Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ionela, iata cu cine ma potrivesc eu noaptea, ce bine ...
Ca mai fac cucuietele, nici o pozna in ultimele zile?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

"Sa va povestesc o superfaza de aseara, care m-a imbatranit cu 2 ani"
pe mine cu 5 ani: m-am dus cu cucuietele in parc si apoi mi-am propus sa ma duc la piata, ei si cum stateam noi in parc Arisa se dea pe tobocan intr-o parte iar in alta o dadeam pe Emily; la un moment dat vedeam dare de udatura pe tobocan, dar ma intebam ca batuta in cap de unde provin, ca doar nu ploua; la un moment dat cand imi arunc privirea asupra fica-mii, ce sa vad???, fundu ii era fleascaaaaaa; se daduse dupa joaca si uitase domnisoara; mi-a mai facut de vreo douatrei ori pana acum asa; cand am intrebat-o de cea facut asa, si ca drept raspuns am primit asa: "de ce numa` bebelusii pot face pipi si kka in chilotei???"; am intrebat-o dac asi-a dat seama ca a facut si mi-a spus ca "da!!!"; asa ca pana acasa asa am lasat-o si in forta, si acasa la fel, iar cand tata-su a venit de la lucru ii cumparase guma, si m-a intrebat daca poate sa i-o dea, si i-am spus capritei sa-i spuna lui tata-su ce-a facut azi, la care ea ffff. calma ii spune, iar tata-su tot fffff. calm imi spune "numai atat a facut pe ziua de azi???"

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Azi e ziua lu GANDACELU!... Felicitarile, masa si dansul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58497" target="_blank">AICI!...

ROSERB, IONELA... umblati cu faze de "imbatranire"????? MAi bine proiectati al trei-lea... sa intineriti

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Otilia n-ai somn???
Iaca cucuietele mele s-au trezit si ma cu cucuiata nr. 1 pe PC., iar cucuiata nr. 2 este sub masa si se uita la TV; poze am muuuulte dar timp iok; doamne daca s-ar putea cumpara de undeva TIMP!!!
Hai fuguta la somnic!; NOAPTE BUNA!!!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

IONELA ti-am trimis nr pe PM... Fug si eu la

Nu inainte de a felicita si ura lui ROSERB, NCristina, MADACHAN (pe unde o fi?), KLUMEA_BLONDY sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS
ROSERB, IONELA... umblati cu faze de "imbatranire"????? MAi bine proiectati al trei-lea... sa intineriti[/purple][/font=Century Gothic]

Sa vezi ce s-or amuza Roxanele si sotii lor!
Ionela, am somn chiar mult, dar am muult de lucru si se termina luna si trebuie sa fiu gata. Si cred ca Felis are dreptate, la doua cucuiete trebuie si un iedutz mic, sa semene doar cu mami si sa fie mandria lui tati!

Mergi la inceput

acu` am abele cucuiete in bratele mele
mai felis, chiar aseara vorbeam cu a mea mamica de al treilea bebel, si-a zis "NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!"; nu m-au mai vazut la fata de 6 ani, si-a zis ca daca-l mai fac si pe-al treilea bebel ma aduce acasa cu emisiunea aia "Surprize surprize!"(stiti ceva de emisunea asta?); dac-as sti ca iese 100% baiat m-as incumeta sa-l fac, sa nu mai fie socat sotul ca-i tot fata, dar cred ca ma las pagubasa, asa ca ii dau intaietate Roserbitzei
Mey chiar ma gandeam cand ii ziua lui Gandacelu, caci stiam ca-i balantica, ca fiica-mea; Felis mersi
Azi musai sa merg cu cucuietele la medic,ptr. ca se grohaie de zici ca am o herghelie de porci in casa, la herghelia asta il punem si pe tata-su
La ultimul ctrl. de 10 luni(saptamana trecuta) Emily avea 8560g si 74cm, si doar 4 dinti!

.

Mergi la inceput

Felismerci ptr. PM., l-am primit si acum la somnic!!!
NOAPTE BUNA!!!
Otilia si Felis mey pe voi chiar va manca spinarica; daca v-ar auzi a mea mamica ce v-ar mai ; mey eu i-am propus sotului un al treilea, si-a zis ca daca il primim de-a gata, asa c-am cum arata Emily acum este OK.!!!, dar s-o ia de la capat cu gravidie si primele saptamani ale bebeului nu pre-al incanta; cred ca daca ar fi un iedut tot familionul ar fi in al noulea cer, dar daca iese tot caprita cred ca nici nu ma vor mai cunoaste

.

Mergi la inceput

Otilia spor la treaba!!!

.

Mergi la inceput

Mai Ionela sa le spui rudelor de pe acolo ca doar sotul poseda cromozomi Y, deci el este responsabilul cu baietzii!
Si eu radeam pe aici singura, caci ma gandeam la cantecelul cu "Trei iezi cucuietzi ..."

Mergi la inceput