirii cu o intarziere de 5 zile, asa ca gata, am scapat, nu sparg eu lista cu mamici de copii.
MA si o gramada de treaba de facut, dar oricat as avea de muncit, nu uit sa il rasfat un pic de PAUL AZI, dat finnd ca implineste 10 lunishoare!!!!
LA MULTI ANI FIULE!!!!!!! SA NE TRAIESTI SA FII SANATOS, CA SI PANA ACUM, SI MANCACIOS!!!!!! MAI ALES MANCACIOS!!!
ROSERB, asta da patanie, parca mi te imaginez, cum o stregeai pe Bia , si ea caaaaaaaaalma, ca deh, e copil!!!!!!!!! Ce bine e sa fii copil, nu??????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Onitza, sa fie baiatul mai ales SANATOS, nu mancacios, ca noi stim cum e sa fii bolnavior. Sa iti traiasca mare si cuminte !

Fetele, azi e ziua lu cuscra... dati in tobe sa ii facem o surpriza...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

dragelor v-am vazut super pozele la toate!

felis, bravos, mai ai putin de tot! sa va intoarceti de acolo sanatosi !

noi suntem bine si ferice, dar:
1. David e mucios (n-are febra n-are nimik, doar muci curgatori)
2. eu ma umblu pe la doctori pentru durerile de cap infernale datorate sinuzitei, care, de fapt, in urma radiografiei, s-a constatat ca nu e sinuzita si care ar trebui sa-mi treaca cu tratamentul actual...

si apropos de faze ...ieri fusei la ORL-ist si
-imi baga in nara dreapta un fir ca o sarma cu luminitza la capat
buuuuun
-imi baga in nara stanga aceasi luminitza
buuuuuuuun
dupa care:
"deschideti gura!"
- deschid gura si imi baga pe gat aceeasi luminitza si suplimentar un lemnisor din ala de studiat gatul...sa borasc nu altceva..dar nu de la lemnisor, ci de la luminitza

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

monicutza, monicutza

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

[blue]Miche[/blue],"la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"...Taceai,ai?Nu vrrei s adai de baut????

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!!!!! SA NE TRAIESTI, SA TE BUCURI DE DARIUS, DE FAMILIA TA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!
HAI SA BEM O VIRTUAL!!!!!!!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput