Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, ne-am intors si noi din preumblari!
Din pacate,avem si noi bebe bolnav si marait, ieri si alaltaieri a facut febra mare. Cum am ajuns acasa am si fost la doctor si am trecut numaidecat pe antibiotic (oricum, am intrat in fibrilatii cand am vazut ca termometrul arata 39,9!!!
Azi-noapte a dormit cu noi si am pazit-o, spre dimineata deja febra scazuse

Oricum, se pare ca incepe sezonul la raceli, viroze si alte-alea la copilasi...

si sanatate la toti bebeii bolnaviori si putere la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

A plecat Felis de la mine acum si io nu o mai vad pana la Craciun...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"La multi ani"Otilia...si nu te nacaji,petrece si bucara-te...prima aniversare cu BBlusul!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie,sanatate!

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849&whichpage=2" target="_blank">VESTI!!!!!!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... cat mai multi ani si cat mai fericiti!...

quote:
A plecat Felis de la mine acum si io nu o mai vad pana la Craciun...

RALUCA... da de ce nu de ziua lu fii-miu?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

E, dupa cum spuneam, asa fac eu: imi inchipui situatii mult mai cu coarne decat in realitate si dupa aia, cand aflu cum stau lucrurile, mi se pare ca sunt teribil de norocoasa. De ziua lu fi-tu e ok dar nu ne intindem ca a doua zi o serbam pe Maria mea

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Dragelor, sa faca cineva ceva!! In linkul "poze" din listuta la Eliza5 e linkul cu pozele mele de fapt, e o mica greselica, sa stearga cineva faza de acolo pana apare Eliza sa puna alt link acolo!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, am intrat doar sa va salut pe toate(nu am avut timp sa citesc nimik) nu am net acasa de vreo 2 saptamani acum sunt intr-un internet cafe(m venit sa vb cu sotul meu)
noi suntem bine, alex a inceput gradinitza si e tare fericit si multumit...ruxi creste vazand cu ochii.am cantri-to acum vreo 2 zle si avea 9,550, face progrese in fiecare zi mai face ceva nou, merge si singurica vreo 2 pasi dar apoi cade si nu o prea las eu ca mi-e frica sa nu se sperie sau sa cada rau...dar nu ma pot pune cu ea
va multumesc tuturor celor care m-ati sunat, un pupilic in mod special pentru cuscritza mea si davidutzul ei
va pup si sper sa intru cat de curand si de acasa
numai bine si multa sanatate bbicilor vostri

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am admirat si noi pe dragutzul Silviu cel umblaret in 4 labe, un Mihaita frumusel foc cu caciulita cea noua, si pe cei doi gemenei si Alexander. O mentiune speciala pentru Bianca Adrianei, care s-a facut inca si mai frumoasa decat era (daca asa ceva e posibil).

Paxela, imi pare rau ca Silviu a racit asa de tare, e adevarat ca e tare neplacut cu atatea medicamente. Ce antibiotic i-a dat?

Cookie, multa sanatate si puiutei tale!

Raluca, bine ca voi v-ati pus pe picioare, trebuie sa ma imbarbatez si eu , pt ca acum incepe sezonul virozelor la gradinita si ma astept ca Bianca sa aduca acasa tot ce prinde de pe acolo. Tot ce pot sa fac e sa sper ca Bronhovaxon-ul pe care i-l tot dau sa aiba vreun efect.

Monicaaa! in sfarsit dai un semn de viata, te dadusem disparuta la apel, nu ne mai spunea nimeni "Buna dimineata" prompt la prima ora. Ma bucur ca sunteti bine si ca Alex a acceptat usor gradinita.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by roserb

Paxela, imi pare rau ca Silviu a racit asa de tare, e adevarat ca e tare neplacut cu atatea medicamente. Ce antibiotic i-a dat?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

amoxicilina ii dau ca e cea mai slaba , caci el pana acum nu a mai luat antibiotice
dar efectul uimitor la avut urmatoarea reteta: baie fierbinteeeee de l-am scos rosu, frectie cu spirt in cap si pe corp, caciulita hainute, infofolit in patura si culcat iar in 2 ore schimbat
dimineata era fresh fara febra fara nimic doar cu mucisori dar si aia mult mai putini, cei drept se vede ca e bolnav dar nu cum a fost ieri de nu putea nici sa zambeasca

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput