Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Sa-mi traiasca baiatul nr 2... care face azi 10 lunisoare!... Silviu Sa fie sanatos, voios si mancacios!

IONELA-ROXANA, MATE, FLORYPOP sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Felis , draga, tu parca ai baterii !

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Miche

Miche si
Darius
(26.11.2004)

ca are baterii stiam sigur dar nu si ca si le schimba zilnic

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by paxela

quote:
Originally posted by Miche

Miche si
Darius
(26.11.2004)

ca are baterii stiam sigur dar nu si ca si le schimba zilnic

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Fetele... ... ca m-ati facut sa rad... Voi sunteti bateriile mele... voi si Mihai...

Ia uitati ce a mai scris cineva si la subiectul lui Mihai...
quote:
Felis, fii pe faza ca a inceput o noua zi
Eu obosesc doar citindu-te. Multa putere in continuare!
Am inceput ziua zambind...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Iata am aparut si noi dup[aun WE tare stresant..dar cu veselie:Duminica am fost NASHA!Si acum ma resimt,am basici pe talpa,dar....a fost bine.Sper sa pun poze curand,mai ales cu nashica cea mica.....
Vineri,pe ploaia aia infernala am fost si noi la Baby Expo,la concurs,cu Vio si Bia si Cris cu Ale.La concurs Mariuca a mers,dar nu drpet..ci in diagonala..Oeicum am lust un "onorabil"loc 3,asa ca nu ne-am facut de ras.
Sa spunem "la multi ani" si noi:Ionela Roxana,Paxela,Florypop.Sa va traiasca puiutii,sa creasca mari si sanatosi
Felis,am citit si eu...Ce sa mai spun???Laude?Ai destule,ca si admiratia noastra.Sa-ti dea D_zeu putere multa si sanatate .Lui MIhaita bafta multa si multi pupici de la noi.
Pupici si mai vorbim

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

RALU, greuuuu il mai pot tinein pozitia asta...sta numai pacalit cu diverse jucarii mai mici pe care le poate baga in gurita!!!!!
OTI, superpoza!!!!!!! ce cumintica sta Ana la papa!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

AM reusit sa culc pe Paul, acum imi fac muuuuuuuuuult ceai de lamaie si ma duc sa pap si eu ceva....sa fie light!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

AM uitat sa va zic: aseara, dupa ce am descarcat pozele si eram pregatiti sa le punem pe webshots, a picat netul!!! asa ca, speram ca diseara sa nu mai fie probleme!!!!! cine iese la plimbare in IOR azi???????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Nici noi nu stam cuminti la masa daca nu avem ceva de bagat in gurita.Eu de obicei ii dau o lingurita de-a lui.
Mi s-a cumintit copilu`!!!!!
Sa scuip sa nu il deochi
De vreo cateva zile adoarme singur si ziua,pana acum trebuia sa ma pun langa el si sa il mangai pe cap. Acum ca isi tine sticla cu laptic asa adoarme.Si mai nou doarme cam 1.30-2 ore! El care era ceas,exact 30 de min. dormea.Vorbesc serios,ma uitam la ceas cand adormea si EXACT dupa 30 de min. se trezea.Indiferent cat era de obosit. Ce bine e cand doarme asa mult
Fetelor copilul meu este un afemeiat deja! Nu il intereseaza la televizor altceva decat reclamele cu femei. In special o place pe Vanessa Williams,face reclama la Proactiv;cand o vede chiuie si rade la ea de zici ca ea e maica-sa.
Cand iesim cu el afara si vede cate o fetita nu isi mai ia ochii de la ea! Baietii nu prea il intereseaza.
Din toate cate i-am aratat pana acum sa vedeti ce a retinut copilu`. Unde-i putza! Daca il intreb pune mana ,iar daca e dezbracat se trage de ea. Parca mi-e si rusine,de acum incolo trebuie sa am grija ce spun

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

baietzeilor nascuti astazi si Emily, multa sanatate!
Felis, si va tinem pumnii!

Noi am avut o noapte alba, Ana s-a jucat de la 12-5 dimineata, eu mi-s zombie. Si astazi implinim 2 ani de la casatorie, dar sotul a avut grija sa faca niste observatii aseara la soacra dar si acasa si sunt tare suparata. Sper sa-mi treaca starea asta!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput